Ха добър ден! Да скокна и тук
healthy, здравей! И аз ще следя някой да сподели знания за първото ти питане с гъбичките. За кафето и бременността (която от сърце ви пожелавам и на теб, и на Мими, а и на всички които я желаят) няма доказателства, че действително е вредно, а дори и да е то е първите 2-3 месеца, когато плода се формира. Предполага се, че пречи при формирането на нервната система на детенце. На мен ми ставаше лошо само от миризмата и нищо че съм с ниско кръвно си карах без кафе. Като дойде ще се види
Аз съм почнала от вчера детокса и повода за моята радост е точно обратна на вашата събота и неделя е - през седмицата ми е трудно да детоксвам заради работата. Малко-много все има едни притичвания до онова специално място, които не винаги ми е удобно да извърша на секундата

Така че днес ми е втори ден. Пия вода без мярка. Някъде след първия литър спирам да броя чашите. Това обикновено е към 9-10 сутринта. Ям диня, посрещам гости на маса, а сега и ще наготвя поне 2 манджи да има за през седмицата

Вобще съм включила желязната лейди на макс устойчивост :lol: Най-хубавото е, че не ми правят и особено впечатление всичките манджи.
И да ви кажа, че имам проблем! Трябва да си купя нов панталон, защото моя нов, ластичен,само на 1 месец, ми пада от д-то