Най- после стигнах и до тук да пиша.И пристъпвам директно към въпроса: - 4,4 кг. - 4 см. от талията.Толкова добри резултати не съм имала дори и, когато бях на д 100 кг. а сметнати в проценти сега спрямо преди си е доста повече.Осъзнах колко малко съм се хранила и дори ми беше трудно да си призная, че гладувам, за да отслабвам.Доволна съм от режима си, вкусен ми, не съм го спазвала на 100%, защото в противен случай няма да съм аз
Под неспазване имам в предвид я някой, рожден ден я някоя почерпка на, която няма как да откажеш а не своеволици по всяко време
Започнах от 86 кг в момента съм 81.4.Много исках да видя 7 като първа цифра, но края на лятото се поотпуснах и качих.Но каквото такова.Надявам се за РД другия месец да си подаря една седмичка.С тренировките нещата се очертават 3 от Фит30 и 1 народни танци.Нямам вътък за повече на този етап.Проблем ми е, че за да тренирам ставам доста рано и не ми достига съня.Ако имах възможност за по- късни тренировки сигурно щяха да са повече.Но този път съм си обещала да съм мъдра