Понеже питаш, Ванче, иначе.... не бих посмяла да се обадяВанчето написа:А вие? Какво сътворихте днес, дами?

Радвам се на твоя ентусиазъм от днес!!! Ще видиш как нещата ще потръгнат!!!

Понеже питаш, Ванче, иначе.... не бих посмяла да се обадяВанчето написа:А вие? Какво сътворихте днес, дами?
Ако Ели го е обяснявала значи аз съм го пропуснала...cchery написа: Май Ели го беше обяснявала някъде какво е това чудо "мини", но все пак - това са 3-5 минутни допълнителни тренировки към основната за деня от програмата ДУПЕМАНИЯ. Обикновено представляват само 1 вид упражнение за задните части, което се изпълнява или до откат или повече пъти.
Може, може...cvety_rz написа:Ванче, и аз искам да видя снимки.
амчиии не знам да ти кажа дали ще го направя, може би към края на програмата :lol: Ще видим де :lol:cchery написа: И вземи пък да се снимаш, та да не те чакаме да споделиш
Оооо, Ели, много мили думи...благодаря.И аз виждам огромната разлика, но искам ощееееее :lol:ellyto написа:Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.
Да, кантарът ги прави тези работиВанчето написа:Омотах се яко! И кантара почна да пълзи нагоре, та май скоро ще се почва отново режима , че лятото почти дойде!
Цветка, и аз ги видях тези снимки! И аз мога да се разпиша под думите на Елито!!! И аз....... го правяcvety_rz написа:Оооо, Ели, много мили думи...благодаря.И аз виждам огромната разлика, но искам ощееееее :lol:ellyto написа:Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.
Много - не! Но...... супер много - дааааааааellyto написа:Приятни празници и дано не сте му отпуснали много края