ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от cchery »

Здравейтееееееее. :954 :954

Декс, голяма дандания при вас :???: . Евала на баща ти за хладнокръвието, което проявява - поне аз така разчетох тези твои думи:
dexter написа:На баща ми само показалеца му е отрязах целия, средния е до половината, а и май не му се е отразило чак толкова зле на психиката, колкото може да се очаква в такава ситуация (е, освен ако много добре не се преструва :)).
То вярно, че имаме по 10 пръста, ама....... все пак... Болката, ужаса...... Оф!!!

Знаеш ли, и мен ме е страх от това да не наводним някого, особено от 2013 г. насам, когато изнесохме кухнята в коридора... просто хич не ѝ е там мястото по плана на блока и ще ми е много мъчно, ако наводним стенните гардероби на комшиите по нас. Дано да не се случва. И добре, че и вие сте си били вкъщи по време на случката..... иначе - да, нещата можеха да много, много зле.

И Бела е на зелено училище :954 . Те спят в хотел в с. Вонеща вода и оттам имат екскурзии до Трябва, Търново, Габрово, Етъра. Утре се прибират, но ще минат "за по-напряко" през Стара Загора :1062 . Мисля, че програмата им за зелено тази година е много добра и тя се чувства доволна. Разбира се, т.к. е 4-и клас, правят тестове за ВО през деня. Но едва ли това много ще ги натовари :1140 .

Засега това е от мен. Имам много работа, да му се не види и продължавам с нея. :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа:И Бела е на зелено училище :954 . Те спят в хотел в с. Вонеща вода и оттам имат екскурзии до Трябва, Търново, Габрово, Етъра. Утре се прибират, но ще минат "за по-напряко" през Стара Загора :1062 . Мисля, че програмата им за зелено тази година е много добра и тя се чувства доволна.
Браво на тях! Зеленото училище на Яна е пълен провал :roll: ! Хотелът е скапан, храната хич я няма - солена и мазна, без зеленчуци. А вчера беше върхът - от Трявна бяха на екскурзия до Карлово, Казанлък, Шипка - около 300 км с автобуса и два пъти минаване на прохода Шипка. Представете си автобус с 30 повръщащи деца :126 ! Повръщането продължило и вечерта в хотела, а успяха да се приберат някъде около 20 часа. Просто амбицията на нашата госпожа е несломима - за какво й трябваше да ги мъкне чак до Карлово :1044 ? Все едно никога пак няма да се отвори възможност. Днес си седят по стаите, гледат телевизия и половината са с лека температура. Включително и Яна - 37,3. Госпожата й дала нурофен, без да ми се обади, след като изрично предупредих Яна да не пие хапчета без да ми е казала. Вместо да излязат на слънце и на въздух, децата седят затворени. Аз ли съм луда, вече не знам! И сега какво - вместо да им остане приятно преживяване от 5 дни без родителски надзор, ще си спомнят за изтощение и повръщане. Сутринта Яна ми каза - "омръзна ми, скучно ми е, липсва ми здравословната храна" :lol: :lol: . Утре се прибират, дано да няма по-големи произшествия.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Декс, как е Яна сега? :524

Момичета, да ви споделя едно видео, което днес попадна в полезрението ми, да си кажете мнението за изложената в него информация:

[youtube]5wMgwi0x8l0[/youtube]

Вярвате ли, че OneCoin ще бъде "Бъдещето на Разплащанията"?

Желая на всички ви весели и изпълнени с любов почивни дни!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро, мецанки :954
Деси, на мен видеото не ми се зарежда :1044
Вчера бяхме на фирмено барбекю в една местност Пчелина близо да Разград.Беше много приятно, весело, зареждащо и зелено :1216
Все още не сме планирали какво ще правим през тези почивни дни.Ще ми се да хванем някоя гора.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвет, пробвах видеото - при мен се зарежда и на служебния, и на личния ми компютър.
Не знам къде е проблемът, който се е появил при теб.

Ние за празничните дни имаме цели 3 отправени покани, много се учудихме с Хри, при положение, че принципно телефоните мълчат в почивните дни. Очертава се да ходим на поне едно от тези предложения, но не сме решили още какво точно да правим:

1. село Марикостиново, Петричко - у братовчедка на Хри, която има и две деца, момичета, падат се братовчедки на Алекс - имат къща, на юг от София е, с приспиване
2. Белоградчишките скали, с приятели, просто ей така, на разходка, но се чудим заради облачното време, което може да ни изненада с дъжд и хлъзгав терен
3. изложба на картини в галерия в София, утре ще бъде откриването на изложба на някакъв художник, близък на приятелката на приятел на Хри /хи-хи-хи/.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Как сте, момичета?

