Привет и от мен,
Мога да си представя какво съм изпуснала в събота. Жалко, че не успях да дойда, но имах гости и просто нямаше как да ги оставя и да дойда на срещата. Надявам се скоро пак да спретнем някоя среща и да се видим и побъбрим. Срещите винаги са положителни, винаги са изпълнени с много емоции и хубави разговори. Не се съмнявам, че и съботната среща е била такава.
Дани, твоето коледно подаръче е на моят хладилник и като го погледна този снежен човек, който се отличава от другите магнитчета, именно защото е бяло и се сещам за теб! Благодаря ти още веднъж за хубавото подаръче, което ми направи!
Фютка, ето това казвам аз положителен пост. И от твоите думи струи много свежест и хубаво усещане

Скоро не съм те усещала в такова хубаво разположение на духа! Радвам се, че сте си спретнали хубава разходка с твоите мъже. Надявам се, че Юлката вече е по-добре.
Елисче, много са неприятни тези стомашни болки. Дано да е отминало и да не ти се случва повече.
Чери, ще чакаме да прочетем твоят пост за Хисаря. Със сигурност ще е много интересен!
Националната среща ще бъде много интересна. Аз имам много голямо желание да дойда, говорих с Тони и той каза, че също е навит. Сега остава датата, която да изберете да не съвпадне с периода, в който ще правим онуй "важно" нещо и ще съм щастлива да прекарам с вас много приятни мигове.
Уикенда беше много приятен. От сряда насам все имаме гости и е пълно с хора и емоции. То е много приятно да посрещаш гости и цяла вечер да се забавляваш. А като имаш миялна машина - егатииии кефа. След гостите всичко се разтребва и се оправя в рамките на няколко минути. Бухаш всичко в миялната, забърсваш плота и мивката и всичко е спретнато и подредено страшно бързо. Много приятно изненадана съм от този нов уред, който присъства в моята кухня.
Успях да се къносам в събота - цвят кестеняв. Покрива белите коси, но не като боята разбира се. Ноооо ги покрива, не се отмива цвета, което е полезно за мен. Освен това действа страшно добре на косата. Забелязала съм, че не ми пада косата така, когато я къносам. Препоръчвам ви определено индийските къни, които ги продават в Зоя. Доволна съм.
Вчера ни бяха на гости наши приятели с тяхната кукла, която е на 1 годинка и увърша целия апартамент. Много беше сладко. Представих си колко ще е хубаво да обикалят едни малки муцунки из апартамента и как атмосферата ще се промени. Вечерта успяхме да се организираме и да отидем на кино, представях си, че отивам да гледам супер забавен филм, а то се оказа, че каквото заглавието такъв и филма "Пълен т*шак". Не си губете времето да го гледате, сигурно всеки един друг филм, който дават е значително по-як от този. Съжалих, че исках да отидем на кино, нооо следващия път повече.
Днес съм си забравила и двата телефона вкъщи. Много е странно, защото това ми се случва за първи път. Не ми липсват определено, но като трябва да говоря служебно и ми е малко търсене. Голям майтап, разбрах, че съм ги забравила чак на обяд, явно толкова ми и трябват.

Поне разбрах, че не съм пристрастена към телефоните си.
Сетих се още нещо, което мога да споделя за любителите на шоколада. Има няколко шоколада, които ги продават отново по био магазините, които са направени от какаови зърна и нерафинирана тръстикова захар, без допълнителните добавки, които обикновено съществуват в повечето шоколадови изделия по магазините. Тааа тези шоколади имат много по-различен вкус, много по-насищащ и това, което на мен най много ми харесва е че с едно 2 парченца успявам да утоля жаждата за сладко. Разбира се, тези шоколади са много по-скъпи от другите, но ако някой иска да откаже сладкото, а все пак му се яде шоколад от време на време, определено това е начина. На мен обикновено 1 шоколад ми стига за няколко седмици и не изпитвам жажда да си купувам шоколади. Разбира се, акоооо случайно си хапна някой бонбон, постигнатото изчезва и аз отново се връщам на купешките шоколади, защото са ми вкусни и принципа "без едно мога, но с едно не" действа с пълна сила.
И още нещо (докато някой отговори в тази тема, аз взех, че 2 пъти добавям нещо към поста си

) - Тони има моменти в които започва да киха и не може да спре дълго време. Носа му се запушва, почва да говори носово, започват да му текът очите, изобщо като стане така и аз започвам да се притеснявам. Мислихме, че е от някакви препарати, с които се бършат бюрата. Спряха да ги използват в стаята му, после мислихме, че е от прах. Ама наблюденията ми показват, че и от това не е, защото дори след като изчистиха основно вкъщи след ремонта, отново има моменти в които започне ли да киха ииииии няма излизане от вкъщи. Опитвам се да хвана от какво може да се получават тези пристъпи, но все още не мога да разбера какво може да ги провокира и какво трябва да се направи. Някой да се сеща за нещо, което да направим или някое хомеопатично? Предполагам, че е някаква алергия и най-точно ще му каже лекар, ама това да отиде на лекар, ми се струва малко мишън импосибъл на този етап, но мога да се пробвам да го обработя да отиде.