сп. Cosmopolitan онлайн - късметчето за днес

Свобода на словото
Публикувай отговор

Кое женско списание четете и защо? /можете да отговорите с повече от една опция/

Cosmopolitan
1
13%
Glamour
1
13%
Joy
1
13%
Ева
0
Няма гласували
Мери
1
13%
Аз - Жената
0
Няма гласували
Розали
0
Няма гласували
Жената днес
0
Няма гласували
Всичко за Жената
1
13%
Друго /кое?/, моля, посочете!
0
Няма гласували
Не чета женски списания.
3
38%

Общо гласове: 8

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: сп. Cosmopolitan онлайн - късметчето за днес

Мнение от Kleo »

Повдигни поличката си и го възседни... :lol: Колегата, по когото си падаш, редовно те кани на обяд и определено е настроен на романтични вълни.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изричането на комплименти ("Страхотен си") ще ти донесе всичко, което си пожелаеш под чаршафите. Изкушаваш се да си хванеш доста по-младо гадже - хич да не ти пука за ЕГН-то му.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://m5.netinfo.bg/media/images/23993 ... 0-kosa.jpg[/img]

РИЦАР ЧАШИ

Днес имате възможност да предадете или получите някакво емоционално послание, да окажете или откажете, да приемете или отхвърлите емоционална подкрепа. Склонни сте да гледате през призмата на чувствата на всичко около вас, да бъдете пристрастни, което - в зависимост от вашата обективност и емоционална стабилност - може да ви помогне или да ви попречи да вникнете в същността на нещата, да разберете своите собствени или чуждите нужди и потребности.

ДЕСЕТКА ЧАШИ
11.03.2016 - 20.03.2016
Астрологично съответствие - Марс в Риби

Ключ. 10/1, Един за всички, всички за един/Любов. Да осъзнаем съучастието си в създаването на обща емоционална атмосфера, която ни подкрепя и пази, но и ни ограничава и задължава.
Идеи. Да разпознаем своята група на емоционална принадлежност, да приемем да сме част от нея – с всичките й плюсове и минуси, възходи и спадове.
Чувства, емоции, настроение. Емоционална ангажираност, съпреживяване, сплотеност. Любов и съпричастие както "заради", така и "въпреки".
Мисли. "Радвайте се с онези, които се радват, плачете с онези, които плачат." Рим. 11:12
Всеки ден се къпя в реката на промяната. „Чуждите” емоции не са ми чужди.
Действия, постъпки. Да организираме или да вземем участие в семейно (колегиално, дружеско) събиране, да празнуваме заедно или просто да споделим с другите благодарността и радостта от деня, от всичко онова, което ни е дадено – и което ни е спестено.
Трудности, проблеми. Да се изолираме, да избягаме от поемането на емоционална отговорност. Да сме безразлични. Да залеем себе си и другите с негативни чувства, "да отровим" атмосферата. Да оставим тежко емоционално наследство ("След нас и потоп").
Шансове. Да разпознаем, че отношението ни към другите показва как гледаме на себе си. Да изцелим наранени роднински, приятелски, колегиални отношения. Да достигнем и проявим емоционална и творческа зрялост, да довършим значим проект.
Въпроси. Причина или следствие е радостта? Къде се чувствам "у дома"? Кое е моето семейство?
Периодът в декадата на Десетка чаши (от 10 до 20 март всяка година) е подходящ да припознаем своето място сред хора със сродна на нашата емоционална нагласа.
Творческото съпреживяване в кръг от "съчувственици" и в атмосфера на приемане и доверие увеличава емоционалното ни богатство – защото истински наши са само онези чувства, емоции и преживявания, които сме споделили.
Разпознайте своята "сърдечна" честота. Потърсете кои са онези емоции и чувства, които вие привнасяте в общата атмосфера. Открийте ги в други хора и събития, близки и далечни, и усетете своето родство с тях.
Разчупете емоционалните рамки в онези отношения, в които не можете (не искате) да бъдете самите себе си, в които се чувствате зависими и не на мястото си или се опитвате да налагате на другите своя емоционален модел.
Опитайте промяна на гледната точка, потърсете около себе си положителен пример за свободни и спонтанни отношения на грижа и заедност.
Проявете гъвкавост и адаптивност – приемете емоционалните (си) приливи и отливи, но не забравяйте основния център, който е извън времето и пространството и обединява всички нас навсякъде и във всеки един момент – Любовта.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Очаква те похотлива изненада на открито. Излез на лов за сладури в парка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Непланирано приключение ще възвърне тръпката в отношенията ви. За да ти излезе късметът, отиди на фризьор... И не пропускай интимната прическа...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Очаква те похотлива изненада на открито. Излез на лов за сладури в парка.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Като всеки палавник, твоят човек обожава мокрите ласки под душа. Това ще го изпрати директно на седмото небе! Спокойно си дай телефона, момчето си струва.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Моят резултат /не съм съгласна с него обаче/:

