А пък и честно казано това за Черни вит много ми допада - и това, че не съм опитвала прочутото сирене ме изкушава/сигурно конкурира Бри-то.

Като прочетох първоначално - реших, че тези дни предлагате да се случи случката; нищо де - и догодина става

Тити, а ти специално имаш ли проблем за тези дати?! Питам и ще питам всеки един по един, за да уточним това - защото може да се окаже и обратното! А за Старосел - много благодаря за разбирането.........tita написа:Старосел е ОК за мен.
Датата обаче може да се окаже проблемна именно заради баловете - има деца, които завършват и няма как да не се уважи този техен празник. Така ще има доста от нас, които ще имат желание да дойдат, но няма да могат.
оооооооооооооооооооооо, размечтах се...... да е края на май.tita написа:Аз принципно нямам абитуриенти тази година, така че датите са ОК за мен.
А за Старосел ... знам какъв заряд има мястото, познавах Георги Китов, колеги от Казанлък снимаха тракийската гробница, която той откри там ... тогава бях фотограф, занимавах се с реклама ... еееххх, спомени!
Не съм била в шатото, но като гледам снимките ти съм готова да тръгна още сега.
По темата казвала ли съм ви, че първото ми работно място беше на разкопки и то не при кого да е а при Хенриета Тодороваcchery написа:Тити, абе ти си неподозирана лимонка - колко още свои таланти ще извадиш?! Тази седмица научих 2 нови неща за тебе - ученичка си на Алена, и си фотограф наистина....... А да познаваш Китов, според мен е било привилегия!