Ели, аз имам разширени млечни канали на едната гърда, от които ставали кистите. Тази твоята може би е друг тип - дали не хормонална?! За тях знам, че минават от самосебе си. Лично за моите канали нищо повече не може да се направи и ще си се разширяват - трябва да следя да не се възпалят, когато се образува и кистата вече. Чудя се и не знам какъв съвет да ти дам?! Зори много страдаше от такива кисти - ако й остане време съм сигурна, че ще ти пише! А междувременно тази киста сигурно ще е изчезнала!ellyto написа:Не се притеснявам ни най-малко, просто питам, ако някой нещо знае, направо да взимам мерки и да се приключва с това нещичко, докато не е станало нещо по-сериозно.
Ееееееееее, това е наистина страхотна мисълmari_ko написа:Чери, може да считаш въпроса за уреден и отношенията ни за изгладени. Нещото, което куцаше във връзката ни, вече само я краси
МариКо, сега е момента да се регнем в Гугъл адсенс и да правим пари - след като ще генерираш толкова много харесвания, трябва да ги материализираме!mari_ko написа:Чудя се аз обачедали някой няма да си помисли, че това наистина е причина да не пиша, и бързо-бързо мартеницата ми да предизвика доста харесвания, лични и скайп съобщения, писма чрез мейли и пощенски гълъби, телефонни обаждания, сателитни връзки, морзови и радио послания, силни провиквания от по-близките градове и др. не толкова популярни средства за комуникация, само и само да не се разсърди Мое Скромно Величество Кралица Марго, а т.е. Марико
А пак да се обидя деcchery написа:Ееееееееее, това е наистина страхотна мисъл.... не знам чела ли си я или сега ти хрумна
Линди, моля те смили се над мен!lindorina написа:Абе, това кралско величество Маргоо е страшна![]()
Не - Мари - не те давам да си Марго, защото по принцип същата е била и много щастлива, и в дадения момент много тъжна.......на теб не ти прилича тъгата, макар, че със сигурност те спохожда , дори по-вече от другите. Нали се сещата за клоунът..Е, не казвам, че си клоун![]()
![]()
МариКо, ако сега не се обидиш, не знам кога..... това звучи като "Не казвам, че си клоун, ама си го мисля често-често......."lindorina написа:Нали се сещата за клоунът..Е, не казвам, че си клоун![]()
![]()
Ето го бъдещият носител на Нобелова награда за развитие на технологиите! Всъщност на тебе би следвало да бъде присъдена награда ВДЪХНОВИТЕЛ НА НОБЕЛОВИТЕ НОСИТЕЛИ ...... повече ще ти ходи, защото където е ВДЪХНОВИТЕЛ, там е и МУЗА, а ти спадаш към вторите!mari_ko написа:
А пак да се обидя деcchery написа:Ееееееееее, това е наистина страхотна мисъл.... не знам чела ли си я или сега ти хрумна
![]()
Това си е една от моите гениални авторски мисли. Ако някой, някъде, някога преди мен я е употребявал, то това е доказателство, че към въпросния момент, машина на времето ВЕЧЕ е била изобретена, И използвана да се четат постовете ми в бъдещето.