Здравейте момичета!
От доста време не съм правила детокса и ето, че сега ще се опитам да издържа.
Най-хубавото е че успях да накарам и баща ми да се опита да направи детокса, защото има висока кръвно налягане от едно известно време.
Искам да ви попитам дали е възможно да се регулира кръвното налягане с детоксинация.
Обаче искам да споделя, че му казах, че може да яде плодове и варен ориз.
И не му казах за английската сол, знам че няма да се съгласи да я пие.
То каква детоксинация ще е само той си знае, но трябва от някъде да се започне.
Аз тази сутрин се опитах да изпия една чаена лъжичка английска сол, но си признавам, че не можах.
Защото това е единственото нещо, което ме спира да правя детоксинацията.
Много ми е трудно да я пия, направо ми се повдига от нея.
Вие всички ли я пиете, по колко и как /на сухо съдържание или с вода разтворено/?
Момичета сега се връщам да прочета малко теорията, че съм позабравила нещата.
Много се радвам, че баща ми се опитва да прави детокса!
Пепа, Това с неможенето е като с болката при раждане... Не знам защо има хора, които мислят, че ги боли повече от всички останали, но е факт. Аз вярвам, че на всички ни е еднакво гадно, но в края на краищата говорим за 2-3 секунди. Много по-гадни неща се налага да понасяме понякога нали?
Виж всички видове детокс, може да си харесаш друг, а за баща ти може би е по-добре да започне с плодово-оризовите дни и като свикне да се пробва и с детокс.
Тук съм и успявам, дори ми е леко .
Все така си карам на плодове чай и вода. До тук имам изядени три порции плод-
една ябълка и два пъти по 2 малки кивита. Водата е почти литър и половина ,
но има още време.
Привет на всички. Имам един вьпрос; сутринта в 07.30 них анасола, след което сьм заспала и се сьбуудих в 08.30, при което реших пак да пия анасол защото не бях пила вода. Грешка ли сьм допуснала.
Благодаря!