Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от Ванчето »

Момичета,
привет от Малага!!! :D
Тук сме от вчера, днес вече дори успяхме и да поплажуваме.
В момента всички отдавна спят, само аз седя сама на терасата като кукувица :1062 , пиивам една биричка и се наслаждавам на лекия хлад, който настъпва през нощта!
Чери, топличко е казваш в София... Така както си описала, че се чувстваш след тичането, аз така се усещам тук и без да съм тичала.... Абсолютна африканска жега! Ама кво да да се прави, щеше да е наивно да си мислим, че на морето през юли ще ни е прохладно... Нали...?!?!
Имам много неща за разказване, някои хубави, други не чак толкова, но просто няма да е в този момент. Дано скоро ми остане малко свободно време.
Исках само да намина и да ви кажа, че ми липсвате, че все пак успявам да ви прочета дори и през нощта, но не мога да пропусна да поздравя Тита за прекрасната атмосфера, която са сътворили - личи си , с много любов, а също и да честитя ( малко на патерица, но все пак...) имения ден на Нелката! Нели, много здраве и хубави мигове!
Прегръщам ви всичките, МЕЦАНКИ!
И ви желая слънчев, усмихнат и ползотворен ден! :329 :329 :329
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Я да ви видя вие каква "комбинация" сте?! :) Пускам ви едно кратко тестче: http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/ ... campain_FB" onclick="window.open(this.href);return false;. Моа съм ... домат и диня и да си призная онова, което е написано за този тип жени, е съвсем вярно.
Хайде един тест и от мен:

Безплатен личностен въпросник - на 16-те типа личност

Аз излязох от 7-те процента от хората, които са подтип активисти на тип дипломати, 1:1 се възприемам и аз самата така, а именно:

Личностният тип ENFP са наистина свободни духом хора. Те често са душата на компанията, но за разлика от Изследователите се интересуват по-малко от чистото удоволствие и моментната наслада, отколкото от социалните и емоционалните връзки, които изграждат с другите. Чаровни, независими, енергични и състрадателни, 7-те процента от населението, които те съставляват, могат да бъдат забелязани във всяка група.

Можеш да промениш света само с една идея

ENFP обаче са повече от приятелски настроени личности, които искат да се харесат на другите. Също както и “братовчедите” им Дипломати, те са оформени от Интуитивната (N) им черта, което им позволява да четат между редовете с любопитство и енергичност. Гледат на света като на голям, сложен пъзел, в който всичко е свързано. За разлика от Аналитиците обаче, които разглеждат този пъзел като серия от роботизирани изчисления, за хората от тип ENFP той трябва да бъде гледан през призмата на емоция, състрадание и мистицизъм. Винаги търсят дълбокия смисъл.

ENFP са яростно независими и желаят креативност и свобода много повече от стабилност и сигурност.

За много други типове тези качества са неустоими, а ако ENFP намерят нещо, което да пробуди въображението им, влагат толкова много енергия, че често попадат под светлините на прожекторите и на тях гледат като на лидери и гурута. Това обаче не винаги е желано от жадните за независимост ENFP. Още по-лошо става, ако бъдат затрупани от административни задачи и рутинни дейности, които могат да съпътстват ролята на лидера. Самочувствието на ENFP зависи от способността им да измислят оригинални решения и затова се нуждаят от свобода да бъдат иновативни. Лесно могат да изгубят търпение или да се обезсърчат, ако се озоват в капана на скучна роля.

Не губете тази “малка искрица лудост”

За щастие хората от личностен тип ENFP знаят как да релаксират и са напълно способни да се превърнат от отдадени, целеустремени идеалисти в работата в изобретателна и ентусиазирана луда глава на дансинга, а това често се случва с бързина, учудваща и най-близките им приятели. Социалната среда им дава възможност да се свържат емоционално с другите и да им дадат желания поглед върху това кое мотивира техните приятели и колеги. Вярват, че всеки трябва да отделя време да разпознава и изразява чувствата си, а тяхната емпатичност и общителност прави това естествена тема за разговор.

EХората от личностен тип ENFP обаче трябва да бъдат внимателни. Ако разчитат твърде много на интуицията си или си помислят, че знаят твърде много за мотивацията на приятелите си, могат да разчетат грешно сигналите и да усложнят планове, които биха били лесно изпълними с по-директен подход. Този вид социален стрес е тревогата, която държи фокусираните върху хармонията Дипломати будни през нощта. ENFP са много емоционални и чувствителни и ако обидят някого, и двете страни го чувстват.

Хората от личностен тип ENFP прекарват много време в изследване на социалните взаимоотношения, чувства и идеи преди да намерят правилното за тях. Когато в крайна сметка обаче успеят да намерят своето място в света, тяхното въображение, емпатия и кураж е много вероятно да доведат до страхотни резултати.

