Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от cchery »

danid написа:Да прекръстим форума, и аз съм Анджелина :221
Ееее, аз съм Дженифър Лопес :) :) .

Дани, пи ли вече кайве?!
Kleo написа:Ани, възхитих се на спокойствието и търпението, които си проявила по отношение на писАнката ти :326 Имаш самоконтрол и трезва мисъл, когато се налага. БРАВО от мен, наистина! :524
Боже, Деси, ти сигурна ли си, че към мен се обръщаш с тези думи :1062 :1062 :1062 ...... Аз самата не вярвам, че съм такава, а и.... други неща чувам около себе си за себе си. Мисля, че е време да извървя остатъка от един определен път иии след това да търся новия. :)

И да попитам - само на мен ли ми се спи толкова много тези дни? Само аз ли се чувствам изморена и без енергия?!? Само аз ли съм с едно залюхано настроение?! :1044 :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Чери, и аз съм така, все ми е сънено, уморено, болки по тялото, мислех, че се разболявам, но не е това проблема, кафета даже 2 вече обърнах и нищо, мисля, че ми трябва една много сериозна почивка, сама, далеч с книжки и на тишина, но май няма как да стане
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, Джей Ло, точно към теб се обърнах :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Здравейтеееееееее!!! :940
Мен ... нали ме знаете ... голЕма мъка да влеза, па да пиша ... :1044
Ма чета, че сте сънени някакви такива ... та точно днес обяснявах на една приятелка, че съм сънохолик ... все ми се спи ... събуждам се сутрин, не ми се става, но си викам ... сега ще стана ... някак си, но следобед като му легнааааа... така че не сте единствени, има и по-тежки случаи :D И, май-май, не е много нормална моята работа :roll:
При нас нищо кой знае какво интересно ... готвим се за концерт на ТА Здравец - групата ни за хора, към ансамбъл Здравец. Събитието е на 1.04., петък, в зала 1 на НДК. Ако някоя мАцанка има интерес - да каже, все още могат да се вземат билети, само ми кажете. Преди това пък ще имаме участие с ТФ Слънце с конкурсен характер в зала Триадица - на 19.03 :328 Дани? Вие? Ще сте ли там? :) :)
Чери... какви са тия котешки истории ... ааааа! Артьо кЪ ги мисли тиА раб'Ти? Па и Пуха и тя?
Дес, днес мернах една твоя снимка у фейса ... къде другаде, де ?!!? Ма мноо си там ... ми като момиченце :326
Цветка ... току виж и ний цъфналЕ у Разград ... :1216
К'ви са тия АнЖелини, к'ви са тия JL-тa? Тук? :221
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери пусна тестче малко по-напред в тази тема - на коя звезда приличаме :1216 Попълни го и ти. Може би постът й е от вчера. Мерси за комплимента. Добре че беше твоето мнение, че да видя снимки на Цветката във ФБ :1028 Цвети, изглеждаш зашеметяващо! :329

Силве, специално за теб, цък:
cchery написа:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момици, влизам тук с 2 предложения за деня:

Президентството отваря врати - показва вещите на Левски

На 20 февруари Народното събрание организира Ден на отворени врати

Силвенце, направо се чудя на кой Бог да давам курбан за това ,че ти мина и писа тук и после не последва срив на форума :1062 :1062 :1062 :1062 ......... Идвай по-често де... толкова хубаво ми стана като те четях! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, мерси за инфото! :524

... Детските надбавки за едно дете са 37 лв, за две деца са 85 лева и за три 130 лева, след приетите последни текстове в Закона за държавния бюджет. ... Ето какво прочетох тук

Питането ми е следното: някоя от вас вече да е получила детските си за Януари месец? Защото аз може и да съм ги получила, но не съм проверила още. Като си подавах сега документите, си написах нова банкова сметка, на която да ги получавам, а именно в спестовен влог, за която нямам нарочно издадена дебитна карта. Идеята е само да ги трупам и събирам, а да не мога да тегля, освен на каса в банката ми, по моя преценка. Дали наистина са "скочили" от 35 на 37 лева детските за едно дете? Благодаря предварително за отговорите ви!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте

Силве, засега нямам инфо за подобно участие, ние залагаме повече на друг тип, поне до сега, но кой знае.

Деси, то голям скок от 35 на 37 лева, смехория някаква, ако не бяхме вътре в нея...

За 3-ти не знам дали и ние няма да се включим, но засега ни е неясен плана...

Прекрасен ден
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хилоууу :954 Тази седмица явно съм изтеглила от най- късите клечки.Калинка вече трети ден е с почти 40 градуса температура, дойде ми и се счупи душа в банята не тече топла вода а всички знаете на мен като ми дойде как ми идва и колко е важна топлата вода в банята :plezya se Почина и наш много близък.Инсулт.Симо разбиваха къщата за да влязат в тях, но за съжаление са закъсняли.На работа проблеми, защото пак отсъствам....сякаш аз искам пък да сме болни :328 Бе каръшка работа ви казвам.....Но знам, че и това ще мине.Извинете ако ви натоварих :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цветиииииии, прегръщам те силно!!! Ще мине всичко.... след тази седмица ще дойде много силен период за теб - ще видиш!!! :923 :923

Моите съболезнования за вашия близък! :???:

Що се отнася до Калинчето... мога само да ти кажа да си дадеш воля на търпението и да изчакаш да мине първоначалния тежък период. Няма дете, което да не е свалило 40-градусова Т!!! :524 :524 Аз се опитах и си наложих същото миналата седмица, когато Бела ми се дереше с много неприятна с кашлица..... Това е моя най-най-най голям кошмар - Бела да кашля!!! Но, слава Богу, сега нещата са къде-къде по-добре! Мисля си, че в случай на такава висока Т, е добре да се дава през 8 часа Нурофен, за да се облекчава общото състояние на детето. Или пък някаква комбинация от хомеопатия - пирогениум, ферум фосфорикум, беладона.... Ако те интересува, мога да ти кажа как съм ги давала аз на моите.

При нас какво ново?!? Ами.... всичко старо е ново двайсет!!! :1062 Вчера имах много, много силен момент на яд спрямо Коко. Миналата седмица го "излових", че ходи на училище без да е написал домашното си по математика. Ще кажете - голяма работа! Ами, голяма е - ще ви отвърна аз! Ще поясня - математиката е един от двата предмета, по които са т.нар. "матури" за 7-и клас или иначе казано - Външно оценяване (ВО). ВО се прави върху материала основно от 7-и клас и по двата предмета, както и някои базови неща, изучени в 5 и 6 клас. И.... питам аз - с какво моят син акумулира в себе си самочувствие, че.... ей така само дето е ходил на училище, ще съумее да се справи на пустите му и изпити!!!! Или защото посещава и частни уроци, ииии вече е говорил с Господя!!! Защо не си пише домашните......?!?!? :126 :126 Но най-вече се ядосах, защото това с неписането на домашни по математика е от миналата седмица и след разговор се него, той обеща да не се повтаря...... и...... воала - едно си баба знае, едно си бае...... Просто не издържам на тази негова несериозност!!

И на фона на лееекия скандал сутринта, към обяд той ми пуска по вайбър, че се е класирал за втория кръг на олимпиадата по английски, организирана от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България :lol: :lol: :lol: ..... Какво да кажа?!? Замлъкнах. Дотук вече се беше класирал на 2-и кръг на олимпиадите по история, география, биология и физика..... Това е поредния му успех, който поставен наравно с ненаписаното домашно по математика....... направо го надскача отвсякъде.... И все пак...... и все пак! :)

Ходихме снощи с Бели на ортодонт за нейния проблем с горните резци..... ами ще си чака детето да порасне и тогава ще ги оправяме. Засега няма нужда от нищо, т.к. не е нещо много сериозно, а едни скоби ще наложат ваденето на млечни кътници. Заради това ходене обаче така и не стигнах до залата за народни танци, където снощи беше първия урок за начинаещи. :???: Явно.... така ми било писано.

Сега трябва да зачезна, но исках да ви пусна 2 неща - 1 снимка иииии 1 песен:

Изображение

[youtube]rf6q931kYA8[/youtube]

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, благодаря и за песничката и за всичко :923
За Коко разбираемо е да си ядосана, защото въпросите с писането на домашни са принципни и не търпят компромиси, но поне имаш достатъчно поводи от Коко, за да видиш,че все пак има знания и полага усилия в тази област.Браво за всичките му класирания :326 Аз дори не си мечтая за радости от този тип с Райчето :1062 Обичам си я.....какво друго ми остава.Примирих се с това, че няма да е отличничка, но не си мислете,че съм я оставила на мързела и :lol: Постоянно я следя, говоря, дудна, за да се случват нещата :1095
На Каличнето давам нурофен и една камара имуномодулатори.Днес вече ми се струва идея по- добре :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено