"helpmИ
"тЪз година полудетокси,догодина цели детокси".Хи хи хи да видим, колко човека са чували оригинала

:
Е, те тази култова реплика за завода за полупроводниците няма как да не се знае!
От мен успешен край, време е утре за малко хапване.
Благодаря на всички за милите думи и похвалите, но всички знаем че трудното тепърва предстои - да се запазват!Само не си мислете, че всичко се е получило от раз. Както се казва - този филм вече съм го играла. Миналата година , след като спрях да кърмя малката, свалих 12 кг, но тогава ме напусна музата, и малко по малко почти си ги върнах - и то лятото, когато уж е най-лесно да се сваля

! Не стига, че ми беше трудно да се гледам в огледалото, ами и започнаха болки в кръста, в краката - ама то тялото ми явно започна да се бунтува срещу всичките тези килца, с които определено не е свикнало. Надявам се този път здравето ми да е водещо в борбата с килограмите и да няма издънки!
А за тези уж "прегрешилите" - нали знаете - Признат грях, половин грях!
Чери, за мен да изядеш
САМО 50гр(а не цялото пакетче :lol: ) се иска дори повече воля, отколкото изобщо да не хапнеш - нали пусто опустяло " Без едно мога, ама с едно не мога". Затова смятам, че три дни на сокове( дори и с малки забежки) си е достойно за уважение постижение! Какво са шепа ядки в сравнение с храната, която щяхме да поемем, ако не беше детокса?!

на всички, които в това коледно купонджийско време

издържаха на изкушенията!