ellyto написа:..... ама вие всичките сте се разписали с по 1 изречение, бива ли така
Ми не! Не бива!
Ама какво да кажа повече от това, че тренирам. Последната тренировка, която не бях правила въобще, т.к. не беше се появявала досега в календара на фит 30 ми, докара МТ. Осезаема. Което лично на мен ми говори за качеството на програмата въобще. Чувствам невероятна сила в бедрата и корема!!! Дотолкова, че балансът ми, когато застана на 1 крак, е и лесен, и добър! Установих, че за това нещо се изискват бедра и корем!
Второ - Руми даде заявка, че това ще е програма, в която ще тренираме корема, но без.... коремни преси!
И това е факт!!! Страшно много работа за корем и основно от поза "дъска"... голямо разнообразие, надграждане на трудността и трениране на цялата коремна област.
Бедрата... въпреки че покрай опита да ги тренирам качествено, си докарвах МТ в прасците и кръста, мога да кажа, че толкова плиета и сумо-клекове през живота си досега не бях правила
.... Че дори и сумо-разходка
. А като се сетя за всичките упражнения, които включваха качване и слизане на стол, подскоци и напади, ми е странно че.... не съм се отказала. На моменти ми идва нагорно и досадно. Но... Руми ни е пощадила поне от жабешкото пляс
... така че няма място за оплакване!!!
Що се отнася до раменете - вече писах.... там приличам на една много здрава мамашка
.....
И така днес тренирах горна част - не направих бонус-частта.... нямах никаква възможност. Но и нито съжалявам, нито чувствам вина. Мисля, че именно защото бях достатъчно стриктна и изпълнителна досега, мога да си позволя бонус под формата на почивка!!!
Тази седмица не съм бягала - вчера се събудих с гърлобол и не съм съвсем добре. А мъглата, която покрива София, е просто уникално смръдлива и осезаема като мине през носа ми... Не искам зорлем да си вкарвам още мръсотия.
От мен - това! Някой друг да има нещо за казване?!?