Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Изобщо не усетих празниците по отношение на храненето. Бях си доста ... хм, умерена :)
Още не тренирам нищо. Не танцувам. Поне вече обувам обувки и ходя пеш... по малко.
Днес ми е първият работен ден от травмата на крака. Ами ... в офиса съм с джапанки.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа:
ellyto написа:Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.
Оооо, Ели, много мили думи...благодаря.И аз виждам огромната разлика, но искам ощееееее :lol:
Цветка, и аз ги видях тези снимки! И аз мога да се разпиша под думите на Елито!!! И аз....... го правя :1069 . Миналата седмица ми беше толкова забързана, че не можех да отбележа нищо, освен собствените си притеснения, тревоги иииии каквото там има около мен! Но да, Цвет, видимо си се смалила!!! Просто много! :923 :923
ellyto написа:Приятни празници и дано не сте му отпуснали много края :)
Много - не! Но...... супер много - даааааааа :955 :955 :955 ..... Направо се поа...ках от ядене и пиьене.... И днес съм евентуално на леко разтоварване.... Поне до този момент. Ще видя колко още.

Това е от мен засега!
Ех, Чери, зарадва мен и женската ми суетност на макс :mrgreen:
Доволно изкарах празниците без преяждания много, много(само малко :lol: ) и сякаш няма поражения, но аз нали си се тегля рядко и само предполагам :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз се тегля рядко, по разбираеми причини.

Цвет, чак днес сколасах да те видя в Клюкарника:

НАИСТИНА ИЗГЛЕЖДАШ ВЕЛИКОЛЕПНА МАЦКА :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Момичета, днес Руми ще гостува в "На кафе", предаването започва след малко :) .
Сугурно повечето от вас са видяли съобщението на Руми вчера във фейса, но реших да кажа и тук за всеки случай, може пък някоя мацка да е пропуснала....
За сега хубав ден от мен! :954
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, мацки........ Ако ви кажа как се подредих след понеделнишната тренировка на Руми, няма да повярвате..... Обаче втори ден съм с невероятно силна МТ в бедрата. Вчера направо беше изпитание :plezya se :plezya se :plezya se .... Днес е идея по-добре.... Проблем са ми качването по стълби, но повече от това - слизането. Сядане и ставане - тоже! И пак ще повторя - говоря за болка!!! Мускулите в предната и страничната част на бедрата ме болят.... Въпреки това тренирах и вчера, и днес.... Продължавам да се чувствам много добре именно с тази програма на Руми!

Тази седмица хич, ама хич не ми се бяга. То и миналата де. И честно - отдавам се на този импулс, пък белким и петата мине... даже си мисля, че може би най-сетне организмът ми ще вземе решението за това да спра и да се оправя качествено.

При вас какво се случва?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Разбирам те много добре, Чери за болката в мускулите. Аз също след тази тренировка имам доста силна мускулна и на мен са ми проблем сядането и ставането, като днес вече е доста по-добре, но пак се усеща. За сметка на това пък и вчера и днес ми беше трудно с тренировките. А за минитата даже не мога и да ги направя, тъй като ми е невъзможно да ги направя, така че днес ако мога вечерта ще направя и двете от предните дни. Ако не здраве да е :)

Програмата е добра и аз също се чувствам прекрасно с нея, занапред също ще продължавам да правя тези тренировки след края на програмата, защото определено имат резултат и ефект.

Румито в на кафе не успях да я изгледам, но сигурно е било интересн

За тегленето - аз съм на мнение, че честото теглене никаква информация не носи. Въпроса е все пак да се прави в някакъв момент, особено когато целиш да постигнеш някакви резултати за да видиш кое до къде те води и евентуално да се коригираш. Обаче най-често действа демотивиращо, така че не знам къде точно е баланса.

Цвети и да има поражения, ти вече имаш такв богат опит, че бързо ще влезнеш в релси. Аз мисля, че празниците могат да имат трайни щети само ако и след празниците човек продължи с отпускането. За 2-3 дена, не мисля, че е кой знае какво поражението.

Деси, дано се възстановиш по-скоро и да си добре, така че да можеш да правиш всичко онова, което обичаш.

Ще чакам да пишете кой как и защо ги вършите :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellyto написа: Румито в на кафе не успях да я изгледам, но сигурно е било интереснo
Аз гледах, но мисля, че не и дадоха достатъчно време и възможност да покаже и да каже това, което искаше. Дори Гала с отношението си, някак като че омаловажи спорта като цяло...