Аз нещо напоследък обърках ритъма ден-нощ, но няма страшно.
Днес във Варна е на практика първият истински топъл ден, до преди 2-3 дена слушах по радиото как във вътрешността на страната е 19-25 градуса, а при нас беше 7-13 градуса, облачно и мъгла. Сега най-сетне се стопли и аз просто отидох на плаж. Буквално. С бански и всичко. Имах нужда от слънце.

Иначе ежедневието си върви. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

В крайна сметка никъде не отидохме. Така се стекоха нещата, че първо Хри имаше работа, после Алекс имаше силно разстроен стомах и се чувстваше доста зле, и така... аз пък днес го ударих на истински 1 май - много чистих кухнята и уредите, че ги бях позанемарила напоследък. Перални. Готвене. Писане на прогнозата. И то и днешният ден си минал. Поне има слънчице вече!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, искам да ви поздравя с една красива песен на група Лот Лориен.

Групата беше варненска в продължение на години, имаха награди от конкурси на БНР. Китаристът и автор на музиката е мой приятел и бивш колега, преподавател по финанси. Преди две години замина за Англия и възобнови групата с нов състав, а песента, която пускам, е записана наскоро.

https://www.youtube.com/watch?v=-vk3W9Q ... ture=share
Нещо не успях да го направя да се вижда като клип... :1044
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели, ето го и благодаря за клипа:

[youtube]-vk3W9QVvzc[/youtube]

Хубава сряда на всички от мен! :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейтеееееее.... Как сте, хора?!?! При мен - голяма дандания..... Бързам, тичам, летя, организирам..... Лудница.. :1062 :1062 РД-то на Бела в събота е готово - само дано НЕ вали някой порой..... Малко дъждец се позволява :1062 :1062 .

Да ви кажа, че последните 3 почивни дни бяха истиннски почивни дни за мен от няколко месеца насам - нито съм учила. Нито съм чела. Нито пък съм правила някакво домашно, курсова работа, проект, сайт или каквото и да било. И честно - искам пак да си върна онези времена, в които бях така спокойна... :plezya se :plezya se . Аз обичам да съм заета, но това, което ми се случва последните месеци, е непоносимо. Предвид, че моят типаж е много далече от типа "кариерист(ка)", се чувствам много неудовлетворена от липсата на свободно време...... И си пожелавам това да се промени. Подхождам с вярата, че това е само временно, докато "изкова" основите на онова мое битие,което ще ми даде хем работа, с която да си изкарвам добри доходи, хем и време - за мен, за децата и за всичко, което обичам!!!!

Иначе тези 2 работни дни пак ударно почнах..... но и обърнах малко внимание на апартамента ни - не бях чистила сигурно отпреди пролетната ваканция :221 :221 . Това беше факт вчера барабар с 3 перални - зимни якета и дрехи от гардеробите на децата..... Онзи ден подредихме гардеробите им - обърнахме от "зимни" на "летни" одежди и познайте колко носени блузи с дълъг ръкав изкочиха от гардероба на Коко :1069 :1069 :1069 ...... Не ми се говори!!!

Днес пък - разтребих, подредих и измих терасата и изнесох всички цветя навън.... толкова уютна ми стана тераската с цветята..... Сега само се надявам да почнат и да цъфтят и да се получи съвсем като градина. Пера вече наред и зимните одеала, с които спахме..... Мирише ми на лято отвсякъде!!!

Сега ви оставям и отивам да гледам финалите на отделните уреди при жените от международния турнир "София къп" - съпътстващ и предхождащ по-големия турнир от Световната купа, който почва в петък. :954

Чао. До после!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ха! Ани! И аз тези дни се отдадох на много чистене вкъщи, особено уредите в кухнята ми бяха на преден план. Всичко отново стана бяло. Хубаво е, да. Хотелчето на Поли в Черни Вит отваря врати сега на Гергьовден. Чудим се с Хри дали да не прескочим до Тетевенския Балкан? :1216
Публикувай отговор