Такааа, да продължа своят пост.
Малко забравих какво исках да пиша, но ще се опитам да се сетя
Не знам дали сте гледали (скоро даваха някакъв репортаж по тв) има заведение в София, нещо като бирария, в което се организира един път седмично куиз. Докато си хапваш и пийваш играеш и на куиза, който е органзириан в 4 кръга, като въпросите са най най- разнообразни. Има снимки на певци, футболисти, сгради, да познаеш песни, филми, картини и много много други от този род. Много е забавно, всяка маса е отделен отбор, като в отбора има около 8-10 човека. Става голям купон и определено е нещо, което внася разнообразие. Хем пийваш и хапваш, хем си дрънкаш с комапнията, хем се забавляваш и научаваш нови неща. Та на такова ще ходим довечера. Миналата седмица ходихме за първи път и беше интересно, въпреки, че нито еидн въпрос не знаех, ноооо накрая отбора ни се класира на 4-то място. Има и награден фонд за отбора, който спечели. Добра идея има това заведение, защото е пълно и имат доста сериозен оборот.
Уикенда, ако не ни мине котка път ще отидем на скии. Ха дано всичко да е нареди да не се отлага ходенето ни извън Сф. Нямам търпение да отидем някъде извън Сф, защото от много отдавна не ми се е случвало и искам разнообразие.
Днес успях да свърша и още една полезна работа - отидох на зъболекар. За щастие има само едно кариесче, което е от отдавна и си го знам т.е. няма нови. А за мен това е доста радващо предвид, че колкото и да се старая все като ходя на зъболекар и все има неща за правене, пък са си пари дет се дават, а моята зъболекарка не е от евтините, но пък поне я ознавам от много време и й имам доверие и знам, че работи качествено, което е по-важното разбира се.
Декс, мислите не могат да наранят никого другиго освен мен. Аз не се чувствам виновна, друг вид чувства изпитвам, но трябва да ги приемам нещата по-спокойно. Определено тази емоционалност ми вреди и въпреки, че може да си мислите, че е нормално човек да е толкова чувствителен, аз мисля, че прекалено силните емоции вредят, независимо дали са положителни или отрицателни и трябва да се намери баланс на реакциите, емоциите и чувствата. Поне това съм разбрала за себе си, за това се старая да оправя това, за да мога да си улесня живота и да не се връзвам на куп неща, които не би трябвало да ме засягат. Но както знам, човек сам на себе си вреди, не са му виновни другите. Всичко е в нашите глави и начина на възприемане на ситуациите, събитията и хората, които ни заобикалят. Разбира се, това са моите раззбирания и не искам да ги натрапвам или да споря с някого, който мисли по различен начин.
Относно АБ, не мога да помогна, защото нямам наблюдения кое е правилно и кое не като реакция. Дано твоите лекари успеят да отговорят на въпросите ти и да вземете правилното решение.
Оли, браво на твоето дете. Успех и късмет й желая, дано да спечели все по-високи отличия в областите, които са й интересни.
Вер, да споделя, че хомеопатичното лечение за ешерихия коли действа, лично аз го пробвах и след като сега я нямам тази бактерия, значи хомеоаптията е помогнала за премахването й. Ако имаш проблем с тази бактерия, определено бих те посъветвала да пробваш, ако не си пробвала де. Аз тогава отказах да пия антибиотици и явно не съм сбъркала.