Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от Kleo »

Защитник /Цони/, Активист /аз/ и двама Треньори /Чери и ДаниД/ :1216 Много готино, нали? :222
Тестът мисля, че наистина е направен професионално. В смисъл - от психолози. И си личи :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Привет банда
Това кученце си го пожелавам и аз,обожавам такива малки муцунки и някой ден и ние ще си вземем.при мен работа и пак работа,но не се оплаквам.направих си теста,и се оказа че съм консул :1062 днес почивам и имам куп задачки,но ви чета и не съм ви забравила :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ооо, Консуле :1062

Искам да ви питам, тази жена харесва ли ви /Елен Колева де/:

[img]http://natalia.bg/HWA/wp-content/upload ... 0/elen.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:
Искам да ви питам, тази жена харесва ли ви /Елен Колева де/:

[img]http://natalia.bg/HWA/wp-content/upload ... 0/elen.png[/img]
НЕ!

Образът, с който се представя в обществото, е изкуствено създаден и прозира като тензух. Това момиче се представя за някой, който не е.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цони, честито ви бебе :) . Наистина има изключително сладка муцунка :954 :954 ..... Едва ли ще ви създава големи проблеми, а и разхождането му ще е лесно :D .

Елисче, здрасти и на теб! Зор да почнеш да работиш, сега - зор да си починеш :1062 :1062 . Един ден нещата се нагаждат.

Аз днес също съм хукнала по задачки, че морето ей го на...... плиска се току вратата ни, пък не сме готови. Направо срамота. Поне вече дюшек за плажа осигурих, но не мога да си харесам цял бански и се изнервям от обикалянето по магазините. Честно - Н Е Р В Я СЕ!!!! :126 :126 :126 Направо се пръскам по шевовете.... Обаче пустия му и бански...... как да дойде до мен без да го избера и меря.... :328 . Стана ми много жал за всички млади момичета и момчета, които по цял ден работят в магазините по МОЛ-овете - то май за пореден път ми стана жал.... това е съвременен вариант на робство.... Те прекарват в тези магазини, лишени от слънчева светлина, минимум 10 часа. Длъжни са да стоят прави и да слушат безумно висока музика..... А заплащането съм убедена, че е мизерно.... Баси....

Оставам ви, защото просто няма да ми стигне времето за всичко, което предстои..... А то е доста.... :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Днес ми е ден да получавам пратки - първо кашон с книги, после и подарък от една моя приятелка от Пловдив, която твори невероятни неща от полимерна глина. Показвам какво изпрати за Яна, а в дъното на снимката (зад "сладкишите") се виждат и моите обици. Много си ги харесвам, утре смятам да си ги разходя. Та минавам да се похваля с новите си придобивки :plezya se
Изображение

Иначе тази седмица мина като едно мигване. Още не мога да се организирам с времето си - не ми стига за почти нищо, някъде ми се губят час-два :). Прибирам се вкъщи и докато се обърна, станало време за лягане :lol: . Иначе работата е като всяка работа - напред-назад, тук-там някой и друг проблем и денят си минал. Все още свиквам, така че ще се въздържа от коментари, за сега :).
Радвам се, че е петък и ми предстоят два почивни дни :). Пожелавам ви и вашите да са слънчеви и забавни :923 !
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Най-голямата красота аз виждам за обичките :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цони, много сладко това мъниче :940
Декс, разходи ли си новите обички?
Елисче, свикна ли вече с работата? За времето няма да питам, защото то на кого ли му стига :1044
Чери, хареса ли си вече нов бански?
Аз днес си закупих един и дори го изпробвах.И да се похваля поръчахме си плочки за банята.Най- после стигнахме до единодушие :1062 Живот и здраве до две седмици ще сме се изместили на Стражец и започваме голямото събаряне в гарсониерата.И дори не ми се мисли, когато стигнем до избор на ламинат и тапети.Симо ми вика в такива ситуации, че два остри камъка брашно не мелят а пък аз го питам а остър и тъп мелят ли :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

я ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ,ЧЕ ДНЕС СТАВАМ ПО МЪДРА И ПО КРАСИВА )))))) :954
[img]http://s17.postimg.org/gobwpyp3v/IMG_20130420_111950.jpg[/img]
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Фюти, честит рожден ден и благодаря за почерпката :922 Бъди все така усмихната, чаровна и засмяна сексапилна дама! От здраве, щастие, благоденствие, любов и приятели да не се отървеш! Весело празнуване на празника ти желая!

Цони, жива и здрава да ти е рожденичката Клеми :922 Да расте все така красива, умна, щастлива! Да върви радостна, подкрепяна и силна по пътя си! Весело празнуване на празника на цялото ви семейство! Поздрави я от леля й Деси :954 :923

Днес се наспах хубаво. Пуснах пералнята и я прострях. Полях цветята. Направих палачинки на детето. Тъкмо ми беше супер готино настроението и се скарахме с Алексчето. Много ми отговаря значи и много ме ядоса :126 , още ми кипи отвътре... ще ми мине де. А исках денят да е пълен само с положителни емоции. Предвид, че миналата седмица много ми липсваше, беше при майка ми и сестра ми, и сега пак ще ми липсва, защото ще е на Сапарева баня с тях... Аз се старая да се разбираме и върша 1001 неща, само мир да има, а той сякаш нищо не вижда и не разбира. Много ми е кофти. Не исках да се оплаквам, но... Хайде, хубава неделя на всички ви от мен! :954 Нека настроението ви да бъде слънчево :954
Заключено