Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро!Фюти,и на мен ми глъхнеше ухото към лимфния възел,който беше надут,но капвах сок от алое,за сега удържам положението,пия и лимфомиозота и вит С,пък дано се оправя,радвам се,че при теб няма лоши новини в работата.ВАЛЧЕ,честит имен ден,всичко най-добро ти желая!момичета,честит празник на всички ви,бъдете обичани и обичащи,както и пийнете чаша червено вино за здраве!весел празник желая на всички!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ей, Чериииии, тоя блог се оказа страхотен :954 !!! От сутринта прескачам от есе на есе, много ме забавлява и ужасно много ме радва :). Страхотно дете и пише забавно за нормални неща от живота :).
tita

Мнение от tita »

:954 Много радва този блог, определено! Обичам да чета такива готини неща, зареждат ме с много положителна енергия.

И за да отбележа днешния ден ...:

Изображение

:221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

dexter написа:Ей, Чериииии, тоя блог се оказа страхотен :954 !!! От сутринта прескачам от есе на есе, много ме забавлява и ужасно много ме радва :). Страхотно дете и пише забавно за нормални неща от живота :).
tita написа::954 Много радва този блог, определено! Обичам да чета такива готини неща, зареждат ме с много положителна енергия.

Това младо момиче определено е откритие! :954 :954 Четох 2 от постингите й за семейното им посещение в Гърция и мога смело да заявя - майстор на обектива е, че и на писането. Хич не му личи, че на толкова малко години. :954 :954 Погледнете тази снимка:

[img]http://i212.photobucket.com/albums/cc93 ... 1580-1.jpg[/img]

Възможно ли е да е цветът в нея да е само кафяв (с изключение на малко зелена тревичка) и въпреки всичко да е толкова цветна?! Това според мен не се учи - за това се иска светоусещане, вътрешна нагласа...... Тази снимка не е просто кошница с орехи, а светът на един млад живот..... Уникално! :326
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1116 Валче, честит имен ден - бъди здрава и нека имаш много поводи за усмивки и щастие! :1116

[img]http://www.rakhiva.com/data/uploads/gal ... et18_R.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

"За всички колебаещи се и спорещи кой светец е по-правилно да се отбележи днес: св. Валентин или Св. мчк Трифон - нека да отбележа, че според православния календар днес се почита единствено Успение на св. Кирил Славянобългарски. Впрочем успението на св. Кирил се почита днес и от католиците! Трифоновден беше на 1 февруари, а за 14 февруари мога да кажа само, че съжалявам жените, а и мъжете, които чакат специален ден в годината, в който да се почувстват влюбени и обичани.
И един виц в тази връзка:
В магазина:
- Моля, дайте ми онзи червен плюшен гъз.
- Ама господине, това е сърце!
- Госпожо, аз съм кардиолог от 20 години и знам как изглежда сърцето, така че, дайте ми онзи червен плюшен гъз!

:955 :955 .. Много ми хареса този статус от фейса .. ама точно така си е!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Честит имен ден Valrus :1108 :1108 :1108
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН ИЛИ ТРИФОН ЗАРЕЗАН :922 :922 :922
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ние с Ани утре сме в София. Много се надявам да се видим с някои от вас! С някои вече имам уговорка, с други се чухме... Ами момичета, това е.
:954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели, писах ти лс :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мацки, моля вижте темата за общонационалната ни среща.
Важно е да решим всичко навреме. И повярвайте, никак не е рано за това.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено