Погледайте заедно залеза. Това ще ви отпусне за невероятна секс сесия, последвана от огромна доза целувки и гушкане. По петите ти са цели две потенциални тръпки, но лошото е, че са от една компания.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Не пропускай да поискаш съвета му за дилемата ти в службата, кой телевизор да избереш...или как да му доставиш максимално удоволствие. Колегата, по когото си падаш, редовно те кани на обяд и определено е настроен на романтични вълни.
Изпробвай над него сексуалната си креативност – намажи го от глава до пети с шоколадов сладолед и после бааавно го отстрани с езика си. Всеки, който установява контакт с теб остава омагьосан.
Късметчетата от кафета, които са ми се падали през последните няколко седмици /не броя тези с по една дума-благопожелание като "късмет", "здраве", "пътуване" и т.н.:
"Ветропоказателят" си мисли, че показва на "Вятъра" накъде да духа... Бъди "Вятър"!
Човек може да бъде винаги щастлив - стига да се огледа около себе си...
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите!
Не е познал сладкото този, който не е изпитал горчивото.
Работата не е местоположение, работата е действие!
ДОБРОТО, НАПРАВЕНО ТАЙНО, СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА ЯВНО - Японска мъдрост
"Най-същественото е невидимо за очите!!!"
Запазете близостта си с нов седмичен ритуал – съвместен душ преди работа? Недей да бъркаш оттеглянето му с липса на интерес - просто очаква ти да направиш първата крачка.
Не насилвай събитията и отношенията ви. Скоро нещата неусетно си идват по местата. Бъди дръзка! Намъкни се в нещо супер изрязано и събирай погледите по улиците.
Искрено си загрижена за приятелите си, когато случаят го изисква. Не би им позволила да прекаляват и точно затова им вдъхваш респект. Достатъчно уверена си да кажеш не, когато се налага. Не би останала да чакаш цели два часа, докато дружката ти флиртува с някого в бара, но ако тя наистина се нуждае от теб – по време на тежка раздяла или здравословен проблем - с удоволствие ще й предложиш приятелското си рамо. Имаш добър усет за това кой заслужава да не пестиш времето и енергията си и подбираш правилно близките си хора, а това е страхотно умение. Едва ли ще останеш повече от нужното време на работа, за да покриеш новата си приятелски настроена колежка, защото ти е ясно, че не се налага да се подмазваш, за да бъдеш уважавана в службата. Освен това уравновесеното ти отношение към хората те предпазва от завистта. Когато някоя приятелка ти се похвали със страхотна новина, ще си помислиш: „Супер! Щом тя е успяла да срещне мъжа на мечтите си или някак си е смъкнала излишните килограми, значи мога и аз.“