Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Хай, спортуващи.
Тази седмица ще си остана само с 2 тренировки, защото ми дойде а го карам тежко и няма да рикувам.По принцип всичко в мен крещи за почивка, но нали съм тъпа и упорита и няма да се спра докато не стане наложително както в случая.Ако спра без да съм "принудена" сякаш се провалям.Такова ми е усещането, което не говори добре за мен.Явно имам още много какво да уча.
Бъни, браво за суинговете.И аз ги правяс гирички, защото това имам по ръка.В събота щях да си купувам дъмбели от София, че ги намерихме на доста добра цена, но нали се провали ходенето и сега ще трябва пак да чакам а имам такъв голям мерак за тях :126
Чери и Ели вие сте фурии и не ви мисля.На лято с Бъни ще сте достигнали идеалните форми убедена съм :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Да се запиша и аз при вас.От три дни правя вкъщи тренировките на Руми,въпреки че се наградих с ужасна мускулна треска се чувствам добре.Правя ги главно за здраве и тонус и да се стегна .
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

хей хей

Ей тази седмица е голяма лудница и въртелешка покрай мен, нооооо успях да си направя 5-те тренировки за седмицата и то защото днес и вчера бяха по 30 минути общо всичко, та за това. Румито е благосклонна и е направила втората част от програмата с по-кратки тренировки.
Продължавам със бриджовете, мост или както там се казва това упражнение, клекове за сега не правя, хип тръстове също не ми остава време. Но ще ги включа самооо малко да се освободи време, което този месец е леко кът. Но за сутрешен спорт време има, за вечерни упражнения обаче не!

Чери, да разбирам те, че не обичаш да ти казват какво да правиш и че не искаш да правиш едно и също нещо. Даже ъсм изненадана, че толкова време тренираш с Руми без да смениш, честно!
Радвам се, че програмата е хубава и споделяш своите отзиви за нея! Кой знае някой прекрасен ден може и аз да се навия да я пробвам!

Бъни, определено не е от претоварване или претрениране моят болка. Хванах й спатийте от къде идва и за това на този етап няма да правя клекове. Казаха ми специално за колената какви упражнения да изпълнявам за да ми се заздравят мускулите. Днес бях на масаж и ми отпусната и коленните мускули, такава болка, леле майко, но сега е по-добре. Всичко идва от моето плоскостъпие и сега вече съм решила да взема мерки за постоянно и да нося стелки, че не ми се ще да си докарам някой сериозен проблем.
Браво за суинговете на теб, разбира се не трябва да се почва от много, а постепенно и по малко да се увеличават бройките, така че добре правиш!

Цвети, защо пропадна вашето пътуване до София? не се притеснявай, че имаш само 2 тренировки, колкото толкова, нали не си изгубила форма и не си решила да прекратяваш. Имаи такива седмици, в които просто няма възможност за повече! аз миналата седмица имах 3, по-предишната пак 3 - еми толкова, какво да правим сега, не е нужно да се изнасилваме!

Краси, радвам се, че наистина рече и отсече и започна с тренировките! Продължавай в същия дух и ще видиш, че ще има ефект и върху тонуса и върху цялостното ти ежедневие!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

VIKI1023 написа:Да се запиша и аз при вас.От три дни правя вкъщи тренировките на Руми,въпреки че се наградих с ужасна мускулна треска се чувствам добре.Правя ги главно за здраве и тонус и да се стегна .
БРАВО :326 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ехооо... :954 ! Привет!
cvety_rz написа: Чери и Ели вие сте фурии и не ви мисля.На лято с Бъни ще сте достигнали идеалните форми убедена съм :524
Хей, Цвети, ДАНО да си права!!! :222
Но и ти ще си с нас , знам аз!
cvety_rz написа: няма да се спра докато не стане наложително както в случая.Ако спра без да съм "принудена" сякаш се провалям.Такова ми е усещането

За провал - не е провал, но ако се отказваше лесно нямаше да си Козирог !!! :923

Краси, добре дошла и от мен! Когато сме повече е по-весело, а и мотивацията е по-голяма (поне за мен е така) !

Ели, радвам се, че си намерила решение на твоя проблем! Бързо да ти минават болките! :923

Аз вчера почивах.
Днес повторих тренировката от понеделник. Суинговете този път бяха 2 серии по 30 бр. Забелязах обаче, че ако дори и само за секунди се разконцентрирам, започвам да ги изпълнявам неправилно - прехвърлям тежестта на ръцете вместо на краката. Трябва да работя и за концентрация! :D
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добре дошла на Краси!!!! :954 :954

Ще съм много кратка, щото писах много повече по други теми и форуми.... и вече трябва да оставям компа. Но утре ще мина тук по-сериозно!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ихааааа, нови попълнения......Краси, добре дошла :940 Фют и тя инкогнито тренира.....Пу, пу,пу......все по- хубави мецанки ще ставаме :mrgreen:Сега остава е Вер да се включи, че и тя тренира и щастието ще е пълно :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей браво на вас, колкото повече толкова повече :922 :922

аз днес съм пас, поне не се очертава тренировка днес, но пък мога да я изместя така или иначе събота е работен ден и пак ще мога да си направя графика с 5-те тренировки. Другата седмица приключвам с втория кръг от тази програма и вече се чудя кое да е следващото, още не съм измислила, но ще е кратко 30-40 мин макс, че иначе ми се изяжда голяма част от времето сутрин. Искам толкова много неща да направя освен тренировките сутрин и е хубаво и да си го осигуря като време.
Болките в колената и стъпалото едва ли ще се реши кардинално проблема, но ще видим. Трябва воля и упоритост и много дълъг период от време да се прави нещо за да се види някакъв напредък и пак не есигурно, че ще има. Но поне имам упражнения за правене, стелки, ленти всичко каквото трябва ще взема, че поне да не изпитвам такива болки, че не е приятно определено!

