Пречистване/детоксикация на дихателните пътища. Как?

Полезни съвети ако сте болни
broadminded

Пречистване/детоксикация на дихателните пътища. Как?

Мнение от broadminded »

Здравейте!

Някой може ли да предложи нещо за изчистване на диахателната система от бакатерии, вируси, паразити, гъбички токсини всичко.....ПРИ ХРОНИЧНИ СЪСТОЯНИЯ.

Проблема като симптоматика е много сериозен просто лекарите не могат да открият нищо, в смисъл че не питам за профилактика.

Уж първоначалния проблем беше хроничен тонзилофарингит, в следствие на което реактивен артрит. Не можах да издържа от болки и дискомфорт почти постоянно и махнах сливиците които изглеждаха много зле.

Но полза никаква, въпреки лошият им вид проблема май не е бил от там. А от някакво друго място по дихателната система ларингс, трахея, дробове и аз не знам. Никой нищо не вижда, а симптоматиката е налице: свирене при дишане, вариации на гласа, дъх от устата както когато е болен човек от нещо по дихателните пътища много силен дъх, болки по цялото тяло, студ без значение от сезона, без температура.Натрупване на секреция на която излизането облекчава болките по цялото тяло. Но много трудно излиза тази секреция и то с един препарат ЦДС/ММС(от който вече ме е страх да не си навредя). Но колкото и да излиза пак се образува тази секреция и пак болки цялото тяло.

Та можете ли да ми кажете нещо за изчистване на всичко по гърло, ларингс, трахея, дробове, тъй като незнам къде е проблема.... Не питам за подпомагащо лечение на лекарствено такова, а самостоятелно различно от лекарства....

Хм, прехваленият компрес от извара го ползвах. Ама още като го слагах се чудех как това нещо може да помогне след като дори и при ядене и доста безвкусно. Нито лютиво, нито загряващо нито нищо
Незнам точно как помага на хората, но при мен е абсурдно да помогне....

Та ако знаете нещо по въпроса ми.....за голям човек става въпрос на 30+
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пречистване/детоксикация на дихателните пътища. Как?

Мнение от cchery »

broadminded написа:Хм, прехваленият компрес от извара го ползвах. Ама още като го слагах се чудех как това нещо може да помогне след като дори и при ядене и доста безвкусно. Нито лютиво, нито загряващо нито нищо
Незнам точно как помага на хората, но при мен е абсурдно да помогне....
Здрасти. Бързам да кажа, че "прехваленият" компрес от извара е получил славата си, защото е тестван. Т.е. първо го слагаш, после хвалиш. За да имаш впечатление и в помощ на изграждането на мнение по всеки въпрос, процес, тенденция или каквото и да е, трябва да преминеш през него/да тестваш/да видиш/пипнеш и т.н. С две думи, гледайки нагласата, която имаш в момента (съдейки само по постинга ти), едва ли си готов/а за това, което питаш. Но въпреки това за мен най-важното, от което е редно да стартираш е:

1. ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕДОВНИ ДЕТОКСИКАЦИИ ПОНЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА - основна цел изчистване на шлаките в организма и изхвърлянето на т.нар. от теб "СЕКРЕТИ".
2. ИЗРАБОТВАНЕ И ПРИЛАГАНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ, КОЙТО ЦЕЛИ ДА ИЗКЛЮЧИ ЕВЕНТУАЛНА АЛЕРГИЯ ИЛИ НЕПОНОСИМОСТ КЪМ ХРАНИ, НА КОИТО МОГАТ ДА СЕ ДЪЛЖАТ ЛОШИЯ ДЪХ И "СВИРЕНЕТО" НА ГЪРДИТЕ.
3. СРЕЩА, КОНСУЛТАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА "лечение" С ДИПЛОМИРАН ЛЕКАР-ХОМЕОПАТ, А НЕ С ВСЕКИ СРЕЩНАТ, КОЙТО СЕ Е ТИТУЛОВАЛ "хомеопат".

ПРИ ВСЯКО ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПО ЛЕКАРСКА ПРЕПОРЪКА И КОНТРОЛ. За мен това са специалисти по фитотерапия и хомеопатия.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
broadminded

Мнение от broadminded »

Ами компреса от извара съм го тествала, изказаното ми мнение е след това. То и си личи от мнението ми "Ама още като го слагах се чудех как това нещо може да помогне ....."
Какво да направя като не ми действа....

3. СРЕЩА, КОНСУЛТАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА "лечение" С ДИПЛОМИРАН ЛЕКАР-ХОМЕОПАТ, А НЕ С ВСЕКИ СРЕЩНАТ, КОЙТО СЕ Е ТИТУЛОВАЛ "хомеопат".
Какво разбираш под хомеопат?. Класически или действащите на боаронски принцип. И двата лагера се плюят един друг, а доволните и излекуваните са малко. Вече бях при двама полза няма, това е някаква игра на тото, за класическата хомеопатия говоря единия беше дори хитов хомеопат дипломиран лекар.
Мислех да се записвам при д-р Атанас Михайлов да опитам и другия подход в хомеопатията въпреки че ми е на 460 километра, но това са два месеца чакане. Незнам уж имало някакви вторници без часове вчера разбрах ще се заинтересувам.

Лесно казано специалисти по фитотерпия и хомеопатия, само дето на практика няма къде да се намерят качествени такива и при тях работата е дай парите и бягай, камо ли да ме следят за нещо.

За детоксикацията не съм прочела всичко все още в дадената тема, но някои хора като мен не са за дълги гладувания само на вода при 47/48 килограма. Не знам ако стана 40 кила кое ще ми е по здравото. Иначе хранененто си ми е общо взето нормално изключени са почти всякакви боклуци и нито пия алкохол нито цигари.
broadminded

Мнение от broadminded »

Нещо съм се объркала даже, не се чакало 2 месеца при д-р Михайлов, а доста повече.
Публикувай отговор