Потайна: добре, ти си силно и тихо момиче. Но потенциалните ти нови приятели (както и онова момче, което цяла петък вечер наблюдаваше в дискотеката) може да изтълкуват твоето хладно отношение към тях като незаинтересованост и да те вземат за недостъпна. Хората се впечатляват, ако се държиш твърде дръпнато и си твърде лаконична. Добрата новина за теб, потайна госпожице, е, че те помнят как ги караш да се чувстват, а не какво говориш. Дръж се мило, бъди усмихната и естествена. Забрави за всички изтъркани клиширани реплики и просто се довери на себе си.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Остави светлините включени, за да се наслади на всичко, което притежаваш... Съдбата ти вещае животински секс.

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl9.gif[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Правете си кратки почивки по време на секс, в които да се любувате и докосвате един друг. Този месец си очарователно... спонтанно... палава. И едно сладурче ще го забележи.

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl5.gif[/img]

Лошо момиче ли си? - ТЕСТ

Ето каква излязох аз:

Между Рая и Ада...

Естествено, че ще направиш комплимент на шефа ти, който наподобява Джордж Клууни, ще забравиш за диетата си във вечер, изпълнена с изкусителни лакомства и ще се отдадеш на тръпката си по време на ваканция, но дори за момент процесът на размисъл не спира да тече, като ти позволява да държиш всичко под контрол. Знаеш как да разпускаш и да живееш за мига, като винаги преценяваш последствията, преди да действаш. Каква е тайната на самоконтрола ти? Съвсем наясно си, че понякога да имаш малко задръжки, може да бъде ужасно забавно и може би по-добър съветник от напълното отдаване на момента без премисляне на евентуалните последствия... Би флиртувала със зает мъж и наистина би се радвала на емоцията, която ти носи това, но не би направила компромис с доверието на приятелката му. По същата логика няма да се почудиш, преди да избягаш от работа, но осъзнаваш, че ако го превърнеш в цяла серия, няма да изпиташ удоволствие, а само ще се сдобиеш със супер кофти репутация сред колегите и дори по-лошо - началството. Финално заключение: Знаеш, че скандалната ти същност е част от теб, но трябва да я държиш под контрол. Нашите поздравления! Открила си печелившата формула.

[img]http://p.cosmopolitan.bg/tests/losho-mo ... -636x0.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ще се лишите от солидна порция наслада, ако не си останете вкъщи. Един мъж обещава, а не се обажда - спокойно, просто е затънал в работа до уши!

[img]http://s.cosmopolitan.bg/i/cosmo-kusmeti/cl3.gif[/img]

[img]http://p.cosmopolitan.bg/tests/kolko-se ... -636x0.jpg[/img]

Резултат от теста: "Колко секси се чувстваш?"

Умерено секси мацката

Чувстваш се добре в кожата си, но понякога ти се случва да се събудиш с мисълта, че косата ти е някак странно щръкнала или пък дънките ти те правят малко дебела. Добре дошла в клуба! Повечето жени са като теб - умерено уверени.

Това, което можеш да направиш е да опиташ да се гордееш със сексапила си. Дори и да не ти е присъщо, това умение може да бъде придобито.

Първа стъпка: Показвай най-големите си предимства! Наблегни на стройните си рамене или на дългата си красива грива и няма чак толкова да се притесняваш от разширените си вени или малкото целулит в зоната на дупето.

Знаеш кои са предимствата ти пред мъжете, но още малко самоувереност никога не е излишна. Дори и жените с ужасно високо самочувствие понякога се притесняват да се разголят пред някого. Да, но ако това те притеснява, мъжът отсреща разбира и приятното изкарване и на двамата е обречено на провал. Наблегни на приятните усещания, опитай се да се отпуснеш и извади своето секси аз на преден план!
Публикувай отговор