Общонационални форумни срещи

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Общонационални форумни срещи

Мнение от Kleo »

Аз самата ще дойда със сигурност!
За дете и мъж - не зная още.
Така се радвам, че ще се видим :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Твърдо ЗА Сторосел!
Бройте ме 2+2.
Датите тази година са ми ОК, т.к. няма да проверявам матури, че си имам седмокласничка. Съгласна съм, обаче и на други - само имайте предвид, че Великден е на 05.05. Иначе ще се почива от 1 до 6 май включително.
ellyto

Мнение от ellyto »

Хубава тема сте си спретнали, предложенията за място за събиране са прекрасни :326 :326
Аз от сега не мога да кажа дали ще мога да дойда, много е рано, а от едно известно време насам просто е невъзможно плануване на почивка или уикенд за след няколко месеца.
Но ще го имам предвид и ако се отдаде възможност ще измислим нещо със сигурност така, че да дойда.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, обединяваме се все повече хора за датите:

24, 25 и 26 май

Предлагам до петък, 22-и февруари, всеки да си каже дали може или не, за да приключим с датите и да почнем да търсим местенце!

Дотук проблеми с тези дати нямат:

1. Дани.
2. Зори.
3. Фюти.
4. Тита.
5. Чери.
6. Краси.
7. Сиренце.
8. Вихрогонче.
9. Елис
10 и 11. Марчи и Боби - евентуално!

Ако съм пропуснала някой, да мине да се добави - не е нарочно!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз ще ви следя из късо и ако се отдаде такава възможност ще намеря начин да дойда. Ако има още свободни места там където сте запазили и вие, ще се организираме и ще си запазим и ние, ако ли не, някъде в съседство илииии както дойде. Стига разбира се да имаме възможност да дойдем!
dora

Мнение от dora »

Здравейте,момичета!Ако имаме възможност и ние ще дойдем.Много ще се радвам да се видим. :) Ще следя форума.Ние сме трима- с детенце на 6г. :954
felix

Мнение от felix »

Привет и от мен! Много бих се радвала на форумна среща, но работя на график (почивните дни не ме касаят) и няма как да предвидя кога ще почивам и дали ще съм свободна на тези дати толкова рано. Била съм на други форумни срещи и зная, че са много весели и дълго помнещи се. :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз потвърждавам за собственото си присъствие!
Но... предвид, че съм в развод и че детето си го делим ту при мен, ту при баща му, нямам си и на идея през месец май при кого ще бъде Алексчето, още повече че точно през май месец той ще ходи на зелено училище към даскалото си.
Аз мога да дойда сама, мога да дойда заедно с Алекс, мога да дойда заедно с новия мъж в живота си, а мога да дойда и с Алекс и с новия мъж. Като не зная кой вариант ще стане, какво да кажа и да правя отсега?
Освен да заявя - идвам САМА и точка! :1044
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Започнали сме организация за другарска среща на 24 май с още една съученичка-20 години от завършването ни. Така че без мен за ГОЛЯЯЯМО съжаление. :cry:
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Момичета,

Моля за отзиви за това: http://www.imenieto.com/home.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Предложенията на Чери са много добри, но Старосел е далеч за варненската група, а другото място може да не ни събере защото сме 27 потвърдили и 16 несигурни.

За Узана беше споменал някой - кой хотел - аз намерих Прима-С, но преди май беше доста зле. Дайте още проверени варианти, за да не си провалим така чаканата първа среща.

Нека до 25 да имаме вариантите, за да можем да проверим цени и възможност за настаняване.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

danid написа:За Узана беше споменал някой
Аз :) Опс :oops: не съм била аз, Цони извинявай :1062 (сега се върнах да прочета темата)
Но нямах предвид никакви хотели.
Публикувай отговор