за по-малко "патриот", по
този повод

Родолюбец съм, но по един друг
начин
dexter написа:И по друг повод съм казвала, че не искам да се правя на книжна полиция по повод Яна.
dexter написа:... насочвам вкусовете на детето.
dexter написа:Колкото до Роалд Дал и нещата, които се случват в книгите му - не мисля, че е прецедент.
dexter написа: За "Майчина сълза" какво да кажа - лично аз нямам сили да я чета.
dexter написа:.... символиката в "Червената шапчица" - аз я научих преди десетина години и това развали удоволствието ми от приказките по принцип.
dexter написа:А и друго имам против приказките - не възприемам идеята ...
dexter написа:... от много време се чудя дали прекаленото четене на приказки като дете не ме е увредило ....
dexter написа:Не съм патриот на тема литература.
Не, ти въобще не си книжна полиция за детето сиdexter написа:И без друго патриоизмът й е в повече за вкуса ми
Декс, дори аз не съм сигурна кога бъркам или неdexter написа:Чери, не бъркай моето мнение за литературата с идеята да си налагам вкуса на детето.
И М А МVer написа:Много пишете!
Нямате ли си работа
Имам, но не ми се обяснява колко е досаднаVer написа:Много пишете!
Нямате ли си работа
Интерсно, "Малкият принц" беше в списъка на Яна за трети клас, а госпожата каза, че ще обръщат доста внимание на книгата. Поради тази причина Яна я прочете миналата седмица и за мое голямо учудване я харесаKleo написа: Единственото, което му хареса и изчете сравнително бързо, беше "Малкият принц".