cvety_rz написа: Превъзмогвам и себе си, защото аз съм една от най- дебелите там и в началото ме беша срам и се свивах...
Ех,
Цветка, ..... познато чувство.... При мен винаги е било така..... във всяко едно отношение, където и да отида и особено каквото и ново начало да подхвана...... Слава Богу, от няколко години това усещане го няма.... Дали пък не съм станала арогантна?!
Аз искам да се "похваля" с това, че направих 2 пълни (че и повече) месеца без тренировки за тялото - само тичане. И честно - вече ми долипсваха тренировките. Но, засега поне, не ми се тренира с Руми. Искам да пробвам нещо ново, непознато и различно. Някакъв друг стил - както на тренировка, така и на трениране. Уж щях да търся в нета и да се информирам, ала тази сутрин ми остана време единствено да напиша в търсачката следното: Whole body training (дори не и "workout"

).... нали съм си българче и директно си превеждам. Та..... след 2-3 клика попаднах на следната тренировка, която и изпълних:
[youtube]zd8pDgK-HhQ[/youtube]
Честно...... това нещо ми подпали всички прасци, бедра, ходила, рамене и т.н.

Дано да е било само за времетраенето на тренировката и утре да не "ближа рани". Но аз така или иначе не успях да изпълня целите серии на някои от упражненията. Но да си и призная - не исках цели серии, защото имам богат опит с гадни мускулни трески, които много болят.
Та, да обобщя: сега се захващам със следната амбициозна програма - 3 пъти в седмицата тичане /2 пъти за разстояние, 6 до 10 км; 1 път за време - 4 км/, 2 пъти седмично тренировки за цяло тяло /вижда ми се малко, ала останалото е преумора и няма никакъв ефект/, 2 пъти - народни танци.