Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от Hrisi »

Ето мееее :222 , здравейте и от мен.Тук съм и този месец, но....с малка разлика в дните с детокс.И така..започнах от понеделник(знам, че не е много добра идея и резултатите не са много добри, когато не спазваме точно пълнолунието, но все пак разтоварването и почивката за организма , която си давам пак е нещо)Причината е, че утре моя малък мъж(синчето ми) има рожден ден.
Аз също съм като всички вас-подута и "овално-разхубавена" :955 , но с ентусиазъм заредена и със сили за отслабващи действа заредена :221 .
Е този път правих детокс като Исето(нея отдавна я няма тук и ми липсва), англ. сол, чай и ябълки-цял плод), не съм се мерила и не зная какъв ще е резултата, но ми е леко на "тумбачето" и спокойно на душицата, абе просто съм като :1073 :1042 :1073 .
Е мили ми момичета толкова от мен за сега. Леко детоксване и многооо свалени килограми.
:923 :923 :923 за всяка една от вас.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мари-Жоли, благодаря ти много :922 А каква марка масло използваш?Аз тази вечер ще ходя да си купя, че предното приготвено го изконсумирахме цялото семейство :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:1105 :1105 :1105 :1105 :1105 :1105 :1105 :1105
Ехооо,момиченца,много ви се радвам и ви подкрепям с две ръце!Давайте,щом сте започнали детокса,няма начин-ще го преборите и ще сте мнооого доволни-ще видите!

Аз,за себе си реших,ще го правя само в петък,може да продължа и до събота,неделя - леко захранване и после СТАРТ на житената права :954 :954 от понеделник!

cvety_rz написа:Мари-Жоли, благодаря ти много :922 А каква марка масло използваш?Аз тази вечер ще ходя да си купя, че предното приготвено го изконсумирахме цялото семейство :mrgreen:
Цвети,аз лично използвам немско масло или "Президент",защото наистина е хубаво и ми напомня за качеството ЕХТРА,на нашето бълг.в миналото.Вярно,по-скъпичко е,ама за мен е качествено....
Hrisi написа:Аз също съм като всички вас-подута и "овално-разхубавена" :955
Хи-хи,Хриско,долавям хумора на Мари_ко....ама и аз ще кажа,че съм в кюпа :423 Ама,хайде,нЕма да се даваме пък.....имам идейка и за някоя сауна,ще ви споделям,като стане!Хайде стискам ви палци да издържите,а болните да се оправят...

А,ако искате,да ви сетя,че на 18.02. в 15.15часа нашият кръг,изпълнен този път с по-вече светлина,ще помогне на всички,които са запазили дори малко вяра в сърцето си.Нека сме заедно и ще успеем!!!!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Линди, благодаря.И аз към него се насочих :954
Тази вечер някой ми се губи по тъча(Чери)......липсва от форумаи се чудя какви ли ги твори :523 :1029 :1062
А за Мари-ко как ли се се е спънала тази вечер :1044 :955
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Детоксита, здравейте.
Днес си изпих ансола, продължих със сушени плодове, а на вечеря хапнах сурови ядки.
Така ще си карам трите дни. Зная, че не е баш детокс, но съм пред цикъл и усещам, че точно сега няма да издържа само на сокове или само на цели плодове. Затова пък после ще изкарам и житния режим. Много съм се надъхала. Все пак скоро и милото се връща от чужбинско, искам да го посрещна с по-малко килца :cool:
На всички ви желая лек детокс и много свалени килограми и сантиметри! Бъдете здрави и усмихнати! Прегръщам ви!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Детоски-момичета,здравейте!Минавам набързо да видя как сте,да се оплача от своята разсеяност и да изчезвам.
Виждам,че карате детокса по план,браво на всички! :326

Вчера си глътнах маслото,изпих почти 2 л вода-димяща и на обяд забравих,че карам детокс и ядох.Идеше ми да се застрелям направо. :126 :126
От днес съм стриктна,още в 5 ч.изпих маслото и ориза е готов.
Лек и успешен ден! :954 :954 :954
Dari09

Мнение от Dari09 »

Ей,Чери, старахотна изненада! Благодарско за поздрава! :1102 :1103 :1090
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА METCABABA.NET! :1005 :1131
Благодаря за уютното местенце, където ни събра! И дано да се срещаме тук още мноооого дълго време!
Ей, и да не се унесете в празнуване - нали знаете - може само чай! :221
katya_den

