Вер, шалът ти е екстра, направо едно малко бижу! Декс, този път чанта, следващия път - шал към роклята! Иии... по-добре синьо птиче, отколкото цвете, според мен деdexter написа:Вер, много ми харесва шала ти ! Умишлено не гледах други нещица на марката от въпросния сайт... - лесно се изкушавам. Миналата година си взех рокля на desigual, един шал щеше да й лепне...
Деси, чантата ми е като на снимката, само че вместо цвете има едно синьо птиче
Алееееееее, това е само като за мене! Декс, сещай се за кой мол става въпрос :lol: :lol: !dexter написа:Ами какво да ти кажа, Деси - тази марка е испанска и всичките й неща са в много ярки цветове, с големи флорални мотиви, весели и свежи.
http://globalbrands.bg/bg/desigual/galleriescchery написа:Алееееееее, това е само като за мене! Декс, сещай се за кой мол става въпрос :lol: :lol: !
СТрахотно изглеждат и чантата, и шаловете... уникално!!! Толкова настроение, при това цветно и двата смисъла на думата!
Браво, Клео, да са ти честити! И само на хубави места да ги разхождаш...Kleo написа:Днес в обедната почивка си купих пролетни обувки черни, със средно високи и средно дебели токове, много шик и женствени, с каишка, 35 номер тоест моят си номер, едвам ги намерих след няколко дена на безплодно търсене, в магазина Мегияс, на колоните на Ботев и Пиротска, с месец гаранция, за 39 лева, щастлива съм, имам нови букиии!
Мерси, Клео!Kleo написа:Бъни, със здраве да си го карате! Какъв е велосипедът? Колко цола, цвят, алуминиево олекотено ли е, разкажи ни повече, моля те.