НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Dari09

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от Dari09 »

Зори, знам че изкуството (сиреч отслабването :lol: ) иска жертви, ама това да изпиеш този чай си е направо мазохизъм :mrgreen: ! Аз поне няма да си помисля повече за него. Я по-добре да си пием ансолчето и водораслото - определено е доста по-поносимо от този чай!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Dari09 написа:Зори, знам че изкуството (сиреч отслабването :lol: ) иска жертви, ама това да изпиеш този чай си е направо мазохизъм :mrgreen: ! Аз поне няма да си помисля повече за него. Я по-добре да си пием ансолчето и водораслото - определено е доста по-поносимо от този чай!
А стига бе...... верно ли е така?!?!? Ще направя и аз опит.... :1052
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

Хапвам си по 2 суп.л.смляно ленено семе вече около 1 седмица. На вас как ви действа, защото на мен - никак. Или трябва по-голямо количество за по-дълго време???
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, ще си пия тогава глухарчето и матето.Тъкмо посвикнах с тях.Аз матето го пия охладен по твоята препоръка иначе :1052
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
elly

Мнение от elly »

Качих рецептата при печивата.
Оле,къде са тези печива?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Олесия, палачинката е суууупер.Много е вкусна и мъжът ми я хареса :524 Да си призная много ми е трудно захранването.Тази седмица правих извънреден еднодневен деток и продължих с два дена житене.Първия ден на захранването върви добре, но на дугия ден ела да видиш на какво се казва лакомия.Вие как се справяте със захранването.Споделете някой хитринки :427
олеся

Мнение от олеся »

ОООООх, какви хитринки :126 Два рождени дни, днес правих и нормални шоколадови палачинки, фондю за вечеря... Нямам думи. Едно ядене, все едно не съм видяла храна. тъй като започнах с прием на витамин С по 1 гр.дневно предполагам, че той ми обостри апетита. Хапвам си като невидяла. Утре е Никулден и пак ядене ... Чувствам се издута като плондир. :1096
Сутринта ще се кача на кантара и най-вероятно като видя резултата ще реша да правя плодово-орзов ден, загърбвайки и Никулдена и всичко. Е това ми е проблема, че като си позволя мъничко волност не се задоволявам с него, ами почвам като невидяла да плюскам. :626
олеся

Мнение от олеся »

elly написа:Оле,къде са тези печива?
Ели, ето тук.
Цвети, радвам се че ви е харесала. На мен също много ми допада и често си я приготвям. :1177
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Витамин Ц възбужда ли и той апетита :?: При все, че то при мен нещата са такива, че съм си" хронични гладна " :1062
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cvety_rz написа:Витамин Ц възбужда ли и той апетита :?: При все, че то при мен нещата са такива, че съм си" хронични гладна " :1062
Аз не съм забелязала такова действие на витамина. Но има някаква логика...незнам. За хроничния глад-анакардиум ориентале,много зелен чай( на мен много ми потиска желанието за безразборно плюскане) и повече храни,които пълнят корема-зеле,овесени ядки...
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Анакардиума си го взимам и сутрин и вечер. При мен е точно това, че съм свикнала все да пригризвам по нещичко.Ще увелича и зеления чай.За сега устисквам положението.Предполагам, че след време ще свикна и ще ми е по лесно :524 В събота се теглих и съм - 8 кг. вече.Все повече се доближавам до целта :1204
Публикувай отговор