Мнение от katya_den »

bobichan написа:
Мари-Жоли написа:Похвалих се аз на Марчи и Чери(когато се видяхме преди една седмица и половина), че съм много доволна от чая Мате, който си купих от арабите по "Симеон"
Аааа, ама не казвате :mad: тайно си се виждате!!! Трябва да паоправите тази грешка, чеее :1058 да си нямаме проблеми!
Стискам ви палци скоро да се оправяте, че грипа е много страшен дано ви се размине.
Чери, адмирации за бягането. Сигурна съм че скоро ще видиш още резултати. Нали знаеш че има много описани случаи в които иамш периоди на застои. И винаги след тях следва период на бурно сваляне. Така че се подготвяш явно за нова пролетна визия :)
Катя, има за тази диета в една от книгите му, но е много малко аз сега проучвам цялата диета (няма я издадена в БГ) и се чудех дали да пускам тема, защото аз ще я правя след житото, но не знам някой дали ще се навие да я прави с мен. С Дани си говорихем по темата, но не знам дали ще се реши в крайна сметка. При нея не се пие кафе. Позволени са само заместители (кафе от ечемик, ръж, глухарчета) за безкофеиновоти не знам. Иначе идеята е че ядеш всичко, като вземаш предвид само вида и качесвотио на въглехидратите. И го ограничаваш по препоръчаното коичество. Но ако има желаещи ще пусна тема.
bobichan, диетата изглежда интересно. Само дето май няма да мога да ям любимата си мусака, но смятам, че жертвата си заслужава. Така че, според мен, пусни тема. Така сигурно ще станем повече съмишленици.
А иначе аз снощи изпих два зелени чая (по 300 мл. единия), като втория го комбинирах и с мента. Тази сутрин 30-40 мин. след ансолчето изпих един чай и така до довечера. Страх ме е да си занеса бързоварчето в офиса, че знам ли, може да има :128
Тази сутрин ми е много леко, :1057 панталона, дето до вчера се впиваше в мен, днес леко се е поотпуснал. С две думи, много съм щастлива и мотивирана. :1099 Продължавам напред!!!
Желая успех на всички ви! Лек и според ден!!!
Roksi

Мнение от Roksi »

Здравейте, мецанки!
Толкова ми беше приятно да ви изчета :940 от миналия детокс нямах време да погледна дори - пипнахме тежкия грип :twisted:
Аз се срамувах да пиша, по причина, че почвам като кг повече отколкото почнах януари :oops: и това вече втори месец...аман от тази моята лакомия :twisted: лошото е, че като съм притеснена лапам квото зърна :1058 и после ме е яд... :126
Мисля си да съчетая Лошото коте и детокса, но как? Ако го правите, кажете ми с кой ден да започна на захравнането или го правите след захранването?
А за глада и еротичните мисли :524 да, така е , и двамата сме на детокс и.... :920 :1002
Желая на всички един усмихнат и ползотворен детокси ден! :923 :923 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Пийвам си блажено зеленото чайче :529 , ориза къкри на котлона...въбще хубаво ми е :1098 И в този ред на мисли да честитя мини рожденния ден на форума :623 и да благодаря на всички, които се грижат това уютно местенце да съществува :224
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Цвете, ето ме...... как без мене........ ооооо. :1062 :1062 :1062 Снощи да ти кажа нямаше такива изпълнения.....
cvety_rz написа: Тази вечер някой ми се губи по тъча(Чери)......липсва от форумаи се чудя какви ли ги твори :523 :1029 :1062
За малко да ги допусна тази сутрин, но ........ вместо това излязох да тичам в парка. Будалата си е будала :1069 :1069 :1069 . Няма да се повтаря, особено утре сутринта. :524

Бобка, благодаря за куража. Дано наистина организмът ми да се подготвя както казваш ти за голямото слабеене и то да се сбъдне най-накрая!! Ако и да не стане, поне ще ми остане навика да се грижа за храната си и за физическото си натоварване.

Иначе при мен вчерашният ден - перфектен!!! И факт, който доказва тази теза :D :D е "коментара" на кантара от тази сутрин - 73,8 кг. :shock: :shock: :shock: :shock: А вчера сутринта бях 76!!!!! Явно, че съм имала задържана храна и течности и тези в повече килограми не са били от тлъстинките ми!! А да е на хаир и все така да продължава!!
katya_den написа: Тази сутрин ми е много леко, :1057 панталона, дето до вчера се впиваше в мен, днес леко се е поотпуснал. С две думи, много съм щастлива и мотивирана. :1099 Продължавам напред!!!
Катя, и аз съм така с дънките си. Тези, с които съм днес на работа, ги обувах в събота и...... стягаха. Днес са свободни в краката!!!!

Дари, благодаря за пожеланията, Мортиша...... смело напред от днес - нищо не е изгубено!
Заключено