ФОРУМНА СРЕЩА - 25 февруари, сряда

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

ФОРУМНА СРЕЩА - 25 февруари, сряда

Мнение от cchery »

И така - свиквам сбор за тази седмица :1062 . Денят - 25 февруари, сряда. Час - 19.00 ч. Място - - повечето вече го знаете къде е! Ако, ни се прииска да си допием и домезим (ама баш с мезета де), предлагам за втора спирка ресторант Кактус, който е на един хвърлей място от Китчъна - вижте и сами!

Хайде, момичета, записвай се се и гледайте сега да не си счупите краката от юруш-а, който ще си дадете! :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Re: ФОРУМНА СРЕЩА - 25 февруари, сряда

Мнение от ellyto »

Аз съм ОЛ ИН както се казва :221 :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Записвам се в темата, за да ви наглеждам, но най-вероятно няма да мога да дойда, поради две причини: първо, точно утре вечер имам записана консултация с моята психотерапевтка, а при нея не става отказване в последния момент /ако все пак не отидеш, следващия път ти удържа парите/ :plezya se и второ, предвид, че ще събирам дружки на 2-ри март знаете къде :222 , ще ми излезе финансово трудно да дойда и на двете мероприятия, уви :oops: /Хри от средата на ноември миналата година е без работа, бачка от вкъщи, но не сме цъфнали и вързали откъм парички, така че... разбирате ме/ Все пак довечера ще говоря с него... и ако половинков е съгласен, може да се присъединя само към Кактус-а... абе ще ви следя оттук или по мобилните. Много искам да ви видя!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз е възможно да дойда, така се радвам! :922 Доскоро, дано! И чакам помощ от приятел, както писах и в спам-темата...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Ураааа, скоро ще се видим, още тази вечер!!! :1211

Изображение
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Мммм да,окъсняхте нещо :1058 :1058 :1058
:329 :922 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бяхме 8 мацки - тръгвам от мен, вдясно Елито, после до нея Марчи, следвана от Боби, Мири, Чери, Вики /така ли се казваше дамата срещу мен, че все й забравям името, пуста моята памет значи?/ и Фюти. Изкарахме си просто чудничко! Имаше полезни пици, салати, дипове. Имаше смях. Приказки по женски. Вода. Бира. От всичко по малко. Мисля, че накрая и някакъв десерт се появи на масата... Абе обичам форумните срещи! :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940
ellyto

Мнение от ellyto »

Деси, мацката срещу теб е Краси - Вики й е ника във форума, защото така се казва дъщеря й.

Срещата както винаги беше пълна с много хубаво емоции и приятна компания. Никога не ми е достатъчно времето, но поне вече превърнахме като традиция веднъж месечно да се събираме някъде, което ме радва много и бих искала даже и по-често ако може да се случва!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да бееее, :oops: , Краси, разбира се! Елито, мерси :923 Краси, извинявай :922
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Kleo написа:Да бееее, :oops: , Краси, разбира се! Елито, мерси :923 Краси, извинявай :922

За нищо! :D
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:329
Публикувай отговор