Привет мили дами,
Радвам се, че има включвания тези дни

Моят 8-ми март беше много приятен. В офиса имаме една "договорка" между няколко колеги да си правим сладкиши и да хапваме отвреме на време като се редуваме в правенето. Този петък колегата от групичката беше решил да вземе торта (въпреки, че уговорката ни е да правим домашни сладкиши, но той няма кухня, ерген човек какво да го правиш), но беше взел страхотно вкусна торта и след обяд заседнахме на една раздумка, на по тортичка, много яко. Все едно не беше работен ден.
Моята половинка, ме изненада като каза, че той ще ми направи вечерята, пък аз да си почивам. Докато пазарувахме ми избра и една магнолия (дано да успея да се справя с грижите за нея) и ми стана много мило. Сготви, сервира, отсервира, изобщо не го очаквах и ми стана наистина много драго.
Събота успях да поканя най-накрая наще на гости, че откакто се преместихме в новата къща не бяха идвали и така, цяла сутрин готвих, оправях, после хахо хихи и така до късния след обяд. Гледахме "Живота на Пи"и се размазахме вкъщи. Много интересен филм и добре направен. Свалих още няколко филма, които са с много номинации от Оскарите за да ги гледаме когато имаме възможност, да видим кога ще е това. Вчера цял ден бяхме напред назад, хубав ден искарахме в разходки и срещи.
Днес ми е едно никакво, хем ми е добре, хем ми е много търсене. Надявам се скоро да премине и да продължа да с хубави емоции напред. Работя много усилено над това да се чувствам добре, но въпреки това имам разни спадове, които трябва да опитам да ги преборя и да не се поддавам на тях.
Елисче, радвам се да прочета, че си изкарала хубаво празника

Радвам се, че откакто си в Горна много положителни са постовете ти.
Бубе, честито прохождане на Чача. ДА върви все напред и нагоре

Предполагам каква радост е била за теб това да я видиш самичка да справя.
Деси, ако работите по въпроса, чакаме скоро да се похвалиш с липса на М.
Чери - уаууу какъв наситен ден си имала. Кой като теб, постоянно хвърчиш нанякъде, постоянно има динамика в твоето ежедневие. Въпреки, че деня ти е почнал с каръщина, аз лично виждам само хубавите неща в твоят пост - а именно изненадата, която децата са ти подготвили, приятната семейна вечеря, хубава китка, подаръците които ти си подготвила за всички. Евала, много мило, че си помислила за всички жени в твоето семейство и учителките. Кой като теб просто

Декс, пожелавам ви бързо възстановяване и дано не ви ловят бацилите скоро.
Оле, мнгоо приятна изненада ти е поднесла дъщеря ти. Има с какво да се гордееш!
Линди и на теб хубава седмица, радвам се, че наминаваш макар и за по минутка да дрснеш някой ред.
Фюти - и твоят малък сладур те е зарадвал много. Да го намачкаш и нагушкаш този малък сладкиш от мен.