:1140 Чери, Чери разсмя ме от сърце
Понеже винаги съм искала да имам по голям бюст и си бях "моделирала" една снимка на фотошопа.Ако успея да я намеря ще я кача, за да видите какви чудеса могат да се правят с тези "вълшебни" програмки.
За актрисите наистина си права.И понякога много ме е яд на телевизията, медиите и всичко от този род.Защото наистина ни промиват мозъците.Създават един идеал за съвършената жена.Идеална в работа, домакинсво, отглеждане и визия.И ние като жени сме податливи и се стремим да постигнем това непостижимо съвуршенство и си мился че до голяма степен депресиите ни се дължат точно на това.
cvety_rz написа: :1140 Чери, Чери разсмя ме от сърце
Понеже винаги съм искала да имам по голям бюст и си бях "моделирала" една снимка на фотошопа.Ако успея да я намеря ще я кача, за да видите какви чудеса могат да се правят с тези "вълшебни" програмки.
Ей, Цвете, равна няма да имаш ако ми преподадеш няколко урока по фотошоп! Честно. Даже не знам откъде да чета, когато ми се наложи да правя нещо и затова правя елементарните неща, за които имам акъл :lol: :lol: :lol: . Ще е много интересно и забавно, ако се навиеш да ни помоделираш и нас, т.е. тези, които искат де. Аз примерно също искам да се видя с по-голям бюст и със слаби крака и плосък корем.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Малеее,то не бе целулит,не бе чудо! Чери,я вземи ги покани тука да им пошепнем малко за джодженче,за водорасло...
цвети,пускай тема в раздела за хобитата ни-да ни учиш на фотошоп.Пускаш няколко нещица и нагледно всички ги пробваме с наши снимки,които ще качваме в темата- голям смях има да пада!
Ей, Цвете, равна няма да имаш ако ми преподадеш няколко урока по фотошоп! Честно. Даже не знам откъде да чета, когато ми се наложи да правя нещо и затова правя елементарните неща, за които имам акъл . Ще е много интересно и забавно, ако се навиеш да ни помоделираш и нас, т.е. тези, които искат де. Аз примерно също искам да се видя с по-голям бюст и със слаби крака и плосък корем.
Мърмори написа:Малеее,то не бе целулит,не бе чудо! Чери,я вземи ги покани тука да им пошепнем малко за джодженче,за водорасло...
цвети,пускай тема в раздела за хобитата ни-да ни учиш на фотошоп.Пускаш няколко нещица и нагледно всички ги пробваме с наши снимки,които ще качваме в темата- голям смях има да пада!
Слетобяд ако бебка заспи навреме ще се захвана с тази работа
Мърмори написа:Малеее,то не бе целулит,не бе чудо! Чери,я вземи ги покани тука да им пошепнем малко за джодженче,за водорасло...
Слетобяд ако бебка заспи навреме ще се захвана с тази работа
Хахахаххаха......... малеееееееее, ама какви сме само завераджийки!!! Цвете, разчитам на това..... вярно, много ще се посмеем.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Аз бях забравила за този подфорум срам срам,че и снимки бях обещала ....
Тези целулитки са страшни.Като ги гледам и ми става едно спокойййййничко :lol: Ама да се опраявят.Ние си имаме детокс и любимо форумче
А сега обещаните снимки преди....
.
хихихихи откриите 30 кг.разлики
Цвети имаш поле за изява.Аз цици не искам имам си ама едно бедро 1.20 и едно детско барабанче за дупе с най голямо удоволствие ми фотошопни
Танче, браво на тебе поне си се научила да си избираш подходящи дрехи, за да прикриеш това онова.Тази седмица ще си ходим насело, но живот и здраве др. седмица ще започна да качвам някои нещица за това как да се коригираме с фотошоп така, че ще можем заедно да се учим и на това
cvety_rz написа:Танче, браво на тебе поне си се научила да си избираш подходящи дрехи, за да прикриеш това онова.Тази седмица ще си ходим насело, но живот и здраве др. седмица ще започна да качвам някои нещица за това как да се коригираме с фотошоп така, че ще можем заедно да се учим и на това
хихихихх нали .Много съм добра в прикриването ама то телеса месища трудничко е да ги скриеш тези "прелести"
cvety_rz написа:Танче, браво на тебе поне си се научила да си избираш подходящи дрехи, за да прикриеш това онова.Тази седмица ще си ходим насело, но живот и здраве др. седмица ще започна да качвам някои нещица за това как да се коригираме с фотошоп така, че ще можем заедно да се учим и на това
хихихихх нали .Много съм добра в прикриването ама то телеса месища трудничко е да ги скриеш тези "прелести"
Хахахах, ако живеехме в арабските страни, по техните закони, щяхме да си ходим покрити като батмани и нищо нямаше да ни личи . Танче, да се стягаш пак да станеш готина, но слаба мацка!
Хахахах, ако живеехме в арабските страни, по техните закони, щяхме да си ходим покрити като батмани и нищо нямаше да ни личи . Танче, да се стягаш пак да станеш готина, но слаба мацка!
Чери, аз и сега съм гоина бе ,само дето не съм слаба .
Майтапа на страна наистина съм се взела в ръце сериозно ето вече месец внимавам какво и кога ям и знам ,че един ден ще сложа и другата снимка след "преди","сега" и СЛЕД.Н е знам кога ще е това но .....по добре късно,отколкото никога