Миш-маш за вечеря, ура! Много обичаме миш-маш

Споделям си любимата рецепта, в момента съм я изпълнила на 100%:
1 голям морков
2 стръка пресен лук
1 кг червени чушки
1 голям домат
1/2 връзка магданоз
1/2 връзка копър
3 яйца
300 г краве сирене
сол, червен и черен пипер, чубрица, шарена сол, джоджен, босилек
олио на око /за задушаването, с водичка, на лука и моркова/
Ситно нарязаните морков и лук се задушават в дълбока тенджера с олио, вода и сол. Докато омекват, чушките се измиват, избушват и нарязват на парченца около 1-2 кв.см. всяко. Прибавят се към моркова и лука, и се задушават около 20 минути, на умерен огън, с разбъркване отвреме-навреме. Доматът се нарязва на малки кубчета и се слага и той. Когато изври водата, след около нови 20 минути, с разбъркване, се добавя сместа с яйцата и сиренето. Накрая яденето се овкусява със ситно нарязаните копър и магданоз, и подправките. Става великолепно ястие! Сервира се с айрян. По желание може да се консумира с някакво месно мезе, но и без месо е много вкусен. А вие как приготвяте вашите миш-маши, момичета?