Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Забравих да ви се похваля,че тази година с Анджи и дейното участие на Ивето,направихме мартеничките за семейството и приятелите,имаме си Пижо и Пенда,рошави топки.и гривнички с маниста,много съм доволна от резултата....открили са тук страхотем магазин за маниста,шнурчета и всякакви такива неща и утре смятам да си взема някои неща и да донаправим нашите мартенички
Браво, Елисче, майсторки сте явно. И не мързеливи като някои други....... горнооряховчанки :1062 :1062 :1062 .

И тука един сняг бръска....... направо не е истина. Ама това ще му е..... Иде пролет светлокоса, леки дрехи веч ще носим :1216 :1216 :1216 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Браво Елисче, ето това е нещо, което много уважавам. Аз за съжаление ще съм от тези, които ще си купят готови мартенички, но много искам и всеки път се каня аз да си ги правя. Смятам, че така може да се усети духа на един празник, когато участваш активно в подготовката за него. Така, че си направила нещо наистина страхотно!!! :954
cchery написа: Иде пролет светлокоса, леки дрехи веч ще носим :1216 :1216 :1216 .
Тей това дет се вика е нещо, което може да стопли душичката и всички чакаме с нетърпение слънчевите лъчи да се разпръснат и да ни радват!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Черитке,ти ли,мила моя,ще ми говориш за мързел,айде не на мене тия...:))а иначе всичко стана съвсем случайно,целият площад на Горна е заринат в маси с мартеници,коя от коя по кичозни,с какви ли не анимационни герои,на които дори имената немога да произнеса,и всякакви други идиотщини,та като се вбесих,ама къде са Пижо и Пенда-та,дори неможах да обясня на Анджи как изглеждат,та реших да си ги направим,доста неща бях позабравила как се правят,но бързо си припомних,е,не са от най-професионално направените,но са много сладки и някак ме върнаха в детството ми.Вярно е,че и ние сложихме по някое манисто,но по мое мнение са просто една идейка по изискани:))))а и удоволствието от това,което направихме е несравнимо,а за усмивките на Анджи и Ивето,целите омотани в бели и червени конци,просто нямам думи....както ми каза Верчето скоро,ей за такива моменти си заслужава да сме благодарни,че живеем...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей човек каквото сам си направи, друг наистина не може да му го стори. :128 :128 :128 :128 Голяма съм патка и си понасям последиците. Днес съм много отпаднала, защото успях да се разстроя снощи за голяма тъпотия, която няма смисъл и да описвам, но накратко всичко тръгна от един битов проблем, от един крив поглед и накрая се появиха и много сълзи.... :328 :328 :328 Ноо както казах, сама съм си виновна и днес съм направо като пребита. Надявам се да успея да се съпикясам и да се преборя със собствените си емоции и да се наслаждавам довечера на балета Тодес.
Изпращам ви много прегръдки и целувки и ви пожелавам много хубав ден!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Ей човек каквото сам си направи, друг наистина не може да му го стори. :128 :128 :128 :128 Голяма съм патка и си понасям последиците. Днес съм много отпаднала, защото успях да се разстроя снощи за голяма тъпотия, която няма смисъл и да описвам, но накратко всичко тръгна от един битов проблем, от един крив поглед и накрая се появиха и много сълзи.... :328 :328 :328 Ноо както казах, сама съм си виновна и днес съм направо като пребита. Надявам се да успея да се съпикясам и да се преборя със собствените си емоции и да се наслаждавам довечера на балета Тодес.
Изпращам ви много прегръдки и целувки и ви пожелавам много хубав ден!
Ели, много човешки постинг си ни написала. Дано не ти стане неприятно, че въпреки негативното му звучене, той ме стопли.... някакси просветля около мене....... защото всред думите съзрях чисто човешката страна на това да бъдем хора и жени, силни и слаби..... Всички сме така изтъкани и дали ще си налагаме разни ограничения да не ни личи или пък ще сме открити както теб, е въпрос на избор. Аз дълбоко уважавам твоя избор! :922 :922 :922 Боже, има надежда за тая земя........
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Хахахах Чери - хем ме разсмя, хем ме разплака :1069 :1069 :1069 :1069 Голям базик съм днес очевидно....само се надявам по-скоро да ме пусне. Радвам се, че си намерила нещо положително в него :221 :221 Не съм го очаквала, но пък за това пък и се зарадвах...
Това което ти си ми написала ПЪК :1209 :1209 ми показва и ме кара да се замислям все повече, че всеки реагира по различен начин на думи, на емоции, на съботие, на каквото и да било по определен начин и той много често може да се окаже различен от твоя и за това трябва да го приемем и да не се вкарваме във фимли когато се разминават очакванията ни с действителността (не визирам твоят коментар, просто се замислих, защото именно това разминаване на очакванията с действителността ме вкара във филм снощи. А твоят коментар освен, че е приятен, бих казала, че е далеч от това, което съм очаквала, ако въобще може така да се каже, някой да напише)
Но ме стопли твоят коментар определено! Благодаря!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Черитке,ти ли,мила моя,ще ми говориш за мързел,айде не на мене тия...:)
Оооооо, да, аз за някои неща съм много, много трудна и си имам хиляди оправдания :1062 :1062 ... Оправи ли се Ивето от разстроеното коремче?!

Ели, така е... всяко разминаване с очакваното нещо - събитие, дума, реакция, ни носи изненади :plezya se :plezya se - понякога положителни, понякога като твоите от снощи.... :940

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ивето беше няколко дни 'разтроена',неискаше и да се храни,но вече е добре и неможем да и смогнем да я изхраним!Ели,незнам какво точно се е случило,но и аз като теб реагирам много емоционално дори и на най-дребните неща,после,разбира се съжалявам за стореното или изказаното,но какво да се прави,това си е характер...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА :922

[img]http://t1.pozdravi.net/data/media/6/bab ... tih-na.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

[img]http://www.maistorite.com/UserFiles/Ima ... ca%204.jpg[/img]
Да изметем всичко ненужно, за да започнем на чисто!
Бъдете здрави!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:1091
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИХЪРЧЕ :225
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВЛЮБЕНА :1007
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ
:623

:1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ. ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО УСМИВКИ :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Заключено