Новата Енергия.Новото Време. или Накъде сме тръгнали? АНКЕТА

Свобода на словото
Публикувай отговор

Има ли нови енергии след декември 2012 година?

Не, разбира се! Какви нови енергии? Това са глупости.
7
44%
Естествено, че има! Усещам ги с пълна сила вече!
4
25%
Сигурна съм, че има нещо променено, но лично аз още не го чувствам.
5
31%
Не разбирам въпроса.
0
Няма гласували
Друго - какво? - моля споделете в отделен постинг! - предварително благодаря за което.
0
Няма гласували

Общо гласове: 16

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Новата Енергия.Новото Време. или Накъде сме тръгнали? АН

Мнение от Kleo »

Моят опит за превод на горната картинка:

Успешните хора:
- Хвалят другите хора
- Прощават им
- Благодарни са
- Отдават заслуженото за чуждите победи
- Поемат отговорност за собствените провали
- Запазват списанията си
- Четат всекидневно
- Говорят за идеи
- Искат другите да успяват
- Споделят информация и данни
- Съхраняват списък "просто-да-бъда"
- Поставят си цели и развиват житейските си планове
- Излъчват радост
- Прегръщат промяната
- Постоянно / Продължително учат
- Поддържат списъци с "какво-да-правя"
- Ръководят се от трансформиращи перспективи

Неуспешните хора:
- Критикуват другите хора
- Стремят се към справедливост на всяка цена
- Обвиняват другите за своите провали
- Задържат злоба в себе си
- Гледат ТВ всекидневно
- Казват, че съхраняват списанията си, но всъщност не го правят
- Страхуват се от промяната
- Мислят си, че знаят всичко
- Говорят за хора
- Тайно се надяват на чужди неуспехи
- Излъчват ярост
- Никога не си поставят цели
- Укриват информация и данни
- Не знаят какви искат да бъдат
- Ръководят се от транзакционни перспективи
- Съдят от собствената си камбанария
- Приписват си заслуги за чуждите постижения
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

danianima - Относно новите енергии, които нахлуват към Земята искам да споделя, че забелязвам как се засилва сензитивността - както при мен, така и при много хора, с които общувам. Сякаш 'времето' е някак забързано. При много хора се отключват нови способности; както за съжаление и се наблюдава бум на агресивни онкозаболявания. Във всяко тяло се активират енергии и телата ни са стимулирани в една или друга посока да се променят. Лично аз бих препоръчала по-лека храна, много вода, който умее да медитира и по възможност повече време сред природата, близко до земята.

Радвам се, че открих тази тема в този форум!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Таро поглед към 2016-а: възможност, която не е за изпускане

Честита ни Нова година – този път с името 2016. И тъй като знаем, че nomen est omen или името е поличба, да се опитаме да открием какви заложби се крият в тази година и как да ги извадим наяве – за своя и за обща полза.

2016 е година, която можем да онагледим до голяма степен чрез Отшелника в таро. Общо погледнато, такова време ни дава възможност да отсеем нужното от ненужното, важното от несъщественото; подканва ни да се вглеждаме повече навътре, отколкото навън, внимателно и търпеливо да търсим същността отвъд формата, да откриваме възможностите отвъд проблемите, чудесата отвъд чудовищата.

Отшелникът

Едно от предизвикателствата на 2016 година е да намерим достатъчно време и място за себе си, да оформим спокойно и тихо пространство, в което без страх и тъмнина, в тишина и вътрешен мир, да се отворим за идеите, които чакат да бъдат реализираме, да чуем вътрешните си истини, да последваме истинните си пориви, които ни подсказват кои сме, накъде отиваме и към какво се стремим.

За тази цел не е нужно да бягаме от света, който ни заобикаля, да загърбваме връзките, които сме създали, да занемаряваме отношенията, от които сме част, и делата, с които сме се заели. Предизвикателство и дар е да търсим връзката между духа и материята, а не да ги противопоставяме едно на друго. Това е и начин да открием нов свят именно тук и сега - не някога и някъде другаде.

През тази година, скрита зад плаща на Отшелника, осветява пътя – неговия и нашия, Луната.

Луната

Луната свети нощем, когато слънцето „спи” и външните ориентири по пътя са неясни, мъгливи, деца са на фантазии, силни желания, страхове и илюзии. В такова време е важно да не прибързваме, да не бъдем нетърпеливи и нетърпими към недостатъците – своите и чуждите, да не се подвеждаме по чужди представи и желания, а постоянно да бъдем верни на себе си, на вътрешния си усет и глас.

Знаем, че „страх лозе пази” и че „страхът Господен придава дни”. Страховете могат да бъдат важни знаци по пътя, които ни помагат да не се отклоняваме и да не губим своята нишка в понякога объркващия и огледален житейски лабиринт.

Но е важно и да помним, че ненужните страхове, наши или чужди, отнемат силата ни. Крадат вниманието и енергията ни, провокират ни да си създаваме въображаеми противници и да се борим с тях до изтощение, да сътворяваме несъществуващи проблеми и след това до изнемога да търсим тяхното „решение”, да преувеличаваме (осъзнато или не) онова, което не е, и да пренебрегваме и занемаряваме онова, което е. Така се омагьосваме да сънуваме с отворени очи, да про(с)пиваме живота си и именно затова да не можем да реализираме мечтите си.

Да бъдем все по-будни и осъществени е един от ценните дарове на тази година. Нека през нея осъзнато да (си) помогнем да се освободим от излишното, да се отворим за желаното и да посрещнем с радост неизбежното – завръщането към себе си и у дома.

Източник: tarotbg.com

Автор: Илиaна Смилянова
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Каквото и да се случва наоколо, преди всичко се погрижи за себе си. Когато ти си уравновесен, всичко необходимо ще влиза постепенно в твоя живот и промените, за които си молил, ще се случат.

Не мисли като Човек. В теб е скрита способност да твориш всичко, което искаш. Приеми отговорност за своето пътешествие и не прави никакви промени, ръководейки се от страх.

Грижи се за себе си, зa своето съзнание и ти ще запалиш светлина, която ще сияе и в твоите деца. Светлината излъчена днес, никъде няма да се дене. Тя се съхранява във вечно хранилище, и твоите деца ще се ползват от нея винаги.

"Повишаване на вибрациите”, скъпи мои, това не са само думи. Това даже не е понятие. Това е проявена реалност.

Бог никога не е искал, наставленията дадени с вчерашните енергии, вие да следвате вечно. Ако хората са преживели толкова мощен духовен ръст, не им ли трябват нови учебници? Нима азбуката е за випускниците на училището?

Извади Божествената Любов от чантата с новите енергии, погледни себе си и прости. Прости на своето вътрешно дете.

Мислено си представи идеалното за теб решение, без да мислиш какво е то. Просто виж, че проблемът се е разрешил. Не казвай на Духа как да го реши. Визуализирай резултата, останалото предостави на нас.

Любовта е сила. Изискай тази сила, която ти толкова добре познаваш! Тя ще те преведе през всички несгоди. Любовта – това е обещанието на Вселената!

Присъедини се Човеко, към нашия кръг <<Сега>>. Живей дълго и твори своето утре, вместо да се боиш от него.

Дойде твоето време, изплатено с хилядолетни въплъщения и труд. Не го изпускай! Ти имаш сила и власт. И теб много те обичат.

Мъдрости в живота - Крайон
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

В превод:

Необходимо е да знаем как емоциите ни могат да ни навредят:
Яд, гняв - отслабва черен дроб
Несполука, скръб - отслабва бял дроб
Тревожност - отслабва стомах
Стрес, напрежение - отслабва сърце и мозък
Страх - отслабва бъбрек

Елиминирайки всички тези емоции ние можем да бъдем здрави.

