Юху,
Ей тази програма ми разказва игричката

и не защото съм с мускулна треска, а защото докато направя упранжнеията и направо каталясвам...днес например тренировката беше 40 мин, а аз я направих за час...клекове, повдигане на крака в страни - ей това урпажнение е доста тегаво, особено като са 40 бройки например..хип тръст и други неща, които ме поизцедиха..от цялата тренировка най ми е готино, когато дойде врмее за разтягане :lol: хем, че съм успяла и този път да направя тренировката, хем много харесвам разтягащите упражния и чувствам едно удовлетворение от свършеното по време на тренировката.
Цвевти, кои упражнения за теб бяха препани камък от черашната ти трнеировка?
cchery написа:една доволна почивка - петък, събота и неделя - както се казва на чист български "ниенте" ... Имах нужда!!
много се радвам, защото човек има нужда от време на време и да почива, особено като се насъбере и безсъние, тогава допълнителното натоварване от тренировка, може да донесе негативи, отколкото позитиви.
Нова седмица, нов късмет дет се вика
cchery написа:Да клекна - мога! Да се изправя.... едвам. Като се изправя - не мога да клекна ...
ах познато, особено като има дет викаш 1 милион клекове, последните, да не кажа половината от клековете в упражнението са трудно изпълними.
как беше днес?