За себе си за тази седмица мога да кажа следното: невероятно е как 4 дни режим и 2 тренировки могат да променят изцяло начина по който се чувствам! :954 :1216

Чери, днес как са мускулите? :roll:
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ванчето написа:Чери, днес как са мускулите? :roll:
Купон!!! :plezya se :plezya se Буквално не помня такава болка.... нощем, още щом легна и усещам болката - в бедрата и отзад в дупето :1139 :1139 .... Слава Богу, качването на стълбите е по-лесно, но слизането..... Направо не знам защо и как така се получи :221 :221 :221 . По този повод днес не тренирах!!! Реших да тичам, за да разкарам МТ...... тотално неуспешно! В смисъл - тичах успешно, но не успях да подобря МТ-то! Но съм убедена, че утре ще съм по-добре :1081 . И при все - тази трен 9 ще я правя най-рано след 10 дена :1062 :1062 .
Ванчето написа:
ellyto написа: Румито в на кафе не успях да я изгледам, но сигурно е било интереснo
Аз гледах, но мисля, че не и дадоха достатъчно време и възможност да покаже и да каже това, което искаше. Дори Гала с отношението си, някак като че омаловажи спорта като цяло...
Ами да, голямо лигавене падна.... Но все пак Руми се събра и успя да представи нещата, за които искаше да говори. :954
Ванчето написа:За себе си за тази седмица мога да кажа следното: невероятно е как 4 дни режим и 2 тренировки могат да променят изцяло начина по който се чувствам! :954 :1216
Оооооо, това е страхотно, Ванче!!! Радвам се много да го прочета :922 :922 . Не спирай тогава!!! :329
ellyto написа:Разбирам те много добре, Чери за болката в мускулите. Аз също след тази тренировка имам доста силна мускулна и на мен са ми проблем сядането и ставането, като днес вече е доста по-добре, но пак се усеща. За сметка на това пък и вчера и днес ми беше трудно с тренировките. А за минитата даже не мога и да ги направя, тъй като ми е невъзможно да ги направя, така че днес ако мога вечерта ще направя и двете от предните дни. Ако не здраве да е :)

Програмата е добра и аз също се чувствам прекрасно с нея, занапред също ще продължавам да правя тези тренировки след края на програмата, защото определено имат резултат и ефект.
Ех, Ели, ще те чакам да кажеш утре как си като днес я повтори тази бедрено-разбиваща тренировка!! :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

Мога да кажа, че вчера правих тази мега гадната тренировка 9, вярно правих я доста по-бавно, защото върших и други неща и използвах повече да почивам, направих я и смея да кажа, че беше по-лесно от първия път определено. МТ почти изчезна, а днес направх трен 10. Мисля уикенда пак да повторя и двете, не за друго, ами защото не ги усетих толкова напрягащи с толкова много почивки, които направих и днес включително. Пък и другата седмица предстои да опъна дупе на плажа и ще дам малко зор сега :222 :222 :1062 :1062

Ванче, радвам се да прочета, че с толкова малко усилие си постигнала добри резултати - все пак няколко дни режим и 2 трнеировки са доста малко време, а пък ти имаш и резултати налице :) продъжлавай така и занапред.

Чери, ще видиш, че трен 9 втория път няма да ти се струва толкова трудна. Все пак ти знаеш какви усещания имаш в мускулите и кога да я повториш. Може би като си включила и минитата веднага селд тренировката, са се отразили още по-хард на мускулите ти. Луда работа е тази тренировка.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, банда.

Абе, Ели, къде отиваш ти другата седмица?!? :eek: :eek: ..... Нещо съм пропуснала!!!! Обаче прочетох плаж и дупе.... и ми стана готино! :954
ellyto написа:Чери, ще видиш, че трен 9 втория път няма да ти се струва толкова трудна.
Ели, работата е там, че тя не ми се видя трудна в момента на изпълнение... И затова и я изпълних с темпото на Руми, че след това и минита правих..... Ако на момента се бях усетила за какво иде реч, щях да се спра... Ама, имало да се случва. Днес съм доста по-добре, но още има болка в бедрата и затова трен 9 я запланувам за идната седмица по някое време.

Сутринта си направих трен 10 с мини 8 и се чувствам добре! :954

ellyto

Мнение от ellyto »

А чудесно, щом все пак си направила трен 10, няма нужда да се зориш sс трен 9. Аз минито ще го правя довечера.

Даже не знам как не си го усетила по време на тренировката, честно, защото на мен още тогава ми беше ясно, че ще има последствия, защото направо си усетих мускулите как се натоварват зверски. А това, че ги правиш с темпото на Руми, браво наистина, защото аз не мога. Аз спирам и почивам, даже спирам за да си донаправя моите бройки особено на клековете, тя е като някоя машина :221 :221

Абе хубава е програмата, много даже.

А другата седмица ще летим до една далечна дестинация :222 не съм летяла в съзнателните си години до толкова далеч и ще бъде много интересно и вълнуващо.
Публикувай отговор