Момичета, здравейте.
Малко необичайно, но ето ме тук късно вечерта. Гледаме в моменнта с Момчил втория полуфинален мач от Шампионска лига (ШЛ), бием се с едни комари, които плъзнаха в квартала веднага с рязкото затопляне, аз искам да направя и едно много бързо видео за фен-групата по ХГ.... и ми е едно такова спокойно... Отварям форума и решавам и тук да пиша....
Утре е "дъ биг дей"

- демек рождения ден на Бела.. Днес с Момчил цял ден подготвяме всичко, което ще ни е необходимо за утрешния ден.... Аз буквално каталясах. Егати и рожденият ден..... Че то бала на Коки по-малко го готвим

. Ще празнуваме на открито - един терен, пригоден за тържества на открито сред природата на Плана планина в с. Долни Пасарел. На около 15-ина км е от Младост и ние ще си правим храната. Естествено Бела покани целия свят за празника си

..... и единственото, което ни спасява, да не се обърнем на Октобер фест, е фактът, че 6-и май е Гергьовден...... та някои от поканените са възпрепятствани от именици и не могат да дойдат.
Аз тази седмица я давам яко през просото с работата.... Да не говорим, че не ми се и работи много, де. А и съм запланувала едни лични дела, които да правя.... Казала съм, че до бала на Коки ще се занимавам само със специалната видео-изненада, която му готвя.... Обаче трябва да прегледам часове видеоматериали и още толкова снимки....
Коки може да се каже, че е завършил - вече е оформен по всичко, но днес се сети, че трябва да чете по БЕЛ, защото му предстои матура

. За втората матура дори не е планирал подготовка - тя ще е по английски... изобщо Коки си е едно голямо "Уволнение"

.
Ванче, тъжно ми стана да прочета, че хората, на които си разчитала да те изслушат и разберат, са засили усещането ти за самота и нежелание за споделяне. Дано да имаш желание да споделиш в идните дни за какво става въпрос. Знаеш, че една затворена врата, не е нищо повече от ЕДНА ЗАТВОРЕНА ВРАТА. Остават ти всички други, на които да почукаш

. Честит рожден ден на съпруга ти - нека все така бъде твоята голяма опора, сигурност и "спасителен остров" в живота, и разбира се - да е здрав!
Деси, Цвети, от вас струи едно лежерно, пролетно спокойствие.... В общи линии ми звучи като метафора на живота.
Аз чакам Бела да се появи от банята с мокра коса, че ще правим плитки, за да е къдрава, нооооо....... нейно мотливо височество така и не се появява. Май ще плета плитки до сабахлям.....

.
Оставям ви сега..... до утре.