Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

Ванчето написа:А вие? Какво сътворихте днес, дами? :roll:
Понеже питаш, Ванче, иначе.... не бих посмяла да се обадя :1062 :1062 :1062 - та 10 километража от сутринта и после си направих едно мини. Май Ели го беше обяснявала някъде какво е това чудо "мини", но все пак - това са 3-5 минутни допълнителни тренировки към основната за деня от програмата ДУПЕМАНИЯ. Обикновено представляват само 1 вид упражнение за задните части, което се изпълнява или до откат или повече пъти.

Радвам се на твоя ентусиазъм от днес!!! Ще видиш как нещата ще потръгнат!!! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И аз съм дупеманка :1056 Но понеже ми дойде поизостанах малко от графика, но от утре ще наваксам.Вече съм на 3 ниво и съм много щастлива от факта.Фит30 си изигра огромна роля в това, защото беше доста по- хард,но ми беше трамплина към трето ниво.
Чери, бях почти сигурна, че ще се насочиш към краткта и интензивна програма.То шило в торба стои ли :1062
Ели, викаш летес ще смайваш плажуващите с хубави форми :954
Ванче, и аз искам да видя снимки.
Деситка, денсиш ли?
Верче, а ти дека си :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Май Ели го беше обяснявала някъде какво е това чудо "мини", но все пак - това са 3-5 минутни допълнителни тренировки към основната за деня от програмата ДУПЕМАНИЯ. Обикновено представляват само 1 вид упражнение за задните части, което се изпълнява или до откат или повече пъти.
Ако Ели го е обяснявала значи аз съм го пропуснала... :1044 Но звучи много интересно! Мерси за инфото ! :524
Може пък да си открадна идеята :roll:

cvety_rz написа:Ванче, и аз искам да видя снимки.
Може, може... :D , но ще е малко по-нататък... :222

Цвети, много хубаво, че намина и се разписа!
Браво на теб за третото ниво, аз доста се мъча с второ, НОО....

[img]http://s31.postimg.org/db3busm0n/12019763_1643800862553302_6792506815600384219_n.jpg[/img]

така че, определено успях да ги разплача моите мазнинки днес ... :1069 :1069
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Ехо,

Вчера съм забарвила да постна това, което съм написала :221

Как сте днес :) Аз съм на линия, изпълних днешната тренировка, беше трудничка, но по-лесна от първия път и с по-малко спиране и почивки, което е добре. Единственото упражнение, което не мога да изпълня с бройките на Руми са лицевите, направо ме съсипват, за това прав яколкото са ми по силите. Не знам как и кога се достига такова ниво на правене на лицеви между 30-45 бройки на тренироква. Ами много са ми пък, дори и от коляно. Имам чувството, че ръцете ще се счупят.

Ванче, щом имаш нужда от повече почивка, значи това и трябва да направиш. Нормално е пролетно време да има спад, защото запасите от витамини и минерали са поизчерапни, а и смяната на времето - отразяват си се. Не знам какво да ти препоръчам, за това просто яж хубава храна, спи повече, почивай повече и този период ще мине :922 :922
cchery написа: И вземи пък да се снимаш, та да не те чакаме да споделиш
амчиии не знам да ти кажа дали ще го направя, може би към края на програмата :lol: Ще видим де :lol:

И от днес добавка:

Аз днес си направих тренриовката и определено продължавам да имам напрежение в мускулите на дупето, което означава, че явно ми идват по-трудни тренировките и си действат :954 :954 Допълнителните мини упражнения няма начин да ги включа веднага след тренриовка и ги оставям за вечер и пак много силно ме подпалват. Лудница е просто.
Има две неща които много ме морят като упражнения - едното е лицеви опори, които ги изпълнявам от коляно и то не в пълния им брой, както е по тренировка, опитвам се, ама нарпаво ме смазват бройките. Другото е [youtube]0WRndVtfDxk[/youtube]na 12.38 Наистина това упражнение ме побърква. Другите ме изморяват доста, но ги правя доста по-лесно отколкото тези 2 упражнения във вариациите им.

Ванче браво з атоа, че си направила тренировката и се чувстваш страхотно! Само така! Не съм го обяснявала в интерес на истината, така че не си изпуснала, но Черитка го е обяснила много точно :)

Цвети, честито ти трето ниво! Само така!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еййййй, докарах се и дотук!!! И така - тази седмица отчитам 3 тренировки от ДУПЕМАНИЯ, последвани от по 2 минита - всяка една от тях!!! Правя повече минита, защото нямам време да тренирам по 5 пъти седмично.

Определено вече почнах да чувствам натрупване на умора в мускулите на дупето и на краката, но и не спирам да работя усърдно върху тях. Чувствам се прекрасно с тази нова програма..... честно!!! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Чери, много е готино това, което споделяш - а именно, че се чувстваш прекрасно.