Известни хора с личностен тип ENFP:

Робърт Дауни

Керъл Бърнет

Мег Райън

Робин Уилямс

Сандра Бълок

Алиша Силвърстоун

Анди Руни

Франц Йозеф Хайдн
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Вашият личностен тип е:

“Треньор”

(ENFJ-T)

Хората от личностен тип ENFJ са родени лидери, изпълнени със страст и харизма. Те съставляват около два процента от населението и често са политици, треньори и учители, които достигат и вдъхновяват другите да вършат добро. Притежават вродена увереност, пораждаща влияние. ENFJ изпитват голямо удоволствие и гордост, когато насърчават другите да работят заедно и да развиват себе си и своята общност.

Вярват силно в хората

Хората са привлечени от силните личности, а ENFJ излъчват искреност, загриженост и алтруизъм и не се страхуват да се изправят и да заявят мнението си, когато чувстват, че то трябва да бъде чуто. За тях е лесно и естествено да общуват с другите, особено лице в лице, а Интуитивната (N) им черта им позволява да достигат до всеки било то с факти и логика или с чиста емоция. Личностният тип ENFJ лесно разпознава мотивацията на хората и прави връзка между на пръв поглед несвързани неща. Те имат способността да съчетават идеи и да ги предават като обща цел толкова умело, че чак е омагьосващо.

Интересът на ENFJ към другите е искрен, понякога твърде искрен. Когато вярват в някого, могат да приемат много присърце проблемите му и да му гласуват прекалено голямо доверие. За щастие това доверие се превръща в самоизпълняващо се пророчество и алтруизмът и искреността на ENFJ вдъхновяват обектите на тяхната загриженост да се превърнат в по-добри хора. Ако не внимават обаче, техният твърде силен оптимизъм може да притисне хората да вършат неща, за които не са готови или нямат желание.

Хората от личностен тип ENFJ са уязвими и към друго. Те притежават уникална способност за обмисляне и анализ на собствените си чувства, но ако се оставят да бъдат прекалено въвлечени в чуждите трудности, могат да развият нещо като емоционална хипохондрия – да започнат да виждат проблемите на другите в себе си и да се опитват да поправят нещо, което няма нужда да бъде поправено. Ако стигнат до точка, в която чуждите ограничения възпират развитието ENFJ, това може да навреди на способността им да погледнат отвъд дилемата и да да помогнат за решаването ѝ. В този случай е важно ENFJ да се отдръпнат и да използват времето да отделят чувствата от проблема, който трябва да бъде разгледан от друга гледна точка.

...Битката да не се отклоним от кауза, която смятаме за справедлива

ENFJ са истински, грижовни и точни хора, които са най-щастливи, когато са в предните редици и обединяват и мотивират екипа си със своя заразителен ентусиазъм.

Хората от личностен тип ENFJ са страстни алтруисти, понякога дори прекалено, и е малко вероятно да се страхуват да поемат куршумите, когато защитават хора или идеи, в които вярват. Не е изненадващо, че много известни президенти на САЩ са били ENFJ. Този личностен тип иска да води към по-светло бъдеще, независимо дали управлява просперираща нация или извежда малък отбор по софтбол към трудно извоювана победа.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деска, ето това слънчево момиче, което взе участие във втория сезон на (к)екс-фактор винаги ми е напомняло за теб. И като физика, и като темперамент, и като настроение и какво ли не още..... Сега чета, че вече е пуснала първия си сингъл и те поздравявам с него :954 :

[youtube]zZr3BTwXUbc[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Дани, вярваш или не, но и аз съм тип треньор.

[img]http://s28.postimg.org/f1plyypgp/test.jpg[/img]

Ако има нещо на 100% вярно в обобщеинето под резултата от теста, то е това:
danid написа:Хората от личностен тип ENFJ са уязвими и към друго. Те притежават уникална способност за обмисляне и анализ на собствените си чувства, но ако се оставят да бъдат прекалено въвлечени в чуждите трудности, могат да развият нещо като емоционална хипохондрия – да започнат да виждат проблемите на другите в себе си и да се опитват да поправят нещо, което няма нужда да бъде поправено.
:???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???:

Да се надавяме, все пак, че съм почнала да изчиствам този проблем. :954

Да ви се и похваля де - снощи ходих до "Граф.."-а - онзи ден, като бяхме с Момчил на ресторант там, видях много магазинчета за дрехи и бански, където имаше парцалки на смешни цени. :954 И.. тъкмо се подмотавам аз, и ми звъни Фютката... и тя на "Граф..."-а... нещо което не е съвсем случайно.... даже никак де. Само еднаквият час, през който и двете сме там, е съвпадение. Та ходихме да пийнем по нещо разхлаждащо :958 :221 ......

След което аз все пак пообиколих магазините и си купих 1 тричетвърти панталон и една рокля. Прибирам се вкъщи, и докато оправя багажите, прането и не знам си какво още, мина време. След което си вадя новите дрешки и ги мятам на спалнята - ще ги прибера по-късно.... а най-вероятно ще ги изпера първо. Нахраних котките и двете минаха през тоалетна..... Но само 6-7 минути след като съм си извадила новите дрехи върху спалнята, ги намирам ........ опикани :1215 :1215 :1215 :1215 ... Вижте докъде се е развила "модата" да си честитим новите дрехи!!! :1062 Едно време в училище се настъпвахме когато някой имаше нещо ново на гърба си, сега...... котка ти го опикава :221 :221 :221 :221 ..... Даже не ме хвана яд от това.... явно наистина е трябвало да ги изпера, защото кой знае какъв човек още преди мен ги е пробвал :222 ...

