Декемврийския детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: Декемврийския детокс

Мнение от futarela »

Днес детокса мина перфектно.Разбарх защо вчера ми е било толкоз зле,просто ми дойде цикъла. Сега ми е леко.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
helpmИ

Мнение от helpmИ »

:1061 :1128 :1061
Честит ви край и честит успешен детокс,а за тези,които се поизкушиха бих казала,както е казал народа:"тЪз година полудетокси,догодина цели детокси".Хи хи хи да видим, колко човека са чували оригинала :1062
Момичета утре ли отчитаме тегло или след захранването.И още едно въпросче ааааа сетих се :oops: сори.Щях да питам за даните за Бобичан ама се сетих,че те бяха на 25.12.И в този ред на мисли Дари страхотен резултат :326 дай Боже всеки му.
Лека нощ момичета.Дано тази не е като снощи аз лично умрях от студ :1150 въпреки че си бях легнала с чорапи :roll:
олеся

Мнение от олеся »

helpmИ, линийката ти от 863 кг. ли започва? Или от много детокси почва и да ми се привижда. :shock:
Абе, май е по добре да отивам в леглото ...
:951
Dari09

Мнение от Dari09 »

"helpmИ
"тЪз година полудетокси,догодина цели детокси".Хи хи хи да видим, колко човека са чували оригинала :1062 :
Е, те тази култова реплика за завода за полупроводниците няма как да не се знае! :221
От мен успешен край, време е утре за малко хапване.
Благодаря на всички за милите думи и похвалите, но всички знаем че трудното тепърва предстои - да се запазват!Само не си мислете, че всичко се е получило от раз. Както се казва - този филм вече съм го играла. Миналата година , след като спрях да кърмя малката, свалих 12 кг, но тогава ме напусна музата, и малко по малко почти си ги върнах - и то лятото, когато уж е най-лесно да се сваля :126 ! Не стига, че ми беше трудно да се гледам в огледалото, ами и започнаха болки в кръста, в краката - ама то тялото ми явно започна да се бунтува срещу всичките тези килца, с които определено не е свикнало. Надявам се този път здравето ми да е водещо в борбата с килограмите и да няма издънки!
А за тези уж "прегрешилите" - нали знаете - Признат грях, половин грях!
Чери, за мен да изядеш САМО 50гр(а не цялото пакетче :lol: ) се иска дори повече воля, отколкото изобщо да не хапнеш - нали пусто опустяло " Без едно мога, ама с едно не мога". Затова смятам, че три дни на сокове( дори и с малки забежки) си е достойно за уважение постижение! Какво са шепа ядки в сравнение с храната, която щяхме да поемем, ако не беше детокса?!
:326 на всички, които в това коледно купонджийско време :1177 издържаха на изкушенията! :524
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро! Страшни сте!Само преди има няма 36 часа се чувствах като препикано мушакто,а сега... :1099 Благодаря ви момичета! :922
Аз продължавам и днес-утре ще се захранвам.
Фюти,днес или утре и аз трябва да циклясъм!Направо ми бе изхвръкнало от ума...а то ето,че крушката си имала опашка :1062 Ама е толкова напрегнато около мен тия дни...Днес ще идва дядо Коледа в детската градина-най-прекрасния празник за децата и най-хаотичния и напрегнат за госпожите-подаръци,снимки,някой и друг не рзабрал родител...А довечера има и родителска среща в групата :424 Унесох се,простете :1024
Ставам да се въоръжа със сок на цитрус пресата и бягам да се трудя.
Успех със захранването!И много минуси!
:224
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Да се запиша и аз към успелите :1141 - 3,5 кг.върнах си кг. които качих през този месец :1099 През новата година повече :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
snahar
Лудото Ленче

Мнение от snahar »

Привет момичета (и момчета)! Напоследък програмата ми е доста натегната и не успях да ви обърна внимание ден преди детокса или по неговото време. Но днес искам да ви поздравя за упорството и прилежността, които неизменно водят до по-добро здраве. Вчера по скайпа обсъждахме с cchery може ли, не може ли ядки по време на детокс. Явно съм я подвел в предишни разговори. Хайде 2-3 дни да бъдем максимално близо до началната детоксикация. Това се отнася вече за следващия месец. Днес вече може ядки, но знаете, че са доста калорични.
Хубав ден, светли празници ви желая!
Ваш д-р Михайлов
helpmИ

Мнение от helpmИ »

олеся написа:helpmИ, линийката ти от 863 кг. ли започва? Или от много детокси почва и да ми се привижда. :shock:
Абе, май е по добре да отивам в леглото ...
:951
:955 ох много се смях .Мдааа ако е така направо гинес да ми се явяват с едни грамоти и с едни пачки по стотачки така добре ще ми дойдат сега по празниците :329 .Просто точката не се вижда от засукания шрифт 86.300.Благодаря Оле ,оправи ми настроението.Тъкмо мислех да :328 как моя принос към ообщата свалена мастна тъкам е ама найстина повече от скромен само 1.200.Мразя да става така :126 ,като правих житния режим пак цикъла ми обърка работите сега пак :126 .Чудех се аз къде отива всичката тази течност дето не излиза,както си е реда.Ми къде седи си вътре та да ме дразни.Направо не знам как има хора,които свалят по 3 и повече килограми.Цвети,браво ти си от успелите :326
Дари ,браво!В крайна сметка целта оправдава средствата нали :1204
А репликата е мнооого култова :D
Здрасти Док.Хубаво е ,че ни наглеждаш и намираш време да ни покажеш ,че си с нас :225 Аз също смятам,че за по сериозни резултати трябва да се спазва оригиналния детокс.Въпреки,че аз ,като го спазвам кво ?Свалям някви мижави килограмчета.Но пък в крайна сметка не може 30 килограма трупани за 2-3 години,да си заминат с два детокса .А и важен е крайния резултат нали ?Целта,която си бях поставила е изпълнена- до нова година да съм 10 кг по-малко.
Момичета хубава ден.Аз днес пак ще ръкоделлствам . :329
Roksi

Мнение от Roksi »

Здравейте, банда!
Нямах време до вчера да чета, та сега със сутрешното кафенце се смях много докато изчета всичко :lol: Най ми харесаха новите гащи! :1062 Това ми оправи настроението, защото бях посърнала - и аз като Танчето само 1,2кг при стриктни 3 дни на сокчета, ама какво да се прави - ще се борим,Танче, да си ги запазим!
Чувството на лекота е несравнимо!Благодаря на съдбата, че ме "срещна" с вас! :329 :329 :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Танче, много успяла съм няма що :1044 от септември до сега 9 кг.Но здраве да е може да е бавничко но все пак тенденцията е на доло :222
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хайде мацки,свърши се! Оф,аз този път съвсем през просото я карах, Не стига че започнах 1 ден по-късно,ами ...и двете вечери гафих. smile3511 Не стига,че съм качила няколко кила и си обещавах да съм стриктна, ами си позволих да съм несериозна...направо ми идва не при Бубето в храстите да ходя,ами направо в морето да се метна... Винаги съм знаела,че проблемът е в главата и сега защото знам,че предстоят празници и няма как да съм стриктна и така и така ще си кача всичко свалено от детокса....и някак си...оооффффф, награбих торбата с оправдания бе хорица... мразя се! Това сякаш не съм аз...НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН ! ЕТО ВИ ПРИМЕР КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ!
Хайде,линчувайте ме сега,уж бях пример ,пък се посрамих като най-несериозната патка... Чак ме е срам да пиша каквото и да е в таблицата...

НО ВИЕ НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА МИНЕТЕ ОТТАМ-ТОВА Е ВАЖНО!

БРАВО НА ВСИЧКИ,КОИТО УДЪРЖАХА,КОИТО ИМАХА ИНАТА И ВОЛЯТА И СЕГА СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА СВОИТЕ ПРЕКРАСНИ РЕЗУЛТАТИ! БРАВО МОМИЧЕТА!
Заключено