Здравейте!
Някой може ли да предложи нещо за изчистване на диахателната система от бакатерии, вируси, паразити, гъбички токсини всичко.....ПРИ ХРОНИЧНИ СЪСТОЯНИЯ.
Проблема като симптоматика е много сериозен просто лекарите не могат да открият нищо, в смисъл че не питам за профилактика.
Уж първоначалния проблем беше хроничен тонзилофарингит, в следствие на което реактивен артрит. Не можах да издържа от болки и дискомфорт почти постоянно и махнах сливиците които изглеждаха много зле.
Но полза никаква, въпреки лошият им вид проблема май не е бил от там. А от някакво друго място по дихателната система ларингс, трахея, дробове и аз не знам. Никой нищо не вижда, а симптоматиката е налице: свирене при дишане, вариации на гласа, дъх от устата както когато е болен човек от нещо по дихателните пътища много силен дъх, болки по цялото тяло, студ без значение от сезона, без температура.Натрупване на секреция на която излизането облекчава болките по цялото тяло. Но много трудно излиза тази секреция и то с един препарат ЦДС/ММС(от който вече ме е страх да не си навредя). Но колкото и да излиза пак се образува тази секреция и пак болки цялото тяло.
Та можете ли да ми кажете нещо за изчистване на всичко по гърло, ларингс, трахея, дробове, тъй като незнам къде е проблема.... Не питам за подпомагащо лечение на лекарствено такова, а самостоятелно различно от лекарства....
Хм, прехваленият компрес от извара го ползвах. Ама още като го слагах се чудех как това нещо може да помогне след като дори и при ядене и доста безвкусно. Нито лютиво, нито загряващо нито нищо
Незнам точно как помага на хората, но при мен е абсурдно да помогне....
Та ако знаете нещо по въпроса ми.....за голям човек става въпрос на 30+