Елито, ще чакаме и снимки от новия дом

Нели написа:Момичета, не съм съвсем сигурна, но най-вероятно ще ми се случи едно пътуване до София с Ани тези дни - вероятно на 15-ти ще дойдем и на 16-ти вечерта ще се връщаме обратно.
Кажете сега, че няма съдба. Значи няма измъкване щом и Нели ще е тук, срещата на 15-ти при Фюти остава, макар че няколко пъти в различни теми питах и никой, освен Елито, не се отзова.Нели написа:Момичета, не съм съвсем сигурна, но най-вероятно ще ми се случи едно пътуване до София с Ани тези дни - вероятно на 15-ти ще дойдем и на 16-ти вечерта ще се връщаме обратно. Много, ама наистина МНОГО ще се радвам да се видя с колкото се може повече от вас! Имам специално място в сърцето си за Чери, Вер, Фюти, Ели, Деси... и не само.
Да не пропусна - Деси, честито! Ти си ярко доказателство за това, че когато човек е вътрешно готов, тогава се получава. Много се радвам за теб!
![]()
![]()
![]()
![]()
Дани, в интерес на истината обсъждахме с Фюти и Марчи среща на 19-и, понеделник и не ми остана време да пусна тема за това. Не бяхме уточнили и ресторанта!danid написа:Кажете сега, че няма съдба. Значи няма измъкване щом и Нели ще е тук, срещата на 15-ти при Фюти остава, макар че няколко пъти в различни теми питах и никой, освен Елито, не се отзова.Нели написа:Момичета, не съм съвсем сигурна, но най-вероятно ще ми се случи едно пътуване до София с Ани тези дни - вероятно на 15-ти ще дойдем и на 16-ти вечерта ще се връщаме обратно. Много, ама наистина МНОГО ще се радвам да се видя с колкото се може повече от вас! Имам специално място в сърцето си за Чери, Вер, Фюти, Ели, Деси... и не само.
Да не пропусна - Деси, честито! Ти си ярко доказателство за това, че когато човек е вътрешно готов, тогава се получава. Много се радвам за теб!
![]()
![]()
![]()
![]()
Има ли желаещи, че нямаме много време.
Тити, не знаех, че си ученичка на Алена!tita написа:Ели, определено предизвика интереса ми с този "рол он". Веднага след работа отидох до DM ... и първото, което погледнах след като намерих на щендерите този камък е да видя състава му.Ами, нищо повече от вид алуминиева стипца. Просто се изкефих тотално и веднага си купих.
Благодаря, че сподели с нас!
![]()
от WikipediaСега ще си позволя да споделя с теб, Ели ... нещо, което ми се върти в ума от момента в който прочетох за борбата ви ( на теб и твоя човек) да си имате бебче. Надявам се да не те обидя или засегна.Ammonium alum, NH4Al(SO4)2·12H2O, a white crystalline double sulfate of aluminium, is used in water purification, in vegetable glues, in porcelain cements, in deodorants (though potassium alum is more commonly used), in tanning, dyeing and in fireproofing textiles.
От Алена знам, че при някои хора Съдбата поставя своя забрана, която понякога е непреодолима бариера за появяването на наследник - "Съдбовна забрана за брак" и когато тази забрана не е спазена и двама души сключат брак преди да е изтекла забраната, са налице и всякакви пречки и трудности в живота им след това. Разбира се при всеки изискванията на Съдбата са индивидуални, аз имам знания до толкова, че да кажа по рожденните ви дати дали някой от вас двамата има подобна забрана, но определено човека към който трябва да се обърнеш е Алена. Всъщност до колкото си спомням вие нямате официално сключен брак, нали. Но все пак може да има някаква причина, свързана със Съдбата и кармата, която да не позволява да ви се случи това щастливо събитие. Затова обърни се към Алена и я питай, тя ще ти отговори. Най-лесния и ефтин начин е чрез списанието й Кармичният кръг - там има рубрика за писма от читатели. Преди доста години аз самата по този начин се обърнах към нея за съвет, получих отговор ( отново на страниците на списанието), после й станах ученичка. Е, не ми хареса тогава отговора й, но го приех и се съобразих.