cchery написа:как я правиш, Елисче?
Наистина става много вкусно.Аз го правя и когато имам гости,защото става за мезе и за основно
А иначе това е типичната запеканка от ресторантите,разбира се през моята призма и по моя начин.Сварявам си леко картофите,но съвсем леко.Сварявам за кратко пилешкото,става също и да се запържи,но на мен лично ми става една идея по-сухо.в йенска тавичка изсипвам картофите,царевичката от консерва,пилешкото,можеш да сложиш и малко запържени гъби.Слагам малко сол или каквото на теб ти харесва,малко черен пипер.заливам с една малка кутия от сметана или цяла,голяма,зависи от количеството.Слагам малко масло или олио.Слагам капака и запичам в силна фурна около 200 градуса,Когато поизври сметаната махам капака за да се зачерви всичко.Най-накрая поръсвам с кашкавал и запичам леко.това е