Бъни,
Бъни написа:Чери, топличко е казваш в София... Така както си описала, че се чувстваш след тичането, аз така се усещам тук и без да съм тичала.... Абсолютна африканска жега!
изпотих се само като го прочетох :221 :221 .... не мога да си представя такива Т.... мен тук и сега ми е жега, а в София не е особено горещо лятото.... Имам едно предписание към теб тогава - повече и студена бира; редовно и по много къпане в морето; по-малко с тенденция към никакви грижи за децата и готвенето :221 и размаз на МАХ......... ВЯРВАЙ МИ, тази лековита рецепта прави чудеса с отпускаря! :1069
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Деска, ето това слънчево момиче, което взе участие във втория сезон на (к)екс-фактор винаги ми е напомняло за теб. И като физика, и като темперамент, и като настроение и какво ли не още..... Сега чета, че вече е пуснала първия си сингъл и те поздравявам с него :954 :

[youtube]zZr3BTwXUbc[/youtube]
Уау, Ани, поласкана съм :329 Наистина ли съм ти напомняла за нея? Благодаря ти :922 Та тя е красива :423 Аз пък сега я виждам и чувам за първи път :oops: Май че е и кикимора, а? :222 ... има нестандартно лице, това ми е от пръв поглед

А ето тази песен я пее в трио и е с доста дискотечно звучене, какво мислиш за нея?

[youtube]yGZInMl_qq4[/youtube]

Относно личностния въпросник: вече си имаме двама треньора /Чери и ДаниД/ и един активист /моя милост/. Стана ми интересно и другите мецанки какви ще излязат като типове. Хайде, момичета, попълвайте и споделяйте :922

Боже, когато бях на 22 години, тежах 43 кг при ръст 149 см и наистина изглеждах чудесно. Сега съм на светлинни години разстояние оттогава, уви. Но няма да си скапвам настроението, напротив, ще изгледам още една песен в нейно изпълнение:

[youtube]lq7CLj-ETXk[/youtube]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Деси, ще ядеш бой. Всички искаме на 22 и с много кила надолу, но това е. СЕга пък сме по-умни и чаровни и най-вече скромни :222

И аз намерих верни неща в описанието, Кого ще тренираме Чери, в къщи изобщо не ми се получава, че и в офиса на моменти. Май съм от неуспешните треньори :328

Бъни, и за теб си мислех като се сетих, че Елито не се е появявала, но ти вече си тук, остава и тя да се разпише

Хубав ден Прекрасни
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ние пък си имаме куче!!!
Е, трудно може да бъде наречено такова де :lol: - бебе на 40 дни е и отгоре на всичко е чихуа-хуа. Събира се в едната ми ръка и е абсолютен сладур. Аз, дето винаги съм била против домашните любимци, ще гледам куче вкъщи :plezya se :plezya se - не мога да повярвам просто! Но Сиана толкова дълго ме моли за куче (има-няма 5 години :lol: ), че накрая се предадох. Голяма драма беше как да го кръсти и накрая де спря на Джинджър. Всички познати, обаче, се шегуват, че се казва Джинджифил и ми се струва, че накрая това ще му и остане :1062 . И за да е пълна картинката едни приятели също си взеха куче, което пък ние кръстихме Джоджен :mrgreen: .
Та така! Иначе аз съм на работа (пазя училището да не избяга), опитвам се да направя някаква организация за неделя, че тогава пристигат Кеми и семейството на сестра ми, а и за цялата следваща седмица. Тази година решихме докато ни гостуват да не стоим в Черни Вит, а да пообиколим района - Деветашката пещера, Крушунските водопади, Троянски манастир, Природонаучния музей в Черни Осъм и още едно-две места. Даже и нощувките съм резервирала! Тъй че ми предстои една хубава седмица, надявам се!

Прекрасен ден ви желая!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

danid написа:Деси, ще ядеш бой. Всички искаме на 22 и с много кила надолу, но това е. Сега пък сме по-умни и чаровни и най-вече скромни :222
И аз така :1062
Тити, много хубаво кътче сте си направили на покрива.
Бъни, весело изкарване и по прохладни дни ти пожелавам.
Чери, амиииии.... честити ти дрехи, но от мен да мине няма да ги препикая :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ЗА ВСИЧКИ ВАС:

[youtube]rBrzp5vo_FQ[/youtube]

Аз пък не искам да съм на 22. Единствено тялото оттогава :razz:
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

[img]http://s1.postimg.org/5egap0c8b/New_Picture1.jpg[/img]

Рядко тестовете "ме уцелват", но този пък е в десетката :)
Заключено