Деси,аз съм готвила и е ставало страхотно,но нямам конкретна рецепта,намазвах хубаво с подправки по избор,слагам малко мазнина и водичка,покривам с фолио и пека,след около час,час и нещо,зависи от фурната,моята е доста мощна,отвивам и започвам да обливам месото със соса,ако се е поизпарила водата доливам малко и така...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Благодаря ти, Елисче.
А зеленчуци някакви?
Или е само месото? А вари ли се преди това?
Извинявай, ама съм доста боса в приготвянето на агнешко, както вече казах.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Не се притеснявай,и аз обяснявам като ....да не казвам.
Не,лично аз не слагам никакви зеленчуци,защото можеш да си направиш топла и студена гарнитура под хиляди вариации.Не го варя,измивам добре и обтривам с подправките.Аз слагам сол,имам една подправка от на Боби дядото,нещо като шарена сол е,слагам и от нея,както и сух джоджен,червен пипер,обтривам и не поливам месото с водата,а я сипвам отстрани,чак след като се запече започвам да обливам със соса.А към края слагам и листенца пресен джоджен,имам винаги в саксия.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Няма за какво,Деска!Хайде успех и ще чакам отзиви.Аз още нямам меню за утре,вкъщи приготвям агне само ако имаме гости и заради традицията,иначе хич не сме му фенове.Когато сме на село обожавам дроб сармата на лелята на Боби,прави я с месце и малко дроб,там си хапвам и от печеното,но се прави почти цяла нощ и то на печка с дърва,става мозък...ех,размечтах се
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Аз взех агнешко, защото за първи път ми се прияжда такова месо, от не зная кога.
Обаче пред мен стоеше въпросът как да го приготвя това бутче.
Ние вкъщи не обичаме дроб сарма, така че твоята рецепта ми идва идеална! Утре ще я приготвя.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Ммм, Елисче, вече предвкусвам удоволствието. Месцето изглеждаше наистина крехко и прясно. Дано е такова!
Преди малко на моя син тийнейджър му се приядоха кюфтенца, така че сега ще пържа кюфтета за вечеря. Традиционните, с лук, яйце, филийка хляб, подправки.
Хихихи, кой знае колко на брой ще омете, да ми е жив и здрав!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм