Елисче,

Ъмчи....... нЕмаш проблеми, Цветка!!! Важното е любов да има.... дори и с вятъраcvety_rz написа:Обръщам се с молба към модератора.Ще може ли ранга ми да се промени на "Влюбена във вятъра"?
Разбирам те.ellis_stoyanova написа:Чери..чак за медал едва ли но наистина ме влудява търсенето на всяка запетайка точка и главна буква откачам.
cvety_rz написа:Важното е любов да има пък с кого и как това е друг въпросПоне съм спокойна, че ако се появи 4 дете има мераклиийки да го гледат
Аз съм в почивка в момента.... Не съм ви писала, че не ми остана време, но от академията избухнахаKleo написа:Как сте в юлския топъл ден, дами? Аз се чувствам добре. Работя. Отвреме-навреме поотдъхвам. Преди малко се поглезих с един сладолед
Еееее, то човек да не изкара 1 нощ на палатка, бреVer написа:cvety_rz написа:Важното е любов да има пък с кого и как това е друг въпросПоне съм спокойна, че ако се появи 4 дете има мераклиийки да го гледат
![]()
![]()
![]()
![]()
Джулай, лято, Слънце ...и още нещо
Ами то таковата......нямаше и палаткаcchery написа:Еееее, то човек да не изкара 1 нощ на палатка, бреVer написа:cvety_rz написа:Важното е любов да има пък с кого и как това е друг въпросПоне съм спокойна, че ако се появи 4 дете има мераклиийки да го гледат
![]()
![]()
![]()
![]()
Джулай, лято, Слънце ...и още нещо![]()
![]()
... веднага ще го заподозрат в бременност
.. Ама тъй де - готвим се да посрещнем новината, Цвет!
![]()