Лятото носи ни сполука и отново ще изпразним мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Лятото носи ни сполука и отново ще изпразним мечата храл

Мнение от cchery »

От мястото на събитието: опера в парка.

Изображение

Елисче, :922 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Благодаря, момичета! :940 :940 :940
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Обръщам се с молба към модератора.Ще може ли ранга ми да се промени на "Влюбена във вятъра"? :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

cvety_rz написа:Обръщам се с молба към модератора.Ще може ли ранга ми да се промени на "Влюбена във вятъра"? :mrgreen:
Ъмчи....... нЕмаш проблеми, Цветка!!! Важното е любов да има.... дори и с вятъра :221 :221 :922 ! Междудругото - много, много ти отива точно този ранг! :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Чери..чак за медал едва ли но наистина ме влудява търсенето на всяка запетайка точка и главна буква откачам.
Разбирам те.

Купи ли вече билети за утрешния концерт? :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвет, честит ти нов ранг, тича ти :1216

Ани, благодаря ти :329 Изкарахме наистина великолепен уикенд семейството :954

Почнахме с Трявна, минахме през Дряново, Габрово, Севлиево, Ловеч и Угърчин. Нагледахме се на красоти. Отспахме си. Много се разхождахме. Имахме нужда да пообиколим. И два дни извън София - просто супер! Зелено, приятно, свежо. Гостоприемни и топли хора. Видяхме се с бившия ми шеф. Днес - отново на работа, свикваме с делника... и така.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мерси ,Чери :954 Права си.Важното е любов да има пък с кого и как това е друг въпрос :1062 Поне съм спокойна, че ако се появи 4 дете има мераклиийки да го гледат :1209
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Важното е любов да има пък с кого и как това е друг въпрос :1062 Поне съм спокойна, че ако се появи 4 дете има мераклиийки да го гледат :1209
:221 :221 :221 :221
Джулай, лято, Слънце ...и още нещо :1062
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Фюти, честит рожден ден! Все така лъчезарна, готина и весела! Бъди здрава и много щастлива! :329

Цони, да ти е жива и здрава Клементина! Да расте щастливо и волно дете! Да се радва на живота всеки ден и миг! Да постига мечтите си с лекота! Весел празник на цялото ви семейство! :1211

Как сте в юлския топъл ден, дами? Аз се чувствам добре. Работя. Отвреме-навреме поотдъхвам. Преди малко се поглезих с един сладолед :1028
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Как сте в юлския топъл ден, дами? Аз се чувствам добре. Работя. Отвреме-навреме поотдъхвам. Преди малко се поглезих с един сладолед :1028
Аз съм в почивка в момента.... Не съм ви писала, че не ми остана време, но от академията избухнаха :D с оферта за двуседмичен курс, който касае 2 неща, които така и не довърших като обучение. А именно - писане на уеб-страници с HTML, CSS и JavaScript и създаване на сайтове с WordPress.... и аз реших и се записах на него. Имаме обучение всеки следобед по 4 часа. Та сега сме в почивка и ви пиша... И това отговаря на въпроса ти, Деска! :954
Ver написа:
cvety_rz написа:Важното е любов да има пък с кого и как това е друг въпрос :1062 Поне съм спокойна, че ако се появи 4 дете има мераклиийки да го гледат :1209
Еееее, то човек да не изкара 1 нощ на палатка, бре :1069 :1069 :1069 ... веднага ще го заподозрат в бременност :123 .. Ама тъй де - готвим се да посрещнем новината, Цвет! :222

Да ви кажа, че днес успяхме да изненадаме Фют по много сладък начин.. отидохме с подаръка-изненада за нея във "Виктория"-та :lol: :lol: . Получи се готино! Затова пожеланията към нея тук ...... е, ще са обрани - така или иначе ги казах на живо!!! Бъди себе си, Фют! :922

:1107 :1103 :1089 :1103 :1107

Честит рожден ден, Кеми!!! Продължавай да сбъдваш мечтите си и лети смело към тях! :954 А когато в края на тези полети, срещнеш усмихнатите лица на мама и тати, можеш да си сигурна, че си сбъднала и техните! :922

:1107 :1103 :1089 :1103 :1107

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
Ver написа:
Еееее, то човек да не изкара 1 нощ на палатка, бре :1069 :1069 :1069 ... веднага ще го заподозрат в бременност :123 .. Ама тъй де - готвим се да посрещнем новината, Цвет! :222
Ами то таковата......нямаше и палатка :1062 :1062 :plezya se
Чери, викаш малко ти идва академията та вкарваш и академия в академията :mrgreen: Що ли не съм изненадана :923
Заключено