Аз тренирам по 5 пъти седмично, ако успея 6, 6, ако не успея, 5 или колкото успея. За тази седмица съм планирала 4 тренировки + 1 кардио.
И аз усещам умората в мускулите на дупето, даже имам и МТ, което е показателно, че упражненията действат. Бричовете се поприбраха и те така. Хубаво ми е като гледам по-стегнато дупе и крака. Готино ми е и си действам. Не мога да скрия факта, че ми е доста трудничко и спирам да почивам. Аз минитата не мога да ги правя след треноироката, защото инак съвсем ще ми се схванат мускулите на дупето, така че ги оставям за друго време през деня.

Ей пак съм забравила миналата седмица да си постна поста, който писах.

Еми пускам го, пък тук ще направя обзор
Миналата седмица успях да направя 4 тренировки и минита, като кардио тренировки не успях да стигна до тях, но предвид ситуацията доволна съм. Тази седмица стартирах с тренирането от днес и честно казано съм доволна от това, което видях. Беше ми трудно, със забавяне я направих т.е. с почивки, но пък успях. Даже вече има прогрес с лицевите опори - от коляно вече ми е по-лесно да ги правя всичките н на брой повторения. Направо ме съсипват - до сега нямаше пропуск във всички тренировки има лицеви я по 30, я по 45 - егати базика. Сигурно накрая на програмата, вече ще мога да ги правя :lol: :lol: поне се надявам де.

Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей девойки, къде сте бре?

Как я карате с тренировките?
Аз днес я направих моята, смалко зор, с малко МТ на краката и дупето, както си трябва е всичко. Продължавам по план - утре имам тренировка силова, в събота кардио и с това изпълнявам плана за седмицата.
Приятни празници и дано не сте му отпуснали много края :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ellyto написа:Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.
Оооо, Ели, много мили думи...благодаря.И аз виждам огромната разлика, но искам ощееееее :lol:
И аз съм с дупешка мускулна треска, но имакки в предвид тренировъчнта програма не е нещо неочаквано :221
Сега ще ходя да трениирам въпреки, че ме примързява и ми се лежи, но както казва една поговорка дупето на мечтите не става със стоене на него :mrgreen:
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Така и днешната тренировка направена планирам и утре още една и да ги закръгля на 4 за тази седмица.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет и тук!
За миналата седмица мога да отчета общо 4 тренировки, но за тази - една голяма 0! Не съм доволна от което, но.... това е .
Напоследък при мен всичко е доста хаотично, напрегнато и забързано... все бързам за нещо, за някъде, все нещо ме притиска. Пък и многото празници дето се насъбраха ми объркаха програмата допълнително. Омотах се яко! И кантара почна да пълзи нагоре, та май скоро ще се почва отново режима , че лятото почти дойде :D !

Ели, съгласна съм с теб за лицевите и за другото упражнение от видеото - трудни са, спор няма! Но на мен лицевите са ми по-трудни от другото. С него много хубаво ми се натоварват мускулите на задната част на бедрото, харесва ми. Но при повечко повторения наистина си трябват сериозни усилия!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, бандитки!!!! Дойде време да си попиша и тук. :) Днес съм като...... командос, който тренира в пресечена местност.... нямам 1 постинг, който да съм почнала и да съм изкарала "на един дъх", т.е..... като цяло.... Даже като се върна да дописвам по-късно, и вече не помня какво съм искала да пиша :1062 :1062 .

При мен миналата седмица се намери време за едва 3 тренировки и нито 1 бягане. От друга страна аз комбинирам тренировките с по 2 минита, та не оставам без натоварване.

Днес почнах ударно с тренировка 9 и мини 7, което направих 2 пъти...... накрая бедрата ми трепереха :lol: :lol: ..... После едвам се добрах до офиса..... страшно много ме натовари тази тренировка. Стават все по-трудни - видимо е.
Ванчето написа:Омотах се яко! И кантара почна да пълзи нагоре, та май скоро ще се почва отново режима , че лятото почти дойде :D !
Да, кантарът ги прави тези работи :1062 :1062 . И при мен така се получи. Отпърво много ме радваше, обаче после.... така и не разбрах как съм тупнала 3-4 кила, които и досега си нося.... няма къде да избягам от тях. :lol: Сигурна съм, че бързо ще влезеш в релси, Ванче!
cvety_rz написа:
ellyto написа:Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.
Оооо, Ели, много мили думи...благодаря.И аз виждам огромната разлика, но искам ощееееее :lol:
Цветка, и аз ги видях тези снимки! И аз мога да се разпиша под думите на Елито!!! И аз....... го правя :1069 . Миналата седмица ми беше толкова забързана, че не можех да отбележа нищо, освен собствените си притеснения, тревоги иииии каквото там има около мен! Но да, Цвет, видимо си се смалила!!! Просто много! :923 :923
ellyto написа:Приятни празници и дано не сте му отпуснали много края :)
Много - не! Но...... супер много - даааааааа :955 :955 :955 ..... Направо се поа...ках от ядене и пиьене.... И днес съм евентуално на леко разтоварване.... Поне до този момент. Ще видя колко още.

Това е от мен засега!

Публикувай отговор