По нощници, по пижами и по без

Свобода на словото
Публикувай отговор
DeerE
От писане глава не боли

Re: По нощници, по пижами и по без

Мнение от DeerE »

:221 :221 :221 ХА ХА СТРАХОТНА ТЕМА
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

ЕЕеееее, направо се попиках от смях с тълкованията на Марико. :221 :1069
А Аси какви пичове е пусналаааа, направо ми потекоха лигитеее :223 , ще ги схрускам :622 Добре, че мъжо си е тука, сега ще си го изкарам на него :1034
valrus

Мнение от valrus »

Аяааааа, неееее :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 Тълкуване да ти чуе ухото, Марико :1062
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

mari_ko, сега чак видях тази тема, но... е, сащисах се, ама наистина! Винаги съм знаела, че имаш бликащо чувство за хумор, но ТОВА, ТОВА е направо... :826 Този речник, дето го заформяте с Чери дружно, поставя на изпитание лингвистичния ми усет, направо сълзи ми потекоха! :326 Сенсей mari_ko ще те наричаме май, в синхрон с източно-звучащото ти име. :221

Обещавам по-късно да се върна и да прослушам музиката, която сте пуснали, нощни птици такива, че сега Ани седи на коленете ми и гледа "Мързелград" на другата половина от екрана.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Марико, УНИКАЛНА си. :826 Никога не бих могла да тълкувам думи по този зашеметяващ Мариков начин. :221 :221 :221 .Това си е ЗВАНИЕ :221 .Браво!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добра нощ на всички :1032 ,
Момичета, прочетох какво сте писали и така се развълнувах, че ще ми държи влага доста време. Това е съвсем сериозно, наистина, не го очаквах. И много се радвам, че темата ви хареса, ще се забавляваме заедно, а и сериозни неща ще споделяме :922
Хриси :221 ама че звание :922
Нелка, такива думи.... от теб....направо смятам да ги включа в CV-то си :922
Вал, :922
Марч, на това му се вика изказване по темата. Само така :222 Я кажи, мъжо ти отнесе ли го както си трябва. Или още го отнася :1028 :922 /Аси, нали ти казах, не знаеш кога, къде и на кого ще влязат в употреба :1047 /
Вер, Еми, радвам се, че ви разсмях :922
Момичета, какво ще кажете, да си кажем как са ни предложили /предлагали/ брак?
Ето как на мен мъжа ми ми поиска ръката:
Седим си една вечер с Иван у тях /около месец след като сме се запознали/ и прегърнати гледаме някакъв романтичен филм по ТВ. Във филма героите се разхождат на плажа, момчето пада на колене и казва на момичето: "Ще се омъжиш ли за мен?". Тя отговаря "Да". Тогава Иван ме погледна и ме попита: "А ти за мен?" :lol: Е, и аз казах "Да".
Ще кажете, че не е никак романтично и ще сте прави, но това му беше заявено многократно и милия до ден днешен се опитва да ме компенсира от време на време с разни мили романтични жестове.......вече 17 години. Не съжалявам, че казах "Да", пък как е зададен въпроса, мисля не е чак толкова важно.
ПП: И така, сключихме брак по-малко от 3 месеца след като се запознахме. Много хора смятаха, че брака ни няма да продължи дълго, но....ядец. Абе всичко е въпрос на късмет, като с хладилниците и пералните :221
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Хей, Марико :) Добри идеи ти идват, когато "порядъчните" хора спят или разнасят наповръщани чаршафи из домовете си :1062
Ми ето я и моята случка:
Бременна съм в 7-ми месец. Ходим си с Явор към втора тераса на Мальовица, въпреки педупрежденията на лекари и др., че над 2 хиляди метра не е било добре и прочее. На мен си ми беше идеално :1062 и там някъде, той се проближи към мен с едно малко синьо цветенце в ръка и ми каза: "Що не се оженим?" Е, защо пък не! :221
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

[
Последно промяна от Мари-Жоли на 20 Ное 2013, 23:51, променено общо 1 път.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Мари-Жоли написа:Момичета мили, за своето преживяване във връзка с по-горното предложение на Марико, ще разкажа по-нататък поради липса на много време, а аз съм разточителна в писането, както е разточителна на скъпи вещи някоя царица например... :1062
Сега само искам да похваля Вер за снимката в подписа и... Вер, страхотно ми въздейства снимката ти! Когато я видях и мира си нямах, докато не изкажа с думи това, което ми внушава и което е следното: първо, в нея възвишеното е на пръво място - преклонението пред висотите, мощта и красотата на планината, това е възвишено(според философските възгледи на великия Кант например)! Другото, за което си мисля като и се любювам е
сласт, ако мога да използувам тази дума...Сласт, защото...мъжът и неговата сила, ...зад него жената, която го следва с нейната сила...., пред тях огромната, впечатляваща планина с нейните върхове, които двамата ще покоряват чрез сливане на силите си, ЗА-ЕДНО...и не накрая, небето - безбрежното кристално небе обсипано с пухести облаци-постеля и възглавници, даващо пространството и времето по-горното да се изпълни... Всичко това ми изглежда секси!
Мариииииииииииии
харесва ми коментара ти страхотно си го написала
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Марикоооооо, подавам ти още две думи за тълкуване докато ме няма. ПАЛЯЦИ и полу-идиоти. Като за втората си имам специален превод в моя речник. Но като се върна ще ви го предам. 201
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор