Добро утро. Ето ме и мен

. Оцелявам. Плача си. Смея се. Мисля ги някакви си там неща... Абе.... страстна седмица

.
Още от миналата година имах идея да монтирам видео за Коки - за най-важните му моменти от раждането до ден днешен. Е...., понеже имах толкова много време, и си бях направила план всеки месец да правя преглед на архивите от снимки за по 1-2 години, та да ми стигне времето...... в крайна сметка се заех с тази задача понелник следобед

....... Сефте аз да направя нещо неразчетено. Снощи приключих с монтирането на видеото, а днес ще оправя и музиката. И съм готова. Отначало мислех да е нещо по-дълго, но в крайна сметка стана 6-минутно видео. Всичко онова, което не успях да включа, ще кажа на живо в петък........ Всъщност като цяло за тази реч аз се готвя от няколко месеца. И все в колата я репетирам. И всеки път е различна

....
Днес станах рано - в 6:15 ч., защото Коки ме помоли да го закарам за матурата в едно от софийските училища. Не се бях замисляла да го карам, защото той от години сам си се оправя за такива пътувания. Аз определено съм отдала приоритет изцяло на Бела, която дундуркам като малко бебе...... Отначало реагирах негативно, но после се замислих - ами че то е най-нормалното нещо аз да го закарам. Още повече, че той го иска.... значи сам не се счита за толкова голям и независим от мен...... И даже ми стана хубаво. Разбира се - в момента ми се спиииииииииии, ама спи..........
Иначе за самата матура и двамата не сме притеснени - аз бих искала единствено да я мине, т.е. всяка оценка от 3 и нагоре ме устройства. За Коки ДЗИ по БЕЛ няма значение, т.к. нито ще кандидатства с тази оценка, нито пък му е нужна диплома за кандидатстване. Но все пак му стискам палци.
Kleo написа: ↑17 Май 2021, 10:23
Знаеш ли, наскоро писах по месинджър и на двете ти деца? Не зная дали са ти казали това.
Коки ми каза

. Бела - не. Аз снощи забравих да я питам дали си е видяла съобщението ти. Макар че навярно да. Но като цяло тя месинджър не го използва много. Благодаря ти за хубавите думи към Коки и Бела...
Нели написа: ↑17 Май 2021, 21:38
Той къде ще учи впрочем? Може би си писала, но не си спомням.
Ето това е университетът на Коки:
Fontys University of Applied Sciences. В неговия случай обучението ще е в кампуса на университета в Айндховен (има и в още 2 града - Венло и Тилбург). Бакалавърската програма, която той избра е
ICT&Software Engeenering.
Нелка, аз съвсем сериозно се замислих и всъщност реших да се присъединя към вашия лагер в Кранево през септември.
Нели написа: ↑17 Май 2021, 21:38
Затова ще отправя поканата отсега: летният ни лагер ще е в периода 9-12 септември 2021 г. на Кранево. Цената е около 320-350 лв. и включва нощувки, храна и тренировки.
Идеално ми е като период от време. Отделно за обичам да тренирам, а видях, че има и бягане. Имам една единствена "спирачка", но ще споделя като се чуем по телефона за повече информация. Определено в периода август-септември ще имам нужда от нещо ново в живота си, защото ни предстоят доста сериозни промени........
Разгледах ви снимките от лагера в Странджа... видях страшно много усмивки. Невероятно е. Като че ли ми се иска да съм част от компанията.
Деска, мислиш ли да подаваш документи за учителка от наесен? Всъщност иска ли ти се да бъдеш отново преподавател?
Оставям ви сега, момичета. Искам да си довърша изненадата за Коки и после имам някакви неща да правя. За огромно съжаление над Витоша отново се насъбраха облаци..... а мислех следобедно да тичам. Не че не става на дъжд, но когато небето е чисто и ясно, слънцето грее, настроението и настройката ми за бягане, са съвсем различни. Но каквото дойде днес.