Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от cvety_rz »

Титка, не разбрах какво си купи стипцата или рол она :roll:
Елито, ще чакаме и снимки от новия дом :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
олеся

Мнение от олеся »

Нямам време за четене - тооооолкова много сте писали :1139

Вихърче, страхотна новина. Поздравления и пожелания за една прекрасна бременност. Така като гледам и ти като мен - с голяма разлика между двете. Но усещането е неописуемо - всичко е толкова по-осъзнато и някак си по-ценно като емоция. :954

Останалите новини утре ще ги прочета на спокойствие. А сега :951
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели, много ще се радвам да се видим в София! :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:Момичета, не съм съвсем сигурна, но най-вероятно ще ми се случи едно пътуване до София с Ани тези дни - вероятно на 15-ти ще дойдем и на 16-ти вечерта ще се връщаме обратно.
:922
Не си представях тук първата ни среща, но какво пък ... :1062
НА 16 до следобяда мога да бъда в района на Борисовата или Заимов и мога за взема компания за Ани :)
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Успешна сряда! :954
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8862_n.jpg[/img]
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Нели написа:Момичета, не съм съвсем сигурна, но най-вероятно ще ми се случи едно пътуване до София с Ани тези дни - вероятно на 15-ти ще дойдем и на 16-ти вечерта ще се връщаме обратно. Много, ама наистина МНОГО ще се радвам да се видя с колкото се може повече от вас! Имам специално място в сърцето си за Чери, Вер, Фюти, Ели, Деси... и не само.

Да не пропусна - Деси, честито! Ти си ярко доказателство за това, че когато човек е вътрешно готов, тогава се получава. Много се радвам за теб!
:954 :954 :954 :954 :954
Кажете сега, че няма съдба. Значи няма измъкване щом и Нели ще е тук, срещата на 15-ти при Фюти остава, макар че няколко пъти в различни теми питах и никой, освен Елито, не се отзова.

Има ли желаещи, че нямаме много време.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:
Нели написа:Момичета, не съм съвсем сигурна, но най-вероятно ще ми се случи едно пътуване до София с Ани тези дни - вероятно на 15-ти ще дойдем и на 16-ти вечерта ще се връщаме обратно. Много, ама наистина МНОГО ще се радвам да се видя с колкото се може повече от вас! Имам специално място в сърцето си за Чери, Вер, Фюти, Ели, Деси... и не само.

Да не пропусна - Деси, честито! Ти си ярко доказателство за това, че когато човек е вътрешно готов, тогава се получава. Много се радвам за теб!
:954 :954 :954 :954 :954
Кажете сега, че няма съдба. Значи няма измъкване щом и Нели ще е тук, срещата на 15-ти при Фюти остава, макар че няколко пъти в различни теми питах и никой, освен Елито, не се отзова.

Има ли желаещи, че нямаме много време.
Дани, в интерес на истината обсъждахме с Фюти и Марчи среща на 19-и, понеделник и не ми остана време да пусна тема за това. Не бяхме уточнили и ресторанта!

Що се отнася до 15-и, аз за ОГРОМНО мое съжаление няма да съм в София - Момчил стана служител на месеца (паляк на месеца както той му вика :1062 ) и по този повод фирмата го награждава със 100 Е да се поглези семейно на някой хотел. Та това ще правим съботно-неделно в Хисаря, тръгвайки от петък следобяд. Което е ок, но ме е яд, че изпускам Нелката. Все пак разчитам на вашите разкази за това къде сте били, как сте изкарали и въобще за всичко, което ще се случва! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:Ели, определено предизвика интереса ми с този "рол он". Веднага след работа отидох до DM ... и първото, което погледнах след като намерих на щендерите този камък е да видя състава му. :954 Ами, нищо повече от вид алуминиева стипца. Просто се изкефих тотално и веднага си купих. :1216 Благодаря, че сподели с нас! :940

от Wikipedia
Ammonium alum, NH4Al(SO4)2·12H2O, a white crystalline double sulfate of aluminium, is used in water purification, in vegetable glues, in porcelain cements, in deodorants (though potassium alum is more commonly used), in tanning, dyeing and in fireproofing textiles.
Сега ще си позволя да споделя с теб, Ели ... нещо, което ми се върти в ума от момента в който прочетох за борбата ви ( на теб и твоя човек) да си имате бебче. Надявам се да не те обидя или засегна.
От Алена знам, че при някои хора Съдбата поставя своя забрана, която понякога е непреодолима бариера за появяването на наследник - "Съдбовна забрана за брак" и когато тази забрана не е спазена и двама души сключат брак преди да е изтекла забраната, са налице и всякакви пречки и трудности в живота им след това. Разбира се при всеки изискванията на Съдбата са индивидуални, аз имам знания до толкова, че да кажа по рожденните ви дати дали някой от вас двамата има подобна забрана, но определено човека към който трябва да се обърнеш е Алена. Всъщност до колкото си спомням вие нямате официално сключен брак, нали. Но все пак може да има някаква причина, свързана със Съдбата и кармата, която да не позволява да ви се случи това щастливо събитие. Затова обърни се към Алена и я питай, тя ще ти отговори. Най-лесния и ефтин начин е чрез списанието й Кармичният кръг - там има рубрика за писма от читатели. Преди доста години аз самата по този начин се обърнах към нея за съвет, получих отговор ( отново на страниците на списанието), после й станах ученичка. Е, не ми хареса тогава отговора й, но го приех и се съобразих.
Тити, не знаех, че си ученичка на Алена! :eek: :eek:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Дани, аз няма да мога да дойда на среща в петък. Чакам вечерта гости и просто няма как да стане работата. За съжаление ще пропусна тази среща :cry:
Каква дискусия само се отвори с този рол-он камък. Титка ще ми е интересно да споделиш какви са твоите впечатления от този камък и дали съвпадат с моите.
Нели, благодаря за съвета, ще си го запиша при следващ проблем с афтите. Ще имам голям арсенал за борба с тези гадченца.

Титка, по въпроса за знаците и дали и каква забрана има от страна на съдбата - стана ми интересно определено. Бих споделила с теб рожденните дати и ще ми е интересно да чуя какво ти можеш да ми кажеш, но определено не ми е на сърце да търся Алена или някой друг вещ по темата. Като цяло причините за това нещо да не се случва могат да са страшно много и ако човек се вкара във филма да търси различни алтернативи за отговор на въпроси, които го интересуват, може да изперка. Знам също така, че всичко е в главата на човек и каквото е преначертано да стане ще стане, независимо кой какво защо и как ги мисли нещата. Благодаря за съвета, разбира се, ако усетя, че имам нужда от това да се обърна към някой занимаващ се с нумерология и астрология, ще го имам предвид. Хубаво е човек да знае към кого може да се обърне, ако почувства, че има нужда от алтернатива. Не си ме обидила в ниакъв случай. Радвам се, че има толкова много хора, които се вълнуват за мен, интересува ги и ми желаят само най-доброто.
Аз съм решила да не се поддавам на това да търся отговори на въпроса защо не се получава - приемам, че така трябва и ако е писано да стане, ще стане. Кога??? Амииии когато тогава, научих си урока да не бързам и да не искам всичко да става сега и веднага, така че ще си покаже дали при следващия ми опит или по-нататък ще стане. Вярвам, че децата избират родителите си. Чакаме да ни изберат или може и да са ни избрали, пък да чакат подходящия момент (който определено не беше през последната година). Знам, че имам работа по вътрешното си състояние, имам многооо работа и ако успея да постигна това, което искам ще съм спокойна, уравновесена и балансирана и ще мога да посрещна всякакви трудности и перипети по пътя към успеха с отворено сърце, без да влагам прекалено много излишни емоции, които да ми се отразяват зле, както до скоро.
Ето и малко снимки от кухнята и коридора:
Прикачени файлове
IMG_0271.JPG
Кухня
(25.29 KiB) Свалено 254 пъти
IMG_0270.JPG
Кухня
(19.09 KiB) Свалено 255 пъти
IMG_0273.JPG
Кухня
(20.75 KiB) Свалено 255 пъти
IMG_0265.JPG
Коридора
(24.9 KiB) Свалено 255 пъти
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ели, перфектно ви изглежда кухнята - как само всичко блести и лъщи?! И колко добре е подредена?!? :1085 А пространството в коридора дава вид на перфектно усвоено :326 :326 - особено много ме грабнаха шкафчетата, които са окачени не трегера (ако се казва трегер де :1062 ). И цветът им ми напомня на опушен лешник или нещо подобно - светлички са - точно и по моя вкус! Наистина добре изглежда! :524 :524

Видях, че си писала в моята тема за отслабването и много ми хареса споделеното от теб - ще намина малко по-късно и там! :1076

Заключено