Остани Щастлив, Здрав и във форма, Мисли положително, Чувствай се добре, Прави добро, Помагай на нуждаещите се, Пази майката природа, Запази човешкото в теб!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

В превод:

Да ядем "цветове" за здраве:

бялото засилва имунната система;
червеното повишава здравето на сърцето и кръвоносните съдове;
оранжевото предотвратява появата на ракови образувания;
зеленото пречиства от детоксикация;
жълтото подсилва еластичността на кожата;
лилавото увеличава дълголетието.

да хапваме разумно и цветово, за да сме здрави и дълголетни.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добре де, не усещате ли Новата Енергия? :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Откъси от послания

Вашето енергийно поле е много по-силно сега, защото постоянно приемате всички идващи по-висши и извисяващи енергии и не се нуждаете от повече време, за да се подготвите за тяхното навлизане, така че те могат постоянно да се простират във вас и да оказват голямо влияние върху цялото Човечество.

Моментът, когато всички хора ще са в състояние да видят това, бързо наближава и нищо от настоящото ви „време” не е пропиляно. Реалността на вашия избор ще бъде представена пред вас така красиво и всички онези, които мечтаят за повече извисяване и за повече радост и щастие, ще се удивят от това колко много от тези неща ги има за тях, за да ги почувстват и изпитат. Думите не могат напълно да опишат това, но вашите видения и мечти носят точното енергийно усещане, което много ще се усили, след като достигнете идеалния момент за встъпване в по-висшето ниво на опити.

Ние чуваме мислите ви относно как ще се почувства идеалният момент и какво точно ще се случи. Ние бихме ви казали повече, но не искаме да се намесваме в очакванията ви за този момент, защото той е част от цялото ви изпитване на Издигане и от вас зависи да откриете колко перфектно бе изпълнено и организирано то.

Ние влияем на визуализациите и мечтите ви и също и на настоящата ви реалност по начина, по който мечтаехте за това и винаги уважаваме свободната ви воля. И ако желаете да сте повлияни повече, просто ни призовете и изразете това желание чрез фокуса си върху всичко, което желаете да изпитате Сега.
СаЛуСа – 25 октомври 2013 г.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno

Идва време, когато всички търсения стигат до края си. Много от вас вече да стигнали до този момент, но не се доверяват и продължават търсенето зад собствените си предели, считайки, че <<още не са стигнали>>. Дойде време да се живее с истината. Вие вече знаете, това което е необходимо да се знае, и допълнителните интелектуални знания нищо не променят.

Доколкото вие започвате фактически, да живеете с истината, по голямото винаги идва, когато най малко го очаквате. Вие може да косите моравата, да миете съдовете, когато внезапно ще се открие истина, ще се появи разбиране, творческа идея, или нещо касаещо вашата работа, увлечението ви, нещо което ви е необходимо.

Идеите могат да дойдат образно и мощно, но по често това е просто <<знание>> за някои аспекти на вашия живот или за нещо, което вие по добре искате да разберете. Хората трябва да се научат да бъдат в тишина, за да чуят този глас, поради отсъствието на тишина много го отричат.

Молитвата е вашия разговор с Бог. Медитацията е тиха и съсредоточена възприемчивост.

Отделете време в течение на деня и даже нощта, заспивайки, просто да сте спокойни известно време, затворете очи, съсредоточете се на своята вътрешна Божественост и просто слушайте.

Вие се намирате на пътя, иначе не бихте резонирали с тези съобщения. Знайте това, доверявайте се на това, живейте с това, вярвайте в това, и така ще бъде.
Арктурианската група - 24.01. 2016 г.

Превод:Sweta

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://dreamland-bg.com/Themes/default/ ... 49800j.gif[/img]

[img]http://chakra.newage.bg/%D1%87%D0%B0%D0 ... 1%81%D1%82[/img]

Много съм доволна от моя резултат - всичките ми чакри са балансирани, само втората е леко повишена, а третата - леко занижена.

Преди години бях доста по-дисбалансирана!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Публикувай отговор