danid написа:Момичета, не мен също ми беше много приятно с вас, но свърши твърде бързо. Трябва да се съсредоточим върху бъдещата обща среща, ще е приказно, сигурна съм.
Ще е! Убедена съм! Давайте си предложенията за дати - другото по-лесно ще го нагласим!
ellis_stoyanova написа:Аз от 2 дни съм на принудителна диета,в петък ми стана лошо,гади ми се от всичко,разбутах си нещо стомаха и сега ми е обявил бойкот,имам гастрит,та се чудя дали не съм го подсърдила.
Елисче, наблягай да зеленчуците. Поизключи разните му животински храни и със сигурност ще се оправи тази криза. Иначе се сещам, че някъде бях чела, че при прием на клеева тинктура, тя създава защитен филм върху лигавицата на стомаха и така примерно не се дразни язвата на стомаха. Дали важи и за проблем с гастрита, не мога да съм сигурна! Хубаво изкарване в Горна ви пожелавам отсега! И на мене ми се почива там....... но нали си имам ученици, та чак през пролетната ваканция.
Момичета, четох ви отзвука за срещата в събота - щеше ми се и аз да съм там.... винаги ми е приятно и интересно. И.... въобще всички плюсове, които могат да се споменат за свободните жени в България. Нели, наистина е по-различна на живо.... аз съм със същото впечатление. И това е едно положително впечатление.
Ние си изкарахме добре в Хисаря - ще пиша подробности, но те са толкова много, че ги планирам за постинг в блога ми..... като цяло успях да си почина от задължения па макар и за само 22 часа..... Т.к. се разболях точно навреме, т.е. през уикенда, малко СПА-то ми поизбяга, нооооо това наистина са подробности!
Другото е, че децата са здрави и добре - всеки на училище в момента. На Бели й изби първия постоянен резец...... преди млечният над него даже да се е разклатил

..... ще бере и тя ядове с тези зъбки. Ще ходим да й вадят млечното зъбче сряда.
Миииииииии, май е това! :1140
[youtube]ZKdO2JQy3BM[/youtube]