Днес е време да проявите своята чувствителност към чуждите преживявания, своята мечтателност и артистизъм, стремеж и усет към изкуството, които днес са най-силните ви страни и "оръжия" и могат да "заразят" и околните. А може и такъв човек да окаже днес влияние върху вас, да бъдете подвластен на неговия чар, чувственост и сантименталност, но и да станете "жертва" на неговото непостоянство, липса на конкретност, дори на моменти - подмолност и двуличие.
За да си правя лесна справка тук, как ми вървят нещата по отношение на желаното зачеване и раждане на бебе:
- 23 - 27 септември: дуфастон 2 пъти дневно по 1 таблетка, след това пауза от прогестероновия препарат;
- 1 октомври: дойде ми цикълът, точно на 4-ия ден от седемте дни, в които трябваше да ми дойде, супер!;
- На 15 октомври трябва да започна отново дуфастона, пак 2 пъти по 1, за общо десет дни;
- До седмица след спирането му отново трябва да ми дойде...
- И така по този начин карам минимум 3-4 месеца, по предписание на моята АГ, след което отивам при нея.
Според нея е възможно да забременея успешно във всеки един момент вече, щом си имам възстановена менструация, ура! /последен мензис преди това - 7 юни, като след това през юли беше кратката ми био-химична бременност и спонтанното й приключване - август и септември изобщо не ми дойде, затова се консултирах с АГ/
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Днес разбрах от Алекс, че баща му е с Ковид.
От седмица вечер вдига над 39 градуса и е на легло. И на антибиотици. Майка му и Алекс се грижат за него.
Въпреки това ми е гадно за Хри. Разбираемо. И му желая ЗДРАВЕ. Пак разбираемо.
Миналият октомври месец аз бях с Ковид, тази година - Хри.
Мен си ме удари основно психически, за него от Алекс знам, че психически е окей, но физически е отпаднал доста.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм