хей хей
вчерашния ден не успя да завърши с минаване на моята главичка, но това не ми попречи вечерта да изкарам много приятно в комапнията на едни приятели, които имат бебокче на 5 месеца и още една щерка на 3 години...паднах да се смея, защото голямото хлапе е голяма скица и ми се обажда по телефона преди да отидем и ми вика "Ели, кога ще дойдете? И аз й казах, че скоро ще отидем" Каза ми, че искала да дойде с мен и Тони на море, както и да дойде вкъщи на гости да спи, но без мама и тати

голяма скица...после разбрах, че това си било нейна идея, не било подхвърляно от техните...голяма е сладурана.
Прибрахме се някъде около 1:30 и тъй като още ме болеше главата не заспах веднага и ми беше тегаво през нощта, но в крайна сметка успях да дремна 4 часа. Сутринта станах и реших да направя един кекс за Св. Валентин и тамън го направих, всичко много точно и го оставих на прозореца да се охлади и той взе че падна на земята и половината се изсипа на земята

викам явно не му е писано на този кекс и това е...обаче една част от него остана в тавичката и аз викам аааа зян няма да става, взех го и тъй като вече беше изгубил първоначалната си форма, взех го намачках го и го сложих в една друга по-малка тавичка...метнах му една заливка отгоре от шоколад сметана и сладко от боровинки и направо заспа....такъв хубав кекс се получи накрая

е в двойно по-малък размер и няма да го нося на Св. Валентин, но за сметка на това пък ще подновим една традиция в офиса...събрали сме се няколко човека и сме си направили нещо като клика - всеки от нас прави сладкиш 1 път в месеца и се събираме на следобедно кафенце, лафче и сладко в кухнята...като задължително трябва да бъде домашно приготвено, а не купешко....и така изкарваме един приятен следобеден лаф...
Довечера ще пътуваме към Хисаря...ще изкараме този уикенд в комапнията на още 1 приятелско семейство и ще бъде много хубаво. Ще има и спа, ще има и разходки, приятна компания....ами така си представям празниците, както и делниците де
Въобще следващите няколко уикенда ще са пълни с приятни преживявания и изкарване...наистина много обичам, когато дните ми са изпълнени с такива емоции и съм щастлива от факта, че ги има.
Днес вече очаквам да ми мине главоболието, тъй като вече е края на втория ден, а обикновено тогава ме отпуска. Нито хап, нито нищо...е освен ако не е от много хард лекарствата, ама честно казано не прибягвам до тях, освен в много много краен случай.
Няма да мога да отида на кънки днес, заради тиквата, ама какво пък и другата седмица ще има.
Желая ви хубаво изкарване на дните.
Цвети мила, радвам се, че ви пускат вкъщи да си спите, така е по-малко сстресиращо...а празника и похода - ами просто ще го отложите малко във времето, но ще си го реализирате! Всичко с времето си...нищо, че плановете понякога се объркват, важно е изхода да е добър от ситуацията, която възпрепиятства плановете, а те от своя страна да бъдат реализирани млакооо по-късно във времето
Искам да ви "виждам" в добро настороение всички
Бъни, че къде такъв сняг в таз Испания...направо съм изненадана...децата забавляват ли се на снега?
И не на последно място ви показвам 2 картички, които направих: