Хей мили дами,
Не съм влизала вчера и хоп изпуснала съм едно събитие.
Бубе, да ти е жива и здрава малката хубавица. Прекрасна снимка си ни постнала и показва в пълния си блясък малкия бонбон. Пожелавам да е все така усмихната, все така лъчезарна, все така хубава (като майка си). Да расте много щастлива и обичана, обградена от много много топлина и уют.
Тези дни моята мигрена ми разказа играта. През последния месец честичко се обажда, но някак успявах да се справя с нея без да пия хапчета. Но тези дни беше нещо ужасяващо и много мощно ме налази. Днес съм на кантар - или ще ме отпусне и ще мога да си отдъхна или пак ще почне силната болка, да видим какво ще последва. Но това няма да ме откаже да продължа да търся начини да се справя с нея, защото ми е много трудно, когато ме боли главата. Но стига толкова по тази тема, защото не искам да му отделям толкова много внимание, не трябва да има значение за мен и болката ще си отиде самичка. :128 :128
Да ви кажа, от едно известно време наблюдавам, че детоксите не ми се отразяват много добре на перисталтиката. Много е странно. Не бях правила детокс от ноември месец и ходенето ми по голяма нужда се нормализира, беше ежедневно, че даже и по повече пъти на ден. Да но след детокса се объркаха нещата отново. Не съм толкова редовна, понякога е все едно имам диариа, много ми е странно. Това го наблюдавам, че се случва вече за 3-ти или 4-ти път. Съжалявам, че съм толкова обстоятелтвена, но имах нужд а да споделя, ако някой може нещо да каже по въпроса. Мисля, че скоро ще се ориентирам към йогийското пречистване, колкото и да е неприятно то. Може би това е сигнал, че трябва да променя нещо, не знам. Ще се радвам на мнения.
Днес ще ходим на кинце - на Магьосникът от ОЗ. Харесвам IMAX-а, защото филмите наиситна изглеждат по коренно различен начин. Усещането наистина е като все едно си във филма. Яко е.
Елисче, трябва да си намериш някое хоби, което да те кара да се чувстваш щастлива. НЯма начин да няма начин да се социализираш в Перник, както и на всяко друго място. Вярно, че за някои неща трябват пари, но все трябва да има нещо, което не изисква средства. Надявам се и то го пожелавам искренно да намериш начин да се чувстваш щастлива на мястото където живееш, защото ако не си, това ти се отразява, а и не само на теб, но и на децата. Разбирам те, защо се чувстваш щастлива като си в Горна и това много ти личи. Постовете са положителни и изпълнени с много емоции. Ти си щастлива, а и децата са щастливи. Също ми прави впечатление (не знам дали съм права), че като си в Горна децата не боледуват, а като си в Перник, това се случва доста често. Пак казвам, че не знам дали съм права, но с такова впечатление съм останала. Може би нагласата и това как се чувстваш на дадено място може да се отрази и в това дали си здрав или не. Извинявам се предварително, ако това не е така.
Валче, надявам се и ти да излезнеш от този омагьосан кръг на болестите. Трябва да намериш начин да излезнеш от него, защото и ти самата ще се поболееш. Пожелавам ти много сили и скоро да отминат тези болести и да си починеш.
Чери, и на мен ми хареса твоята креативност с транспортира. Много добре си се справила, но на теб винаги ти хрумват много нестандартни идеи за всякакви ситуации.
Вер, надявам се да се справиш с тези некакени гости, бактериите. Сподели, като видиш дали има резултат от лечението за бактериите.
Фюти, недей да се шашкаш от вирусите, които върлуват. Карай го по-спокойно и ще ви отмине. Ти си толкова усмихната и лъчезарна, това че си напълняла с няколко си там кг мога да ти кажа, че не ти личи изобщо. Знам, че усещанията ти за това дали си напълняла или не са различни от възприятията на околните за това как изглеждаш. До сега колкото и пъти да съм те виждала, и колкото и пъти да си казвала, че си напълняла, не ми е правило впечатление, че си "плондир" (извинявам се за думата). Всеки път изглеждаш добре и всеки път си хубава, усмиханта и много чаровна. Тегли им една майна на тези килограми и се усмихни
Дани, да ти е жива и здрава и твоята дъщеричка. Да е весела, щастлива и много обичана. Пожелавам й успех във всяко едно начинание. Между другото онзи ден разглеждаш снимките, които сте постнали в една друга тема и искам да ти кажа, че твоите дечица са особено чаровни. Нооо малкияяя е толкова чарове, той изцяло прилича на теб и ми напълни душата. Много е сладък, да ти е жив и здрав и той.