Още не тренирам нищо. Не танцувам. Поне вече обувам обувки и ходя пеш... по малко.
Днес ми е първият работен ден от травмата на крака. Ами ... в офиса съм с джапанки.
Ех, Чери, зарадва мен и женската ми суетност на максcchery написа:Цветка, и аз ги видях тези снимки! И аз мога да се разпиша под думите на Елито!!! И аз....... го правяcvety_rz написа:Оооо, Ели, много мили думи...благодаря.И аз виждам огромната разлика, но искам ощееееее :lol:ellyto написа:Видях снимки на Цвети във фейса и не мога просто да пропусна да кажа, че изглеждаш фантастично, наистина няма нищо общо със снимките когато беше 100 кг. Просто разликата е толкова ама толкова огромна, че сега си като едно момиченце, което има искра в очите, вижда се, че се чувстваш щастлива в кожата си и ти се радвам много, ама наистина много.. Миналата седмица ми беше толкова забързана, че не можех да отбележа нищо, освен собствените си притеснения, тревоги иииии каквото там има около мен! Но да, Цвет, видимо си се смалила!!! Просто много!
![]()
![]()
Много - не! Но...... супер много - дааааааааellyto написа:Приятни празници и дано не сте му отпуснали много края![]()
![]()
..... Направо се поа...ках от ядене и пиьене.... И днес съм евентуално на леко разтоварване.... Поне до този момент. Ще видя колко още.
Това е от мен засега!
Аз гледах, но мисля, че не и дадоха достатъчно време и възможност да покаже и да каже това, което искаше. Дори Гала с отношението си, някак като че омаловажи спорта като цяло...ellyto написа: Румито в на кафе не успях да я изгледам, но сигурно е било интереснo
Купон!!!Ванчето написа:Чери, днес как са мускулите?
Ами да, голямо лигавене падна.... Но все пак Руми се събра и успя да представи нещата, за които искаше да говори.Ванчето написа:Аз гледах, но мисля, че не и дадоха достатъчно време и възможност да покаже и да каже това, което искаше. Дори Гала с отношението си, някак като че омаловажи спорта като цяло...ellyto написа: Румито в на кафе не успях да я изгледам, но сигурно е било интереснo
Оооооо, това е страхотно, Ванче!!! Радвам се много да го прочетаВанчето написа:За себе си за тази седмица мога да кажа следното: невероятно е как 4 дни режим и 2 тренировки могат да променят изцяло начина по който се чувствам!![]()
![]()
Ех, Ели, ще те чакам да кажеш утре как си като днес я повтори тази бедрено-разбиваща тренировка!!ellyto написа:Разбирам те много добре, Чери за болката в мускулите. Аз също след тази тренировка имам доста силна мускулна и на мен са ми проблем сядането и ставането, като днес вече е доста по-добре, но пак се усеща. За сметка на това пък и вчера и днес ми беше трудно с тренировките. А за минитата даже не мога и да ги направя, тъй като ми е невъзможно да ги направя, така че днес ако мога вечерта ще направя и двете от предните дни. Ако не здраве да е
Програмата е добра и аз също се чувствам прекрасно с нея, занапред също ще продължавам да правя тези тренировки след края на програмата, защото определено имат резултат и ефект.
Ели, работата е там, че тя не ми се видя трудна в момента на изпълнение... И затова и я изпълних с темпото на Руми, че след това и минита правих..... Ако на момента се бях усетила за какво иде реч, щях да се спра... Ама, имало да се случва. Днес съм доста по-добре, но още има болка в бедрата и затова трен 9 я запланувам за идната седмица по някое време.ellyto написа:Чери, ще видиш, че трен 9 втория път няма да ти се струва толкова трудна.