Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Kleo »

Бързо оздравявайте! С вас съм, Фют :524 :922 :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Правих опити да вляза във форума, но съм уцелила неподходящия ден, когато е имало проблеми и да ви кажа за момент се почувствах сякаш останах без почва под краката си.Да, не съм от най пишещите, но мисля често за мечешката хралупа и сте ми някак като упора.Утре ми е последния изпит и после ще имам почивка до месец април :fan Искам да си сменям работата, че сегашната нещо не ми е на сърце поради много причини и ме тресе една треска кое къде и как :mrgreen: Естествено от нерви съм се отдала на обилно хапване и занемарен спорт и резултата не закъсня.Качих за пореден път всичко свалено, цялото ми тяло е в пъпки, боря с с лека депресия и т.н......мога още дълго да изреждам :328 Тези дни се посъвзех малко и се изправих на крака и съвсем на място ми дойдоха постовете на Боби в съседната темичка. Благодаря, че ви имам :922
Чери, когато разбера със сигурност датите ще пиша от по рано, че да имаме време да се организираме.
Вихърче, радвам се много :1216
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Цвети, и аз се радвам много :954
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ах, ах, ах, няма ме цяла седмица и за малко да изпусна голямата новина :D :954 ! Погледнах първо подфорума с книгите, кой какво чете и се изненадах на предпочитаната литература от Вихрогончето, а то - крушката си имала опашка :D ! Честито, поздравления и всичко най-хубаво :)!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, Декстърче! :922
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Лелее,само ден не съм влизала,а вие сте писали,писали...вчера се натанцувах на сватбата,беше много хубаво,за жалост сутринта ми беше зле,но взех мерки и издържах геройски,вечерта обаче всичко се повтори,при нас болеста се завърна с нови сили,гърло ни боли всички-мен,мама и Боби,децата за сега не се оплакват но при тях сополите не спират,направо ми писна....започваме цикъла отначало....нямам сили за нищо,цялото тяло ме боли
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Днес ми се мързелува :529 :942 :951 :722

Елис, важното е, че сте си изкарали добре, другото ще мине! Щастлива ли беше малката шаферка? Като знам как обичат да са облечени като принцеси....
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Неделя..
Моята неделя..Завила ме с топлото си одеяло на спокойствието и уюта..
Прокрадва се тихо на пръсти..промъква се в топлите ми завивки и иска да се сгуши на топло до мен И тя като мен, обича това сутрешно неделно „небързане” за никъде..
Дори часовника ме гледа усмихнато, защото съм го пуснала в отпуск:)
Денят очаква да бъде изживян...И аз като малко дете ще го прегърна и ще се понесем заедно в едно вълшебно неделно изживяване..
В моите ръце е моето неделно кафе..Обещах на моята Чаровност, че днес ще направим сутрешно пижамено парти ..и я очаквам..
Тя зададе дрескод и аз я очаквам по пижама и боси крачета.. Обичам я..Обичам я, защото ми подарява винаги щастлива усмивка..
Как да не обожавам такива сутрини!
Сутрини, в които настроението ме буди нежно "Готова ли си?".
Усмивката ми казва "Добро утро, Sunshine".
Сърцето ми пожелава "Вълшебен ден",а душата ми обещава предизвикателства, емоции и хубавини.. Обожавам сутрините, в които не бързам за никъде...
Когато алармата на часовника, не е безмилостна към мен...:)
Да имам предостатъчно време за всичко..
Да не бързам... Да е ми е тихо..
Да ми е с привкус на мързеливост..
Да си направя любимото кафе - точно както аз го обичам...
Да започна деня си с усмивка, спокойствие и усещането, че ще бъде прекрасен, прекрасен ден...
За мен денят започна...Аз ви пожелавам един прекрасен и спокоен ден..Днес направете нещо ново и различно. Животът никога не е заседнал, а търпи развитие. Всеки миг е нов и свеж..
Животът е миг...прегърни го, приеми го,търси го... пожелай го, довери му се... Ако някой се мъчи да развали настроението ти днес, през почивните дни, просто си представи че си прозрачен и неговите емоции да преминат през теб без да спират..
А и не забравяй че все пак са си негови, не си заслужава да стават и твои..
Желая ви прекрасен неделен ден! Споделен с любимите хора, изпълнен с много усмивки, прекаран.. забавлявайки се :)

Изображение
valrus

Мнение от valrus »

Дескаааа,ама че е хубаво това,което си споделила.....Да знаеш колко се радвам."Ударих дупето в тавана".....
Супеееер Деситка......малеее,стискам ти палци и една спокойна бременнност ти желая,здравичко и живичко бебенце.....
Ееееее,това ако не е най–хубавата новина,здраве му кажи. :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце, страхотно е!

Валче, благодаря ти!

Тук сутринта валя на едри парцали, сняг, обичам Зимата!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ох,иска ли питане,цял ден Анджи не седна,танцува,бяга,дори падна няколко пъти,настъпвайки дългата си рокля,но беше щастлива,а Ивето беше най-чаровната малка шаферка,толкова бяха сладки,съжелявам,че немога да пусна снимки,тъй като нет-вам през телефона,но обещавам при първа възможност да ви ги покажа!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено