Тренирай с Руми Илиева - програма ЗИМА 2015 г.

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Тренировъчна програма 2015 г. от Руми Илиева - СЕДМИЦА 4

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Защо ниво 2? Не съм ли за ниво 1? :1044
Защото като пробваш 2, ще знаеш за кое ниво си. :) Не е добре да тренираш над възможностите си, но и под тях не е опция.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

1 не е ли за начинаещите? Нещо се обърках, Ани.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, аз не говоря за категории трениращи, т.е. "начинаещи", "напреднали" или пък "много можещи". Идеята да стартираш с ниво 2 е следната: това ниво е по средата между начинаещи и най-високо ниво. Ти няма как да знаеш кое си дори и да си мислиш, че си наясно. Затова казвам - пробвай ниво 2! Ако ти е трудно, но не невъзможно, значи е твоето ниво. Ако е трудно и невъзможно, мини на по-долно.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сега се чатнах, благодаря ти, а може ли заедно с Алекс да тренираме?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ДЕН 2 - йога или аеробика

Ниво 3

[youtube]wqsSApJvfzU[/youtube]

Ниво 2

[youtube]d3y8yYpaN7k[/youtube]

ЙОГА

(цитатите са от блога на Руми!)

"Сейди Нардини – страхотна е! Не е снимала отдавна практики, снима само отделни съвети как да се изпълняват отделни асани. Има уникален подход, който не съм виждала в никой друг. Бях пратила едно от новите й видеа на позната и тя се изплаши от външния й вид (има рокерска прическа и страшен грим). На мен това не ми пречи. Важно ми е какво научавам от този човек, ако иска да си прави каквато иска прическа. Дай шанс на Сейди!"

[youtube]PL9m8spuMQ4[/youtube]

"Лесли – Файтмастър, много любима! Тази практика е подходяща вместо тренировка, динамична е, не се задържа дълго в поза, енергезира и даже изпотява. В същото време и разтяга, но не много. Медитацията накрая с ябълката много ми допадна и както винаги ми припомни да усещам сега, не миналото, не бъдещото, а сега. В ден 1 съм дала инфо за нейното 90 дневно йога предизвикателство."

[youtube]8ewpkqMTBII[/youtube]

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Тренировъчна програма 2015 г. от Руми Илиева - СЕДМИЦА 2

Мнение от Ванчето »

cchery написа:Аз просто продължавам с режима, изработен ми от нея - сега го въртя за втори път и по аналогия съм и с нейните тренировки. Иначе аз също обичам разнообразието. :954
Чери, любопитна съм, би ли написала менюто си за един ден според програмата ? Интересно ми е на какво се набляга и кое е желателно да се избягва според Руми
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни написа:
cchery написа:Аз просто продължавам с режима, изработен ми от нея - сега го въртя за втори път и по аналогия съм и с нейните тренировки. Иначе аз също обичам разнообразието. :954
Чери, любопитна съм, би ли написала менюто си за един ден според програмата ? Интересно ми е на какво се набляга и кое е желателно да се избягва според Руми
И на мен ми е интересно, Ани :524 Би ли споделила повече инфо, плийз? [img]http://www.sonicnation.ca/files/j-lo-ph ... 0-1572.jpg[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ден 3 – do do тренировки

Ниво 3 – списък с упражненията

[youtube]XMjBYH0XTWM[/youtube]

Ниво 2 – списък с упражненията

[youtube]aTBRAh62C30[/youtube]

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:
Бъни написа:
И на мен ми е интересно, Ани :524 Би ли споделила повече инфо, плийз?
Момичета, и аз бих искала да споделя, но изрично съм предупредена от Руми да не го правя. Ще измисля начин обаче как да стане елегантно и без да засягам никого. :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Разбирам колко е ДЕЛИКАТНА ситуацията и положението :922
И при мен е същото по отношение на групата ми с БАР :1044 Хем ми се иска да споделям редовно с вас какво се случва там, хем трябва да пазя доверителност и конфиденциалност на получената оттам информация... :1044
Затова и давам информация, но гледам да е като цяло по-обща, по-обобщена, без имена и подробности, за да не станат разпознаваеми някои личности...
Чери, колкото, каквото и когато прецениш - тогава и така го направи!
Ако решиш - нищо повече не споделяй! Все пак това е лично решение и индивидуално лечение!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:Момичета, и аз бих искала да споделя, но изрично съм предупредена от Руми да не го правя.:)
Няма проблем, Чери, щом така стоят нещата, така да е. Все пак не е въпрос на живот и смърт :1062 , а на едно обикновенно любопитство... :940
Никога не е късно за ново начало!
Публикувай отговор