А тези от вас, които бяха с главоболие, искрено се надявам да е отшумяло

Леко и безпроблемно захрабване

и чакаме резултати
Мари, много простичко си го казала, а впечатлението, което оставя горната ти реплика, поне за мен, е огромно. Наистина ми се ще да ти пожелая, а и на всички момичета с този проблем - мигрената, нещата да почнат да отшумяват с времето и с детоксите - аз съм убедена, че има начин човек да се лекува без лекарства..... Аз самата страдам от главоболие от доста години - появява се безпричинно и допреди 2-3 месеца не смеех да го оставям просто така без да пия лекарства, защото ме води до гадене и повръщане. Смея да твърдя, че не е мигрена, макар да не съм ходила на лекар, защото успявам да го овладявам дали с аналгин, дали с нурофен, а знам, че те не са ефективни при мигренозни болки. Но понякога се случва болката да не си отиде напълно, а просто да се тушира силата й - и затова се реших да пробвам да я церя...... без лекарства - само топли душове, електрическа възглавничка върху синусите, където най-силно ме боли и сън.mary написа:Колкото и да боли, все пак с детоксикация болката си отива по - бързо, по - ефективно и по-рядко повтаря....
Сръндак, и мен напоследък ме вълнува темата за правилното хранене и в частност именно демонизирането на млякото и млечните продукти. Лично за мен проблемът идва от хранителната мрежа, в която пазаруваме тези храни - там мляко и млечни, които да са чисти Н Я М А! Аз намерих как да се снабдявам с натурално прясно мляко и сама си квася киселото. Много размишлявам над темата хранене, защото се опитвам да прилагам разделното на практика, но и се опитвам да запазя разсъдъка си - в природата няма нито една чисто въглехидратна, белтъчна или пък мазнинна храна! Природата като най-висшия творец е създала нещата балансирано и май повече ми се ще да черпя от нейни принцип!srundak написа:Резултатите едва ли са само от детоксите - аз вече ям много по-балансирано от преди, имам определено негативно отношение към мляко и млечни продукти - особено от магазина, месо ям сравнително рядко, мога да хапна бърза храна, ама най-много веднъж на две седмици. Като цяло открих ново усещане от храненето - не да се натъпчеш и да не можеш да си помислиш за друго освен за полегване - ами за хранене, което те кара да се чувстваш сит, но и да искаш да станеш, да се разходиш, да вършиш разни неща. Това основно го дължа на доктор Атанас Михайлов и на този форум, тъй че сериозно ви благодаря момичета!
Можело значи, а?!mishellinna написа: Но най-големият ми успех е, че успях да убедя и мъж ми да детоксва, за което се радвам най-много!![]()
Дидка, радвам се, че наминаваш да ни видиш!droidd написа:Поздравления момичета![]()
![]()
![]()
Радвам се че се справихте
![]()
А тези от вас, които бяха с главоболие, искрено се надявам да е отшумяло![]()
![]()
Леко и безпроблемно захрабванеИ умната в най-важния ден
Хубав и прекрасен ден на всички
![]()
и чакаме резултати
Благодаря за съветите, олеся! И аз саботирах детокса вчера - наложи се да пия спазмалгон и вечерях шопска салата и печени картофи. Интересно, че какво е това главоболие, дето от един спазмалгон ме отпуска адски бързо - за 10 минути и вече съм добреолеся написа:Портокалче, преди 2 години бях в същото положение - бременна в 4 месец и с изпит ансол и опит за детокс. Главоболие, повръщане ... един малък ужааааас. И тъй като хапчета не бива да се пият - хапнах и се оправих, и всички неразположения приключиха.Портокалина написа:Не знам толкова ли да съм се затлачила за 4 месеца без детокс, та сега да чистя, чистя и от това да ме цепи така главичката... :128
Тогава взех кардиналното решение - спирам с детоксите докато не родя. За сметка на това - редовен ПОД всяка седмица. По този начин контролирах теглото и не задържах вода.
Решението ми се оказа правилно. Изкарах лека и спокойна бременност. А иначе направих 2 еднодневни детокса за всички 9 мес., когато усещах че съм настинала и започваше да ме боли гърло, но мисля че не пиех ансола.
Желая ти лека бременност, повече спокойствие и усмивки!