Бъни, браво за суинговете, значи 2 в 1 упражняваш с тях, супер :221 концентрацията си е необходима и е хубаво да внимаваш, за да не направиш някоя травма.

ама вие всичките сте се разписали с по 1 изречение, бива ли така :1058
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:..... ама вие всичките сте се разписали с по 1 изречение, бива ли така :1058
Ми не! Не бива! :1062

Ама какво да кажа повече от това, че тренирам. Последната тренировка, която не бях правила въобще, т.к. не беше се появявала досега в календара на фит 30 ми, докара МТ. Осезаема. Което лично на мен ми говори за качеството на програмата въобще. Чувствам невероятна сила в бедрата и корема!!! Дотолкова, че балансът ми, когато застана на 1 крак, е и лесен, и добър! Установих, че за това нещо се изискват бедра и корем! :222

Второ - Руми даде заявка, че това ще е програма, в която ще тренираме корема, но без.... коремни преси! :) И това е факт!!! Страшно много работа за корем и основно от поза "дъска"... голямо разнообразие, надграждане на трудността и трениране на цялата коремна област.

Бедрата... въпреки че покрай опита да ги тренирам качествено, си докарвах МТ в прасците и кръста, мога да кажа, че толкова плиета и сумо-клекове през живота си досега не бях правила :221 .... Че дори и сумо-разходка :1139 :1139 . А като се сетя за всичките упражнения, които включваха качване и слизане на стол, подскоци и напади, ми е странно че.... не съм се отказала. На моменти ми идва нагорно и досадно. Но... Руми ни е пощадила поне от жабешкото пляс :1216 :1216 :1216 ... така че няма място за оплакване!!!

Що се отнася до раменете - вече писах.... там приличам на една много здрава мамашка :221 :221 :221 .....

И така днес тренирах горна част - не направих бонус-частта.... нямах никаква възможност. Но и нито съжалявам, нито чувствам вина. Мисля, че именно защото бях достатъчно стриктна и изпълнителна досега, мога да си позволя бонус под формата на почивка!!!

Тази седмица не съм бягала - вчера се събудих с гърлобол и не съм съвсем добре. А мъглата, която покрива София, е просто уникално смръдлива и осезаема като мине през носа ми... Не искам зорлем да си вкарвам още мръсотия.

От мен - това! Някой друг да има нещо за казване?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, аз имам какво да кажа! А именно, че изобщо, ама изобщо не съм съгласна с твоята констатация:

Що се отнася до раменете - вече писах.... там приличам на една много здрава мамашка ...

Явно не се виждаш добре как изглеждаш отстрани, а именно все по-хубава и по-слаба, а ръцете, вкл. и рамената - значително по-тънки, в сравнение с преди! Просто имай предвид, че ставаш все по-секси, чаровно и красиво маце! И това без грам ласкаене, казвам ти самата истина, такава, каквато я виждам аз! А не те познавам от месец-два, че да не мога да направя реална съпоставка с миналото. :524 :329 :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Чери, ама разбира се, че можеш да си позволиш почивка, предивд всичките тези тренировки, бягане и всичко, което правиш....че даже и за повече от 1 ден!
а що се отнася до бягането в това време, аз съм на мнение, че от бягане в подобно време не само че няма да има полза, ами може и да стане по-зле. Правилно си решила да не правиш нищо!

Аз днес успях да си направя тренировката, която като правих първия път ми докара страшна МТ на прасците, толкова силна, че не можех да ходя. Сега ще видим как ще ми се отрази и дали ще имам МТ. Днес тони ми вика ама те много трудни тези упражнения :221 :221 еми трудни са та, то иначе има ли смисъл само да се мориш, без да се потиш и без да има ефект от цялата тази дейност. :221 :221
Хубаво ми е като приключа тренировката, чувствам се различно. Определено се чувствам по-стегната и издръжлива, въпреки че нито на см нито на килограми нещо съм мръднала. Даже на кг съм малко отгоре. Но важното е че се чувствам по-стегната. Сега си купих нова четка за масаж за баня и си правя пилинг с тази четка в банята.

Деси, това с раменете и усещанията ни за собственото тяло са коренно различни от това, което другите смятат за нас и колкото и някой да се опитва да те убеждава в това колко яко изглежда нещо си в теб, ако на теб не ти харесва, не ти харесва, ако ще и целия свят да дойде да ти обяснява колко си хубав и дъра бъра. Разбирам я Чери, впреки че аз също нямам наблюдения да изглежда нещо мега много яка в раменете, но не можеш да повлияеш нито ти, нито аз, нито който и да било друг на личните усещания на всеки сам за себе си!
Публикувай отговор