[img]http://www.cdmbg.com/esen-listo.jpg[/img]
[youtube]a_ehQGIL2pc[/youtube]
Мда..... присъединявам се изцяло към Деси!!!! Да, фейсбук е много по-динамичен, по-удобен и род други предимства, но.... той е за бърз изказ и за споделяне на снимки. А това, което един задълбочен човек може да каже, изисква по-подходяща платформа, каквато е и форума - този или някой друг. Който има желание, ще намери и време - в това съм убедена.Kleo написа:Привет![]()
![]()
Добре сме дошли в новата ЕСЕННА темичка на мечките
![]()
![]()
Призовавам всички четящи тук да вземат да се сгреят с чаша горещ ароматен чай и да минат да се разпишат и те!
Че останахме шепа народ да си споделяме личните истории и драми. Не, че има нещо лошо в това. Но когато има лично отношение и ДЕЙСТВИЯ, нещата се получават в ПЪТИ по-добре, качествено, синхронично, приятно. Важна е компанията. С кого общуваш всеки ден. Лично аз - от години - ежедневно съм тук. Неслучайно. И така: очаквам пишещите да продължат да пишат, а само четящите - да възобновят своето писане. Благодаря за вниманието! Вие сте на ход.
Не, Чери, интересуват се, но пред последните десетина, че и повече, години управляващата партия успя да внуши на всички, че от нас нищо не зависи. Аз - говоренето на премиера до какво води, как мислиш? Няма НИЕ, няма коалиции, посланията са, че той еднолично решава всичко. Години наред, ако имаш проблем, трябва да стигнеш до ЕДИН конкретен човек, не институция, а именно един човек. И ако някак се случи този човек да е премиера, проблема ти е решен МОМЕНТАЛНО.НАИСТИНА ЛИ НИКОЙ ОТ НИЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА?!......
Здравейте!ellis_stoyanova написа:Записвам се и бягам!
Темите,които сте зачекнали са много сериозни и много наболели и за мен,но изискват повече време,така че си оставям за да се включа...
Много се радвам на раздвижването тук.